Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600`luk racingler ne kadar yakar?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600`luk racingler ne kadar yakar?

600`luk racingler ne kadar yakar?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gurhun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 04.07.2005 - 00:03    Mesaj konusu: 600`luk racingler ne kadar yakar? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su son gunlerde akl1ma tak1lan bisey var , sormak istedim arkadaslar :
kawasaki-yamaha-honda-suzuki lerin (600cc)km bas1na yak1t tuketimi ne kadar? bilgilendirirseniz sevinirim

-----------------------------
Gürhun Kaya
Başa dön
gurhun Çevrimdışı gurhun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.07.2005 - 06:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazer 600 racing sayilmaz ama 4 silindir 600 cc 98 bg . Ayni motor racing sinifinda thundercat'lerde de var zaten.
Sehir disinda 100-120 arasi adam gibi kullanimda 3.9 lt/100 km
Segir icinde normalde 4.5-5 lt/100 km. Asilip kullanirsan 5.6 lt bundan fazlasini gormedim.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 04.07.2005 - 06:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be bberksan. Epey ekonomikmiş. Şaşırdım gerçekten.

Benim eski motosikletimi söyleyeyim. 2003 model CBR 600F'im vardı. Şehiriçinde 100 km'de 8.5-9 lt. yakıyordu. Ben 98 oktan koyuyordum bir de. Yani km. başına 23 kr. filan oluyordu. Arabadan farksızdı yani.

Şehirdışı tüketimini bilmiyorum. Çünkü hiç çıkmadım. Çok gülüyorum
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 04.07.2005 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman benim zx9 bayagı ekonomikmiş.140-160 km sürat ile 100 km de ortalama 4.5 - 5 litre yakıt harcıyor...devirli kullanımda bile 6litreyi geçmiyor... Bravo Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: route 66

MesajTarih: 04.07.2005 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx9 bence sen hesaplarını kontrol et.
Başa dön
endurocan Çevrimdışı endurocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 04.07.2005 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

endurocan demiş ki:
zx9 bence sen hesaplarını kontrol et.

hesapta şaşırmam kardeşim.bunu ben değil birçok arkadaşımda biliyor zaten...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 04.07.2005 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

full depoyla, gazlarsan 150km. civarı (18 lire), normal gidersen 230-240km. civarı....

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.07.2005 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısaca 150-200 ytl arası yakıyorlar
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.07.2005 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kullanıma da bağlı olarak ( ve tabiiki trafik durumu) 600cc motorunuz km de 150 bin tl den fazla yakıyorsa bir problem var demektir.
ben karbüratörlü gsxr750 ile 140bin yakıyorum ve performasıda çok mükemmel (1.vites gaz ile havalanıyor) bu yakıt oranı şehir dışına çıktığımda yani uzun sürüşlerde düşüyor.
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gurhun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 04.07.2005 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan -> motorunda bir problem olmad1g1ndan emin misin? yani eger oyleyse hakkaten cok yak1yor demektir.

fazer de zaten asag1 yukar1 600 luk racinglerle ayn1 yakar, belki biraz daha az..
yorum yapan arkadaslara tesekkurler. baska yorum bekliyorum

-----------------------------
Gürhun Kaya
Başa dön
gurhun Çevrimdışı gurhun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
robzombie
Üye
Üye

Nereden: Istanbul - Emirgan

MesajTarih: 04.07.2005 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nihayetindee makinadaa 4 silindiir vaar............illaki cok yakaar...........fazerda R6 motoru var ayrıcaa............neysee.........abimde TDM 850 vaar.........onda 2 silindir olmasına ragmeen bayağı yakıyoor...........bunlarıı alacaksanıız yakıtıı dununmiceksiin babalaar............
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 04.07.2005 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaCHo_600RR, +1 doğru 600 rr 225-240 arası yakıyor.. Fazer' in yakışı 600'lük ss lerle çok benzer değil. Full depo, full gazla 300 km civarı gidiyor. Bu da 13,5 ykr yakıyor demektir.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 04.07.2005 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bberksan,
Alıntı:

Fazer 600 racing sayilmaz ama 4 silindir 600 cc 98 bg . Ayni motor racing sinifinda thundercat'lerde de var zaten.
Sehir disinda 100-120 arasi adam gibi kullanimda 3.9 lt/100 km
Segir icinde normalde 4.5-5 lt/100 km. Asilip kullanirsan 5.6 lt bundan fazlasini gormedim

Dostum bahsettiğin fazer 2003 modele kadar olan versiyonlarıdır. 98 değil 95 hp'dir. Karbüraör kullandığı ve 8 subap olduğu için nispeten fazladır yakıtları. '04-'05 modeller elektronik enj. ve 16v r6 motoru kullanırlar bazı ufak farklılıklarla..Bu sebeple yakıtları belirgin derecede düşük, performanslarıda şase ve motor yapısı farklılıklarından dolayı biraz fazladır. Sevgilerimle..
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 04.07.2005 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
slowokan -> motorunda bir problem olmad1g1ndan emin misin? yani eger oyleyse hakkaten cok yak1yor demektir.

Zaten sattım gurhun.Ama çok kişiye sormuştum. Özellikle servislere. Normal demişlerdi. Ne bileyim. Öyle kullandık işte. Bir dahaki sefere sıfır alacağım zaten. Başından beri bende olacağı için tüm dertlerini anlarım artık motosikletimin.
scorpioncim
Üye
Üye

MesajTarih: 04.07.2005 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence sacma bir soru böyle racinglere bindigin zaman yakiti düsünmeyeceksin zaten en fazla bir depo ile 200 km ile 220 km yol alabilirsin valla ben simdiye kadar benim kawasaki ZX6R 'in ne yaktigini bile bilmiyorum desem yalan olmaz racing motor ile 100 km/h veya 150 km/h gecmeyeyim yakit fazla gider diye sürüyorsam hic binmem o racinge ondan iyi
Başa dön
scorpioncim Çevrimdışı scorpioncim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal