4 Zamanlı Sessiz Motor
Sportif ön panel
Dijital zaman saati
Benzin göstergeli
Disk fren
Otomatik vites
Düşük yakıt tüketimi
Boyalı çelik jantlar
Motor : 1 Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 124cm3
Silindir Çapı ve Stork : Ø 52.4x57.8mm
Sıkıştırma Oranı : 9,2:1
Maksimum Güç : 8 HP / 6500rpm
Maksimum Tork : 8,9Nm / 6000rpm
Soğutma : Hava
Çalıştırma : Elden ve Ayaktan Marşlı
Ön Fren : Disk
Arka Fren : Tambur
Yağlama Tipi : Yağ Pompası
Ateşleme : Elektronik CDI
Akü: 12v / 5Ah
Ön Süspansiyon : Teleskopik
Arka Süspansiyon : Hid. Tek Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 6,8 Lt
Ön Lastik : 120/70-12
Arka Lastik : 130/70-12
Boyutları : 1839x664x1131mm
Ağırlığı : 109kg
arkadaşlar bu motor çok ilgimi çekti.. motorize dergisinin mart sayısında yapılan bir testten gördüm.. tabi ben alamam ama aramızda motor hasretini kestirmeden gidermek isteyen arkadaşlar için tavsiye ediyorum.. fiyatı 2,5 milyar
Al sana iste süper motorsiklet hemde ülkemize katkida bulunmus olursun _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Tarih: 25.04.2004 - 04:13 Mesaj konusu:
Kod:
beni mazur görün daha acemiyiz ama sanki bana böyle bir makinyla motorcu olunmaz gibi geliyo
yani hadi buluşalım desek ve bu motor benim olsa siz benle kafa bulursunuz be yaw.
sacma, sanki her kezin cebinde dolu para var, yada büyük motora hazir :wink:
bi baslangic icin hic de kötü degil böyle aletler, ikitekeri tanimayip abi ben 600 l+k bir makina ariyom demek ten iyidir, _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Kayıt: Aug 22, 2003 Mesajlar: 387 Nereden: Ystanbul-Antalya
Tarih: 25.04.2004 - 12:16 Mesaj konusu:
walla bencede öyle, alakası yok, scooterlar cok iyi baslangıc icin hem eglenceli ve keyifli... sehir icinde özellikle, bide antalya gibi fazla büyük olamayan bi şehirdeysen kesin binilmeli, tecrübe edilmeli
Tarih: 26.04.2004 - 00:52 Mesaj konusu:
sino demiş ki:
@Mr-metal
Al sana iste süper motorsiklet hemde ülkemize katkida bulunmus olursun
sino abi al diyosun da hani para? bunu almakiçin bile yok param..
vakıfbank 60 ay vadeli kredi veriyor (ki 2,5 milyara verir mi bilinmez???)
aylık 46 milyondan başlıyor, 5 yılın sonunda ise en yüksek taksit 146 milyona çıkıyor!!
şu anda herşey üniversite durumuna bağlı... yani en az 1 yılım daha var.. diyelim ki üniversiteye girdik, işe de başladık (ki çok zor bi ihtimal) 1. dönemin sonunda yurt dışı eğitime başvurmayı düşünüyorum (yanlış anlaşılmasın=BURSLU) demkekki en azından 1 yılım daha var... bugün gazetede bir ilan gördüm.. 310 milyon+primle kurye arıyorlar walla bi tarafım yese bırakacam okulu mokulu kurye olacam ehueheuh
Kayıt: Feb 16, 2004 Mesajlar: 354 Nereden: Ankara/Batykent
Tarih: 26.04.2004 - 01:49 Mesaj konusu:
Alıntı:
bugün gazetede bir ilan gördüm.. 310 milyon+primle kurye arıyorlar walla bi tarafım yese bırakacam okulu mokulu kurye olacam ehueheuh
o tam benlikmiş be bende okulumu bıraksam ne
sana diom alırız 1 milyara 2.el sen yok dion racing alcam _________________ motosiklet sadece kullanym aracy de?il bir ya?am tarzydyr
Tarih: 26.04.2004 - 02:31 Mesaj konusu:
bu gün okulu birak ucuz dökük bir racing alirsiniz, sonra yine ucuz dökük racing alirsiniz bu hep böyle devam eder, yaw delimisiniz okul birakilir mi hatta okuyun ki 0 bir makina alabilecek kariyere geliniz, halla hallla
bi de hep söylüyoz, arkadaslar yazdiginiz topic in konusuyla alaka bisi yazin yaw, lütfen , bitte diyorum bak ve _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
valla ben yeni aldım bu motoru başlangıç için.. hanımla dağ tepe bayır heryere gidiyoz.. çok da az benzin yakıyor başlangıç için herkese tavsiye ederim.. seneye bende büyültücem aslında aklımda chopper vardı .chopper almak için gitmiştim seyhan 250c ama baktımki henüz bana göre deil biraz pişmek lazım trafikte ... seneye ya maxi scooter alıcam yada bi chopperr.... :-D
bende başlangıç için scooter istiyordum ama ucuz yoktu bide cruser tipini daha çok beyendim _________________ D?nyada Yok Edilemeyen Tek Vir?s SEVGYDYR!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız