Tarih: 05.07.2005 - 17:14 Mesaj konusu: tek tekere nasıl kalkılır?
arkadaşlar bu tek tekere kalkmanın bir tekniği varmıdır? yoksa tamamem deneme yanılma yöntemiylemi yapıcaz bu iş? nasıl oluyor çok merak ettim. bilen yapan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. :md: _________________ cemil ALTUNBA?
YA?:25 YSTANBUL
YSTYKBAL MOBYLYA
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
neden kalkacaksın tek tekere anlamıyorum çokmu lazım sence? iki tekerde gidince dalgamı geçiyorlar inanki düşünce daha çok dalga geçecekler... _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
Tarih: 05.07.2005 - 17:20 Mesaj konusu:
asil_sulanc, yok be ağbi merakımdan soruyorum. belli bir noktadan sonra vücut bunuda yapmak isteyecek. şimdiden hazırlıklı olmak istiyorum _________________ cemil ALTUNBA?
YSTYKBAL MOBYLYA
Tarih: 05.07.2005 - 17:25 Mesaj konusu:
ben tekteker işini bisiklette yapıyorum.bence tekteker işi sözle yapılmaz cemilww.istediği kadar sana iyi bilgi verilsin sonuçta kullanıcı sensin.herşey sana bağlı.onun için sen ilk önce bisikletle tek teker yap.sonra motosiklete geç
Tarih: 05.07.2005 - 17:26 Mesaj konusu:
ağbi milletin altında honda titan var adamlar altında oyuncak gibi kaldırıyorlar önünü. uyuz oluyom yaa. adam tahrik oluyor _________________ cemil ALTUNBA?
YSTYKBAL MOBYLYA
sen bunlara tahrik oluyorsan işimiz var asla tahrik olmayacaksın ya altından kaçarsa makine ya direksiyonu toparlayamazsan yere indiğinde ön takım ayarlarının dğılmasından bahsetmiyorum bile ya dikilirse motorun? kafadan 5-6 milyar hasar neden? arkadaş tahrik oldu tektekere kalktı bırakın dostum bunları sağlık açısından ii değil... _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
niye tek teker öntekerlek çok mu çabuk eskiyor :-D :-D boş verbe kardeşim çok çok uzun bir tecrübe gerektiren bişey kafanda kırıla bilme olasılıgı var hem bence deneme bile hele 600 cc üzeri bir motorla asla :!: :arrow: son deneyişin olabilir _________________ Hayatın güzel olduğunu düşünüyorsan hakkını ver .
A (+)
23-7-1973
Tarih: 05.07.2005 - 17:43 Mesaj konusu:
iyi bir motosiklet kullanıcısının en önemli özelliklerinden biride tahrik olmamaktır.hepimizin tahrik olabileceği noktaları vardır.ama önemli olan kimsenin etkisi ve hareketleriyle tehlikeli davranışlarda bulunmamaktır.
Arkadaşlar madem konu kapandıysa şunu sorayım,
1-tek teker kalkmamak için ne yapmalıyız.Nasıl bir hata yaparsak tek teker kalkarız.
2-bikemovies.com dan bir video izlemiştim.adam tekteker 50-100 metre gidiyor,ama ön tekerleği indirdiğinde motor yalpalamaya başlıyor ve hakimiyetini kaybedip yol kenarındaki arabaya çarpıyor(bayağı kötü oluyor) Ama o zamandan beri hep merak ettim acaba onun düşmesine yada iki tekere indiği anda dengesinin kaybetmesine ne sebep oldu diye hala bilmiyorum.Bunun nedeni nedir
En son ergene tarafından 05.07.2005 - 18:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
anlatmakla olmaz deneme yapma bhoşver ama öğrenceksen gel benim titan delüx le oynıyalım biraz _________________ motorum var kyrmyzy etilerin yyldyzy bir kyz sevdi beni nalet olsun istanbulun ka?ary
Tarih: 05.07.2005 - 18:06 Mesaj konusu:
ergene,
+100000000000
katılıyorum sana benimde anlatmak istediğim buydu. yani sormak istediğim _________________ cemil ALTUNBA?
YSTYKBAL MOBYLYA
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız