Tarih: 01.07.2005 - 23:46 Mesaj konusu:
Iyi guzel de neyin nesi bunlar, resimleri kim cekti, bu motorlarin bir ozelligi varmi?
Kuru kuru resim koymayalim buraya, internet motosiklet fotografindan gecilmiyor. Goggle a "motarcycle pictures" yazsam herhalde 15milyon fotograf gelir degil mi?
Luzumsuz mesaj yollamayalim.
Bir adet motosiklet fotograf koy, ama bize anlat, resmi sen cekmis ol, ozellikleri boyle boyle de... Ana sayfaya poster yapalim, ama bu yukardaki mesajin hicbirsey anlatmiyor.
escordabes, alttan dördüncünün Markası MV Agusta , scorpioncim hakikaten bari açıklama yazsaydın bu hangi fuar? Ne zaman oldu ? neredeydi ? fotgraflarını verdiğin makinelerin özellikleri nedir vsvs .. Bak milletten soru geliyor bari onları cevapla kardeş ;-)
Kusura bakmayin arkadaslar son günlerde Net'de degildim onun icin cevap veremedim özür dilerim bu resimler kendi cekmis oldugum resimler.
Resimleri Almanyanin Dortmund sehrinde , Mart ayinda Motor fuarinda cektim.
cromlar parlıyor.... eline sağlık.... _________________ Gelecek bir hiç olunca varolmak olur mu?
Biz çöp varillerinin çiçekleriyiz.
Biz insan makinanyzyn zehiriyiz.
Biz gelece?iz !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız