Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SORUN OLURMU?????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SORUN OLURMU?????

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hunter_06600
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 05.07.2005 - 14:40    Mesaj konusu: SORUN OLURMU????? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FZ6 FAZER in sele yüksekliği standard olarak 79,5 cm , sele içerisindeki sünger kalınlığını 3-4 cm azaltacak şekilde başka bir sünger ( aynı özelliklere sahip) konulursa , sürüş yada yatışlarda sorunla karşılaşırmıyım? Neden soruyorum çünkü bu işi yapan japon bir sey biliyorki 79,5 cm yapmış Lütfen konu ile ilgili teknik bilgisi olan akadaşlar mail'ime cevap yazarlarsa sevinirim. Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim bildigim bu yapilan bi uygulama... yani yapanlar var... 3-4 cm'den bisey olacagini hic zannetmiyorum... ama yinede daha detay bilen arkadaslar vardir....

Başa dön
china Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.07.2005 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sünger kalınlığını 3-4 cm nasıl azaltabiliyorsunuz zaten süngerin kalınlığı bildiğim kadarıyla 3-4 cm. bu demektirki siz oraya 1cm kalınlığında sünger koyacaksınız, bu kısa süreli sürüş şartlarınızı bozmaz yalnızca konfor şartşarını azaltacağı için uzun süreli sürüşlerde vücut yorgunluğuna sebep olur.
Başa dön
profi66 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 05.07.2005 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağırlık merkezi daha aşağıda olacağı için daha dengeli olacağı kanısındayım
ogz_r1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/avcylar

MesajTarih: 05.07.2005 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayaklarn yere tam basmIyormu hantIr ona göre yardImcI olayIm
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL

MesajTarih: 05.07.2005 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak şimdi! Bir de senin mail adresini mi arayacağız şimdi? Neyse artık... Biz de buraya yazalım düşüncemizi. Ne kadar alçaltabilirsen alçalt arkadaşım, sürüşüne negatif bir etki yapmaz (hatta pozitif etkisi olur) ama süngeri inceltilmiş seleye koyacağın poponun durumu ne olur? Bak, orasını bilemem çünkü o senin popon ve bu iş popodan popoya fark eder diye düşünüyorum. Gülümsüyorum
cumoni Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 05.07.2005 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genelde boyu kısa olanlar bu işlemi yapabiliyor...
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hunter_06600
Üye
Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ogz_r1, ayaklarn yere tam basmIyormu hantIr ona göre yardImcI olayIm

E TABİ BASMADIĞI İÇİN BOY 1.69 AYAK TOPUZU TAM OLARAK BASMADIĞI İÇİN VEDE FAZER TARZI MAKİNELERİN AĞIRLIK MRK. YUKARDA OLDUĞUNDAN ANİ DURUŞLARDA SORUN YAŞIYORUM. ACEMİLİKTE VAR TABİ BU İŞİN İÇİNDE ..
ogz_r1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

günaydın hunter. aynı problem bendede vardı benim boyum 1.65 senin gene iiyi.benim R1 in amortisöden 4cm indirdim .tektekerde zorlanıyo ama ayaklar yere sağlam basıyo.nasıl indirecegini biliyormusun.
SICAKEKZOS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.07.2005 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hunter_06600, abi bişi olmaz. yukarıda arkadaşların söylediği gibi ağırlık merkezi yere yaklaştığı için sürüşünü azda olsa konforlu hale getirecektir. ama popo konforu ne olur sen tahmin et. ilk motor fazer zor demiştik diye hatırlıyorum Dil çıkarıyorum tek sorunun bu olsun inşaallah
Başa dön
SICAKEKZOS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hunter_06600
Üye
Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ogz_r1,
Alıntı:

günaydın hunter. aynı problem bendede vardı benim boyum 1.65 senin gene iiyi.benim R1 in amortisöden 4cm indirdim .tektekerde zorlanıyo ama ayaklar yere sağlam basıyo.nasıl indirecegini biliyormusun.

arka amortisörden de indirince yatışlarda sorun oluyor . sanırım en uygunu sele süngerinini modifiyesi
ogz_r1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön amortisörden indireceksin
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.07.2005 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Alıntı:

ön amortisörden indireceksin

arkadaşlar haklı seleyle boşuna uğraşma seleden bir kazanımın olmaz sele süngeri zaten üzerine oturunca süner ve ayak basma seviyenizde de denge seviyenizde de bir değişim olmaz şayet sünger değil de selenin karkas yapısı ile oynarsanız o zaman başka. bence yukarıdaki önerilere kulak tıkamayın ön ve arka amortisörleri ikişer cm indirmeniz yeterli olur.
sürüş konforundan da bir şey kaybetmezsiniz güvenlikten de.
Başa dön
profi66 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
barbarossa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BEBEK / YSTANBUL

MesajTarih: 06.07.2005 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amortisorden maximum 2 cm indirirsen bi problem yasamassın . Fazlası motrun surus karakterini negatif etkiler Dil çıkarıyorum
Başa dön
barbarossa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.07.2005 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylenilenlere katılıyorum.amartisörlerle uğraşmak daha mantıklı.sünger işi uzun mesefade felaket yorabilir..

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye