Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - OGS'yi bozdum heralde

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

OGS'yi bozdum heralde

OGS'yi bozdum heralde
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.07.2005 - 14:34    Mesaj konusu: OGS'yi bozdum heralde Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu en az 1 haftadır yayıla yayıla ogs lerden geçiyorum. Köprüden otobandan heryerden adamdan mı saymıyo bızı?? Ne ötüyo ne ekranı haraket ediyo gizliden mi kitliyo bize cezaları yoksa adamdan mı saymıyo anlamadım gitti yav ¿ Dün hatta sırf ceza yazsın diye neredeyse durarak geçtim yok banamasın demedi alla alla

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 06.07.2005 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1. köprüde en sağdaki ogs gişesinin en sağından geçince benide adam yerine koymuyo ne güzel Çok gülüyorum
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2005 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motorları satarken soracağım ben size Gülümsüyorum
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok la kadir hiçbiri yapmıyor ben alayından geçtim nerdeyse cıt yok. Yahu yok cezayada baktım internetten cezada görünmüyor huhihi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 06.07.2005 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben de 1saat kadar önce en sağdakinin en sağından geçtim ötmedi.. geçen gün de biaç kez geçtim yine ötmedi... yaw en azından kaçak geçmenin bir eğlencesi oluyordu.. yakalanma korkusu vardı.. baksana adam neredeyse durmuş geçerken yine ötmemiş. artık o eğlencemizi de elimizden aldılar Üzgünüm

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VSTORM02
Üye
Üye

Nereden: Ba?dat Caddesi-Istanbul

MesajTarih: 06.07.2005 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen öyle san arkadaşım,

2. köprüdeki OGS merkezine git plakanı sorgulat ondan sonra sevin....

Nisan ayında bende senin gibi gülüyordum para ödeyenlere. En sağdan geçiyordum. Sonra motoru satarken 554 YTL tahsil ettiler.........

Kazım Göker

34 HGR 57
Başa dön
VSTORM02 Çevrimdışı VSTORM02 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xt660x
Üye
Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yahu yok cezayada baktım internetten cezada görünmüyor huhihi

bu sitenin adresini verirmisin
Başa dön
xt660x Çevrimdışı xt660x Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

unuttum yahu google dan turkce sayfalardan sunu arat Trafik Cezası Sorgulama

Hemen orada cıkıyor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adamdan saymadıkları kesin otobandada fiş vermiyordu aletler Çok gülüyorum
Yaa senide anlamış değilim cenk para alırlar vay para aldılar almazlar bizi adamdan saymıyorlar bu nedir yaa? :-D
Köprü geçişleri 125cc lere ücretsiz olmuş duymadın mı?? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alla alla para aldıklarında kendımı kazık yiyor hissettim şimdi böyle oluncada iyi bir vatandaş olmadığım hislerine kapılmaya başladım. Doğru yoldan ayrılmanın iyi olmadığını öğrendim puahahah geçin abi geçin agaya beleş oldu yollar Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.07.2005 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

artık o eğlencemizi de elimizden aldılar

anicik, siz buna eğlence mi diyorsunuz? Buradaki plakanız doğru ise az önce baktım temiz çıktınız ama bilgisayardaki bilgiler son iki günü içermiyor.

Arkadaşlar, küçük motosikletlerle gişelerin en sağından/solundan pikeleyerek geçmek suretiyle algılayıcılara dokunmamanız mümkündür. Ancak, sürekli olarak kayıt yapan kameraların varlığını unutmayalım. Ötme olayında fotoğrafınız da çekilmiş demektir.

uYuSs ne yapmak istiyor, bilemiyorum? Bana sorarsanız ona uymayın derim. Ötmüyor olabilir ama kayıtlara girdiğinizden hiç şüpheniz olmasın. Karamanın koyunu, sonra çıkar oyunu!

Bu arada uYuSs, sen de plakanı versen de bir baksam, ne dersin?
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eidyllion
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alm-İst

MesajTarih: 06.07.2005 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trafik cezası sorgulama sayfası arkadaşlar:
http://trfdenetleme.iem.gov.tr/

Başa dön
eidyllion Çevrimdışı eidyllion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

34 ty 7103 abi. Vallah bilemiyom acaba kitlencekmi ceza Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 06.07.2005 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben ne zaman geçtiysem ötmedi ben de az önce baktım. ilgin için sağol cumoni, Çok gülüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

he orda yok ceza fln görünmüyor ya amaaan 100 kg ye 3 lira vercem 1000 kg ye gene 3 lira vercem basarım geçerim AGAYA BELEŞŞŞŞŞ
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal