Yahu en az 1 haftadır yayıla yayıla ogs lerden geçiyorum. Köprüden otobandan heryerden adamdan mı saymıyo bızı?? Ne ötüyo ne ekranı haraket ediyo gizliden mi kitliyo bize cezaları yoksa adamdan mı saymıyo anlamadım gitti yav ¿ Dün hatta sırf ceza yazsın diye neredeyse durarak geçtim yok banamasın demedi alla alla _________________
Tarih: 06.07.2005 - 14:36 Mesaj konusu:
1. köprüde en sağdaki ogs gişesinin en sağından geçince benide adam yerine koymuyo ne güzel _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 06.07.2005 - 14:49 Mesaj konusu:
valla ben de 1saat kadar önce en sağdakinin en sağından geçtim ötmedi.. geçen gün de biaç kez geçtim yine ötmedi... yaw en azından kaçak geçmenin bir eğlencesi oluyordu.. yakalanma korkusu vardı.. baksana adam neredeyse durmuş geçerken yine ötmemiş. artık o eğlencemizi de elimizden aldılar _________________
ANY 21
Adamdan saymadıkları kesin otobandada fiş vermiyordu aletler
Yaa senide anlamış değilim cenk para alırlar vay para aldılar almazlar bizi adamdan saymıyorlar bu nedir yaa? :-D
Köprü geçişleri 125cc lere ücretsiz olmuş duymadın mı?? _________________ Kötüyüm ben kötüyüm
Tarih: 06.07.2005 - 15:16 Mesaj konusu:
Alla alla para aldıklarında kendımı kazık yiyor hissettim şimdi böyle oluncada iyi bir vatandaş olmadığım hislerine kapılmaya başladım. Doğru yoldan ayrılmanın iyi olmadığını öğrendim puahahah geçin abi geçin agaya beleş oldu yollar _________________
Tarih: 06.07.2005 - 15:29 Mesaj konusu:
Alıntı:
artık o eğlencemizi de elimizden aldılar
anicik, siz buna eğlence mi diyorsunuz? Buradaki plakanız doğru ise az önce baktım temiz çıktınız ama bilgisayardaki bilgiler son iki günü içermiyor.
Arkadaşlar, küçük motosikletlerle gişelerin en sağından/solundan pikeleyerek geçmek suretiyle algılayıcılara dokunmamanız mümkündür. Ancak, sürekli olarak kayıt yapan kameraların varlığını unutmayalım. Ötme olayında fotoğrafınız da çekilmiş demektir.
uYuSs ne yapmak istiyor, bilemiyorum? Bana sorarsanız ona uymayın derim. Ötmüyor olabilir ama kayıtlara girdiğinizden hiç şüpheniz olmasın. Karamanın koyunu, sonra çıkar oyunu!
Bu arada uYuSs, sen de plakanı versen de bir baksam, ne dersin? _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız