Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - OCC el yapimi chopper(Resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

OCC el yapimi chopper(Resimli)

OCC el yapimi chopper(Resimli)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
susir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 04.07.2005 - 17:11    Mesaj konusu: OCC el yapimi chopper(Resimli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hafta sonunun tumunu evde gecirince insan, cok farkli bir alternatif bulamiyor, televizyon seyretmekten baska. Iki gundur bir programa denk geliyorum, Discovery Channel'da; Ismi de American Choppers. OCC (Orange County Choppers)'nin yaptigi el yapimi chopperlari nasil yaptiklarini ekrana getiriyorlar. Bu isi nasil yaptiklarini, nasil ilham aldiklarini, problemle karsilasinca sorunun nereden kaynaklanabilecegini vs... gibi konular uzerine cok harika bir program.

Dunyaca unlu, bisiklet yariscisi, ard arda dort kere "Fransa Tur Sampiyonasi"ni kazanan, Lance Armstrong'un, kendisi de bir zamanlar kanser oldugu, ustesinden geldigi, kendi kurdugu ve basinda bulundugu bir kanser arastirma vakfina hediye edilen "ari" gorunumune sahip bir chopper'in, yapim hikayesini anlatiyordu.

oldukca guzel bir calisma;

sizinle paylasmak istedim.

bu el yapimi chopperlardan daha fazla gormek isteyen olursa OCC'nin sitesi:
http://www.orangecountychoppers.com/

Acikcasi, bu topici buraya mi yoksa VIP'ye mi acmam gerekli konusunda ikilemde kalinca, motosiklet icerikli oldugu icin GENEL'e acmaya karar verdim.
Başa dön
susir Çevrimdışı susir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 04.07.2005 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir motor bende seyretmiş tim yapımını Dil çıkarıyorum
Başa dön
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
atahan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 04.07.2005 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel vala!! Dil çıkarıyorum
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 04.07.2005 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok guzel, bu programi ben de izliyorum arada.

NOT: "el yapimi" chopper diye bir tabir olmaz. Fabrika yapimi motosiklet gibi bir sey olur yani.

Butun chopperlar zaten el yapimidir. El yapimi olmalari onlari "chopper" yapiyor.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 04.07.2005 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş
Başa dön
aracnobia Çevrimdışı aracnobia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 05.07.2005 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika Dil çıkarıyorum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 05.07.2005 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu programı bende izlemeye çalışıodum ancak programda genelde motorun kendisinin yapımından daha çok aile içi baba oğul çatışması oluyprdu o her programda sıkmaya baslamsıtı bide her motorumu yetiştiremezler yani.
hepsinde son gununde ucu ucuna yetişio...
yalnız Gilette için yaptıkları motor birde Shelby Gt için ( yani onu örenek alarak-Theme bikes nasıl olsada) çok güzeldi!!!! buyrun

Carrol Shelby Sitesi vede Resimleri
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lancelot35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.07.2005 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

NOT: "el yapimi" chopper diye bir tabir olmaz. Fabrika yapimi motosiklet gibi bir sey olur yani.

Butun chopperlar zaten el yapimidir. El yapimi olmalari onlari "chopper" yapiyor.

donald_duck burada kesinlikle sana katılmıyorum bunlar gerçek el yyapımı motorlarçünki bu motorların ikincileri yok.kalıpta üretilmiyor.sadece kişiyi özel motorlaryani.ama bir shadow.dragstar ,virago binlercesi mevcut ama chopeerların el emeği daha fazla burası doğru.
bu proğram harika izlemenizi tavsiye edrim...
Başa dön
lancelot35 Çevrimdışı lancelot35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 05.07.2005 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzelllll Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
twister1990 Çevrimdışı twister1990 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 05.07.2005 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:md: Dedittirir bunlar adama Dil çıkarıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 20:06    Mesaj konusu: her cuma saat 21.00da bu program başlıyor bence izlemelisini Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim hyalim o ailenin içine girebilmek bence çoğunlukla motorları ne kadar severseniz sevin esas izlediğiniz sn ve jr poulün atışmaları mkeynin saçmalıkları ve sinirlendiklerin milyon dlarlık arabalarını parçalamaları bu arada pazartesi günü saat 19.00da motosiklet yapım yarışması var 10 günde amerikan tarzımotorlar yapıp bularla yarışıyorlar şunu unutmayın normalde bir motor bir ayda yapılıyor
Başa dön
can_occ Çevrimdışı can_occ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş bundandaha iyisi olmaz Çok gülüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 28.07.2006 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

can_occ, helal olsun siteye ilk mesajında bir yıllık topic bulup hortlatmışsın :hıım ... Gülümsüyorum

Ama konu bence daha çok "Videolar ve Fotoğraflar" forumuna yakışıyor... Dil çıkarıyorum

Bir sene önce konuyu açan arkadaşımız da bu konuda ikilemde kalmış zaten... Gülümsüyorum

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 28.07.2006 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim izlediğim bir bölümde de itfaiye teşkilatına bir motor yapmışlardı ama harika olmuştu. Kıpkırmızı bir motor ve itfaiye arabasına benzetmişlerdi Dil çıkarıyorum
peri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul ama kalbi izmir de...

MesajTarih: 28.07.2006 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, arkadaşıma ek olarak :

Chopper, Amerikalilarin II dunya savasinda avrupada hafif kivrak hizli motorlari gormesinden sonra, savas sonrasi yurtlarina donuklerinde kendi agir-hantal motosikletlerini kesip kirpip (chop edip) hafifletmesi ile baslayan bir akimdir.
Daha sonra bu is buyuk-kucuk atolyelerde gelismis ve artik tamamen "kisisellestrilimis" "özgun" hale getirlimis, yada bu sekilde sifirdan yapilmis motosikletlere chopper denilmeye baslanmistir.

Chopper in esi benzeri ve herhangi bir markasi yoktur. Ozelligi her chopper in dunyada bir tane olmasidir.

herkes artık anlamıstır Dil çıkarıyorum
Başa dön
peri Çevrimdışı peri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.55 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal