Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YASASIN ARTIK BANA DA DELİ DYORLAR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YASASIN ARTIK BANA DA DELİ DYORLAR

YASASIN ARTIK BANA DA DELİ DYORLAR

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Olgay
Üye
Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:54    Mesaj konusu: YASASIN ARTIK BANA DA DELİ DYORLAR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SELAM GENÇLİK..SELAM DELİLER...
BUGÜN ÇOK MUTLUYUM ÇÜNKÜ KENDİMİ DELİ GİBİ HİSSEDİYORUM..
DELİ SORMUŞ DELİYE
MOTORCULUK NE DİYE
DELİ GÜLMÜŞ DELİYE
BEN NİYE DELİRDİM DİYE:))
ben niye delirdim diye
Başa dön
Olgay Çevrimdışı Olgay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Olgay
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SELAM GENÇLİK..SELAM DELİLER...
BUGÜN ÇOK MUTLUYUM ÇÜNKÜ KENDİMİ DELİ GİBİ HİSSEDİYORUM..
DELİ SORMUŞ DELİYE
MOTORCULUK NE DİYE
DELİ GÜLMÜŞ DELİYE
BEN NİYE DELİRDİM DİYE:))
ben niye delirdim diye
Başa dön
Olgay Çevrimdışı Olgay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 05.07.2005 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DELİ KARDEŞİM HOŞGELDİN ARAMIZA, GERÇİ HOŞ BEN DE DAHA YENİ DELİRDİM YA NEYSE İNSAN ADAPTE OLUVERİİYOR BU SICAK ORTAMDA BU KADAR DELİYLE Çok gülüyorum HAFTA SONU MARMARİS PROGRAMI DÜŞÜNÜYORUM BİLDİĞİN OTEL PANSİYON VAR MI
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.07.2005 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olgay, hoş geldin dostum , Forum kurallarını DDamcanın notlarını falan oku , tabii kendindende bahset birazcık Dil çıkarıyorum
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.07.2005 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

h
o
ş
g
e
l
d
i
n
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum :oops:
davit61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 05.07.2005 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldin
davit61 Çevrimdışı davit61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Olgay
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam morova...marmaris e ne zaman geleceksin?
burada çok sayıda pansiyon var..
otel mi istersin pansiyon mu?
ben niye delirdim diye
Başa dön
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eşim ve bir iki arkadaş daha var galiba 4-5 kişi oluruz o yüzden ucuz yollu pansiyon olursa olabilir ilgin için şimdiden teşekkürler
escordabes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BuRsA

MesajTarih: 05.07.2005 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldin aramıza :-D
Başa dön
escordabes Çevrimdışı escordabes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Olgay
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum marmaris te pansiyonlar 10 20 30 milyon arasında değişiyor...sana tavsiyem gidip araştırman....pansiyonda doluluk oranlarıda bu sene çok fazla...umarım boş yer bulursun
ben niye delirdim diye
Başa dön
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler olgay vaktin olursa barlar sokağında dağıtıyor olacağız bekleriz ...kal sağlıcakla
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal