bu motorun herşeyi gerçekten sanki özenle yapılmış!bence asla bırakılamayacak bir tutku!ilk binişim hayatımın en harika anı olmuştu!donanımı gerçekten muhteşem!ve özeellikle tutkuyla sürdüğünüz zaman gerçekten harika oluyor!fikirlerinizi merak ediyorum..... _________________ iMPosSiBLe is notHinG
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 05.07.2005 - 10:22 Mesaj konusu:
hmmm en yüksek kaç gördün motorda?
kaç seneden beri kullanıyorsun bu motoru?
bu motor üstünde kaç kilometre yaptın?
daha evvel hangi motorları kullandın?
vs...??
+ tutkuyla sürmek nasıl oluyor biraz daha konuyu açarsan anlamadım??
başlıklar konusunda bu kadar azimli olmanı takdir ettim bu arada
(rabbitinde bu takdirlerimi paylaştığına veya en kısa sürede paylaşacağına eminim... ) _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
En son MaCHo_600RR tarafından 05.07.2005 - 10:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 05.07.2005 - 10:26 Mesaj konusu:
zaferRR, biraz kaydırıyo gibi geldi bana arka teker ani gaz açmalarda...?? _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
zaferRR ,600 RR dan sonra 1000 RR cok güzel geliyor.Speedsrad ın 600 Rr ı kullandım gecenlerde ,acayip tuhat geldi.Sanki gitmiyor gibi.Hemen vites istiyor... _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız