Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - piaggio skipper 150 ile ilk 60 km'lik gözlemlerim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

piaggio skipper 150 ile ilk 60 km'lik gözlemlerim

piaggio skipper 150 ile ilk 60 km'lik gözlemlerim

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
chico_sakamato
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2005 - 23:48    Mesaj konusu: piaggio skipper 150 ile ilk 60 km'lik gözlemlerim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birkaç gün önce piaggio skipper aldığımı söylemiştim. dün akşam itibariyle plakası da takıldı ve heyecanla başladım dolaşmaya. hayatımda altıma ilk doğru dürüst motor alışımdı bu. daha ilk gazı verir vermez motorların arabayla kıyaslandığında ne kadar atak olduğunu açı bir fren ve dakikada 160 kalp atışıyla öğrendim Bravo . daha sonra elimi biraz daha ayarlı kullanmaya alışmaya başladım yavaş yavaş. şimdi benim gibi daha önce motor kullanmamış ve scooter (özellikle de piaggio) almayı düşünen MD'lere yararlı olacağını düşünerek nacizane birkaç gözlemimi aktarmak istiyorum :

i)öncelikle scootere "aaa ufacık ne şirin" diyerek yaklaşır ve ilk gazı böyle verirseniz 150cc'nin bile bir acemi için yetip te arttığını göreceksiniz (nitekim ben iyiki 150 de 151 değil diye kendi kendime söylenmiştim Gülümsüyorum)

ii)motorun gücü ve frenaj hakkında bişey söylemek gerekirse daha ne olduğunu anlamadan hızlanan motorda fren işini son ana bırakmayın lütfen. özellikle sıkışık trafikte çok sert olmasa da can sıkacak ufak çarpmalar yaşamak çok ta zormuş gibi gelmedi bana.

iii)ben araba kullanırken dahi aynalara çok hakim olmayan biri olarak şunu farkettim ki motorda aynaların önemi hayati. diger araçların bilerek ya da bilmeyerek sizi zor duruma soktukları anlarda eğer sağınızda, solunuzda ve arkanızda neler olup bittiğine hakimseniz kendinizi kurtarmanız çok ta zor olmuyor. tabi bir de kör noktalardan bahsetmek gerekir. benim aynalarım direksiyonuma sabit oldukları için özellikle dönüşlerde görüş neredeyse 0'a iniyor. buna şimdilik bulabildiğim tek çözüm bir an önce burnumu düzeltmek oldu Bravo

iv)özellikle skipper 150 hakkında 1-2 şey söylemek gerekirse : bende olduğu için söylemiyorum ama gerçekten de çok keyifli, rahat ve performansı da baya iyi. eğer motor satıcılarını gezerseniz onlar da bu konularda hemfikir.

umarım bu yazdıklarım gereksiz ve acemice olmamıştır ve birilerinin işine yarar. hepinize keyifli şürüşler kalın sağlıcakla.
Başa dön
chico_sakamato Çevrimdışı chico_sakamato Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
saydin89
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 06.07.2005 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piaggio vespa kullandım aynı motorlara sahip skipper ile ama öyle bahsettiğin gibi uçup gidecek bir motor değil ve zor 130 lu hızlara çıktı ama başlangıç için çok lüks ve performansı yerinde bir motor sana çok yardımcı olacaktır bu motor.Bu arada yeni motorun hayırlı uğurlu olsun iyi sürüşler
Başa dön
saydin89 Çevrimdışı saydin89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 06.07.2005 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor gorunus olarak cok guzel , guc olarakda Deneyemedım arkadasın motor rodajda Berque nın Almısdı Oda yazıordu formlara yannız cok ufak yaw ufacık kaldım ustunde sıgamadım Çok gülüyorum ayaklarım rahat etmedı ufak geldı Çok gülüyorum
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
escordabes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BuRsA

MesajTarih: 06.07.2005 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolasın bilgilerine _SeXMaCHiNe_,
Başa dön
escordabes Çevrimdışı escordabes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MeTaL
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 06.07.2005 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten şık ve bir o kadar da dayanıklı bir motor.Hayırlı olsun ve kazasız belasız kullanman temennisiyle...
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 06.07.2005 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

escordabes

dostum bu arada yannısh anlama motor hakıkaten cok guzel gorunus olarak cok hosuma gıttı fakat bana ufak kacdı bıraz :Çok gülüyorum ebatlardan dolayı
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2005 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynısının dizayn farklı olan Fly 150 var bende
Skipper 150 ile farkı 10km daha hızlı gitmesi Çok gülüyorum

rodajdayım 4. günüm motoru alalı 255 km yaptım sadece Tuzlada
Başa dön
hadoken şimdi Çevrimiçi hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BALLIMUZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 06.07.2005 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skipper çerçeken şık ve kaliteli. ben 20 günde 450 km yapmıştım ve genellikle dere tepelerde,keçi gibi tırmanmıştı (bilen bilir alaçatı sea side dan sonra asfalt biter) iyi bi seçim. boyutlarımız tutsaydı satmazdım.güle güle kullan
Başa dön
BALLIMUZ Çevrimdışı BALLIMUZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
birolbirinc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 06.07.2005 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Başa dön
birolbirinc Çevrimdışı birolbirinc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 06.07.2005 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende vespa et-4 150 var 2005 model daha dün rodajı doldurdum 1000km deki resmini bile çektim Bravo vespa ve piaggiolar kullanımı çok rahat ve şirin motorlardır. kalkışta çok ataklar.(et4 için konuşuyorum) ama tek kötü yanı gazı verdiğimde hemen almıyor sonrada aslan gibi roarrrr... diye kalkış yapıyor. ama asla sizleri yolda bıakmayacak bir motor. özellikle bayanlar ve yeni başlayan arkadaşlarımız için ideal. Dil çıkarıyorum bu arada vespanın yeni modeli LX150 yi deneyen ya da kullanan arkadaşlarımız varsa biraz motordan bahsedebilir mi?

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxilla35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben skipper 150 ile 5 ayda 6500km. yapmıştım, tamamen gezi ve zevk ve iş amaçlı diyebilirim...Bence motorun sorunu türkiye şartlarında insanı en sağ şeride kamyonların izlediği bölgeye mahkum etmesi ne yazıkki..Tabi yağ filitresi için 1,5 ay beklememde cabasıydı..Ama son derece zevkli ve kullanımı eğlenceli bi motor..Kazasız belasız kullanırsın umarım..Ben o motorla en fazla 130km yapmıştım ve gerçekten korkutucu idi..Okadar küçük tekerlek ile otobanda bile o hızlara ulaşmak bence tehlikeli...iyi günlerde kullanasın
Başa dön
maxilla35 Çevrimdışı maxilla35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kaan_MD
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HONDA BALİ SATILIK ARKADAŞLAR İYİ KAÇIYOR TERTEMİZ TAKAS OLUR kaan_MD@hotmail.com
Başa dön
Kaan_MD Çevrimdışı Kaan_MD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.06.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaan_MD, dayı ne hortlatmışsın başlığı ya 3 sene geçmiş başlıkta ikinci el ilanını vermek için burayımı buldun koskoca İKİNCİ EL yazan yere yazmak varken Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken şimdi Çevrimiçi hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 03.06.2008 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken Berk ben de bir an şaşırdım motor aldın ve bana söylemedin haaa diyerekten azarlayacaktım seni. Sonra altta kendi mesajımı gördümÇok gülüyorum Hoş..

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal