Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yarışlarda giyilen tulum tek parça mı olmak zorunda !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yarışlarda giyilen tulum tek parça mı olmak zorunda !!!!

Yarışlarda giyilen tulum tek parça mı olmak zorunda !!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
burakcrazy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bandyrma/Ystanbul

MesajTarih: 06.07.2005 - 18:11    Mesaj konusu: Yarışlarda giyilen tulum tek parça mı olmak zorunda !!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar ,
Ben seneye nasipse ,başıma bi şey gelmezse(bir hafta once 1000rr mı pert ettim) piste girecem ,kendime tulum almak istiyorum fakat herkes tek parça olmak zorunda oldugu soyluyor geçenlerde bi fatoya baktım alt ve ust takım fakat tek parça olmayan bi tulumla bi arkadaş yarış girmiş ,

arkadaşlar lütfen bu konu hakkında bana yardımcı olun yakında tulum alıcam, eger tek le giriliyorsa tek ,parçaları ayrı ayrı fakat birleştirilen klayafetler serbest se onadan alıcam hem gundelik hayatta kullanırım

şimdiden sizlere teşekkur ederim Gülümsüyorum

burak1000rr@hotmail.com
Başa dön
burakcrazy Çevrimdışı burakcrazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2005 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kalırsa serbest ise bile düşünme neden dersen güvenlik açısından iki parça kıyafetlerde düştüğün zaman açılma yukarıya doğru sıyrılma olabilir ayrıca tam olarak bilmiyorum ama iki parça kıyafette o güvenlikte bir takım varmı eğer bunları aşabiliyorsan serbest isede neden giymeyesin şimndiden başarılar dilerim dostum...
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burakcrazy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bandyrma/Ystanbul

MesajTarih: 06.07.2005 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol dostum Dil çıkarıyorum

burak1000rr@hotmail.com
Başa dön
burakcrazy Çevrimdışı burakcrazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 06.07.2005 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asil_sulanc +1 kesınlıkle tek parca derım Dil çıkarıyorum ben bıle uzun yolda gıyermıyım dıye tek parca tulum almayı dusunurken ,yarısıcak adamın almaması ayıp olur Çok gülüyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deskator
Üye
Üye

MesajTarih: 06.07.2005 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek parça al bencede ... herşeyden önemlisi vucudu daha iyi sarıyor .Zati yarışda seni sarıp koruması önemli Gülümsüyorum
Başa dön
deskator Çevrimdışı deskator Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 06.07.2005 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek parça daha iyi olur daha iyi korur bencede ayrılmadan felan.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
davit61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 06.07.2005 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede yarış için en iyisi tek parça .ben kullandım biliyorum tek parça daha iyi ama yarış için
davit61 Çevrimdışı davit61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2005 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Avrupada zorunlu oldu.Tek parça kullanılıyor...
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 08.07.2005 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burakcrazy,
Tulum tek parça veya iki parça kullanmak sana kalmış.
tercih ve maddiyay meselesi derim.
ama iki parça alırsan. cadde de tek ceketi giyersin. ama ben sadece Pist düşünüyprum dersen.
Tek parça derim .
Bana kullandığmın ne olduğunu da saoracaksın hemen cevaplayım
AXO tekparça full havalandırmalı ...yanda da resmi var...
istersen mail olarakta gönderebilirim.
ama zaten MD portalından da bulabilirsin resimlerimi...

Pistlerde sizleride görmek isteriz.
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rahooooo_busa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.07.2005 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr de tek parça tulum zorunlu.. kitapta yazıyor....

En son rahooooo_busa tarafından 08.07.2005 - 20:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
rahooooo_busa Çevrimdışı rahooooo_busa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rahooooo_busa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.07.2005 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

axo tulum bende baktım kalmamış..
firebleda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 11.07.2005 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadşım bende bu sene yarışlara katılıyorum.tulum kurallara göre tek parça olmak zorunda sakın iki parça alma ben ilk yarışta iki parça tulum ile çıktım ama çok zorladılar teknik kontrolden zor geçtim.ama benim hatam değildi.ben tms nin resmi sitesinde kuralları 1 ay önceden okudum orda elbise tek veya iki parça olabilir diyodu yarışa gittiğimde tek parça olcak dediler tabii çok zor durumda kldım sağolsun yarış kordintörü müge ablacım bana çok yardımcı oldu ve bir yarışlık olmak şartı ile teknik kontrolden geçtim.ama ikinci yarışta tek parça tulumla katıldım.hem ne olursa olsun tek parça al derim daha rahat havalandırması daha iyi koruması daha güzel.yarışlarda başarılar dilerim.hangi grupta yarşacktın motor numaran neediirrrr???
Başa dön
firebleda Çevrimdışı firebleda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 25.09.2005 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek parça
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal