Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tek tekere nasıl kalkılır?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tek tekere nasıl kalkılır?

tek tekere nasıl kalkılır?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:14    Mesaj konusu: tek tekere nasıl kalkılır? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu tek tekere kalkmanın bir tekniği varmıdır? yoksa tamamem deneme yanılma yöntemiylemi yapıcaz bu iş? nasıl oluyor çok merak ettim. bilen yapan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. :md:
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden kalkacaksın tek tekere anlamıyorum çokmu lazım sence? iki tekerde gidince dalgamı geçiyorlar inanki düşünce daha çok dalga geçecekler...
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemilww, Şu topicdeki açıklamalar yeterli olur sanırım. :arrow:

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=524
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asil_sulanc, yok be ağbi merakımdan soruyorum. belli bir noktadan sonra vücut bunuda yapmak isteyecek. şimdiden hazırlıklı olmak istiyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bosver dostum hıc deneme Dil çıkarıyorum cok ınce bı ıs anında altından kayıyo hele bırde deneme yanılma yondemıyle yapmaya kalkarsan
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=524

forumlarda da yazılmıstı keske bı arastırsaydın Dil çıkarıyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben tekteker işini bisiklette yapıyorum.bence tekteker işi sözle yapılmaz cemilww.istediği kadar sana iyi bilgi verilsin sonuçta kullanıcı sensin.herşey sana bağlı.onun için sen ilk önce bisikletle tek teker yap.sonra motosiklete geç Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
twister1990 Çevrimdışı twister1990 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağbi milletin altında honda titan var adamlar altında oyuncak gibi kaldırıyorlar önünü. uyuz oluyom yaa. adam tahrik oluyor
Başa dön
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen bunlara tahrik oluyorsan işimiz var asla tahrik olmayacaksın ya altından kaçarsa makine ya direksiyonu toparlayamazsan yere indiğinde ön takım ayarlarının dğılmasından bahsetmiyorum bile ya dikilirse motorun? kafadan 5-6 milyar hasar neden? arkadaş tahrik oldu tektekere kalktı bırakın dostum bunları sağlık açısından ii değil...
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum tamam vazgeçtim. Bravo
Başa dön
reis_1000rr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

niye tek teker öntekerlek çok mu çabuk eskiyor :-D :-D boş verbe kardeşim çok çok uzun bir tecrübe gerektiren bişey kafanda kırıla bilme olasılıgı var hem bence deneme bile hele 600 cc üzeri bir motorla asla :!: :arrow: son deneyişin olabilir
Başa dön
reis_1000rr Çevrimdışı reis_1000rr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sen bunlara tahrik oluyorsan işimiz var asla tahrik olmayacaksın ya altından kaçarsa makine ya direksiyonu toparlayamazsan

asil_sulanc Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 05.07.2005 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir motosiklet kullanıcısının en önemli özelliklerinden biride tahrik olmamaktır.hepimizin tahrik olabileceği noktaları vardır.ama önemli olan kimsenin etkisi ve hareketleriyle tehlikeli davranışlarda bulunmamaktır.
Başa dön
twister1990 Çevrimdışı twister1990 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ergene
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 05.07.2005 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemilww demiş ki:
Çok gülüyorum tamam vazgeçtim. Bravo

Arkadaşlar madem konu kapandıysa şunu sorayım,
1-tek teker kalkmamak için ne yapmalıyız.Nasıl bir hata yaparsak tek teker kalkarız.
2-bikemovies.com dan bir video izlemiştim.adam tekteker 50-100 metre gidiyor,ama ön tekerleği indirdiğinde motor yalpalamaya başlıyor ve hakimiyetini kaybedip yol kenarındaki arabaya çarpıyor(bayağı kötü oluyor) Ama o zamandan beri hep merak ettim acaba onun düşmesine yada iki tekere indiği anda dengesinin kaybetmesine ne sebep oldu diye hala bilmiyorum.Bunun nedeni nedir

En son ergene tarafından 05.07.2005 - 18:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ergene Çevrimdışı ergene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
paraaciiiii
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlatmakla olmaz deneme yapma bhoşver ama öğrenceksen gel benim titan delüx le oynıyalım biraz
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ergene,
+100000000000
katılıyorum sana benimde anlatmak istediğim buydu. yani sormak istediğim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal