Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr1000rr tutkusu olanLaR....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr1000rr tutkusu olanLaR....

cbr1000rr tutkusu olanLaR....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bebekk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:19    Mesaj konusu: cbr1000rr tutkusu olanLaR.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motorun herşeyi gerçekten sanki özenle yapılmış!bence asla bırakılamayacak bir tutku!ilk binişim hayatımın en harika anı olmuştu!donanımı gerçekten muhteşem!ve özeellikle tutkuyla sürdüğünüz zaman gerçekten harika oluyor!fikirlerinizi merak ediyorum.....
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bebekk benden sana bır tavsıye, bır sure topık acma yazılanları oku, ınsanları tanı, sıteyı tanı, teorılerı falan oku, ne dersın? Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Direksiyon amortisörü olayı bitirdigi için daha cok severek kullandıgım bir motor.

2005 modellerin renkleri (bence)berbat.Sadece repsol kötünün iyisi.3 colordan başkası yalan ...

En son AlenAlper tarafından 05.07.2005 - 10:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
AlenAlper Çevrimdışı AlenAlper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bebekk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper, SANA KATILIYORUM!tutkusu çok büyük bence
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmmm en yüksek kaç gördün motorda?
kaç seneden beri kullanıyorsun bu motoru?
bu motor üstünde kaç kilometre yaptın?
daha evvel hangi motorları kullandın?
vs...??
+ tutkuyla sürmek nasıl oluyor biraz daha konuyu açarsan anlamadım?? Şok oldum Şok oldum

başlıklar konusunda bu kadar azimli olmanı takdir ettim bu arada Çok gülüyorum Çok gülüyorum

(rabbitinde bu takdirlerimi paylaştığına veya en kısa sürede paylaşacağına eminim... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum )

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...

En son MaCHo_600RR tarafından 05.07.2005 - 10:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bebekk birazdan ban yiyeksin haberin ola. bana öyle gözüktü burdan, sana ordan nasıl gözüktü bilemiyorum?
rahooooo_busa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UzayKisi demiş ki:
bebekk benden sana bır tavsıye, bır sure topık acma yazılanları oku, ınsanları tanı, sıteyı tanı, teorılerı falan oku, ne dersın? Dil çıkarıyorum

tez canlı bir arkadaşımız heralde.. Çok gülüyorum
ogz_r1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bebek. R1 derim gerisi yalan

Başa dön
ogz_r1 Çevrimdışı ogz_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu an 600rr kullanıyorum fakat 1000rr ı yakında alırım bi test sürüşü yaptım anlatılmaz yaşanır süperdi
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazla üzerine gitmeyin.Biraz yardımcı olun.. Gülümsüyorum
ominous
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bebekk birazdan ban yiyeksin haberin ola

Dil çıkarıyorum ban tutkusu
Başa dön
ominous Çevrimdışı ominous Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaferRR, biraz kaydırıyo gibi geldi bana arka teker ani gaz açmalarda...??

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaferRR ,600 RR dan sonra 1000 RR cok güzel geliyor.Speedsrad ın 600 Rr ı kullandım gecenlerde ,acayip tuhat geldi.Sanki gitmiyor gibi.Hemen vites istiyor...
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaCHo_600RR,
kaydırsın abicim sen kullanana bak ben kaydıra kaydıra gitmeyi viraj dönmeyi severim bilirsin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000rr yürüyen bır makine değil rakiplerine nazaran. zx10r alırım ona vereceğim parayla.
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal