Kayıt: May 24, 2004 Mesajlar: 360 Nereden: Bandyrma/Ystanbul
Tarih: 06.07.2005 - 18:11 Mesaj konusu: Yarışlarda giyilen tulum tek parça mı olmak zorunda !!!!
Merhaba arkadaşlar ,
Ben seneye nasipse ,başıma bi şey gelmezse(bir hafta once 1000rr mı pert ettim) piste girecem ,kendime tulum almak istiyorum fakat herkes tek parça olmak zorunda oldugu soyluyor geçenlerde bi fatoya baktım alt ve ust takım fakat tek parça olmayan bi tulumla bi arkadaş yarış girmiş ,
arkadaşlar lütfen bu konu hakkında bana yardımcı olun yakında tulum alıcam, eger tek le giriliyorsa tek ,parçaları ayrı ayrı fakat birleştirilen klayafetler serbest se onadan alıcam hem gundelik hayatta kullanırım
bana kalırsa serbest ise bile düşünme neden dersen güvenlik açısından iki parça kıyafetlerde düştüğün zaman açılma yukarıya doğru sıyrılma olabilir ayrıca tam olarak bilmiyorum ama iki parça kıyafette o güvenlikte bir takım varmı eğer bunları aşabiliyorsan serbest isede neden giymeyesin şimndiden başarılar dilerim dostum... _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
Tarih: 06.07.2005 - 20:40 Mesaj konusu:
bencede yarış için en iyisi tek parça .ben kullandım biliyorum tek parça daha iyi ama yarış için _________________ DO?U?TAN BMW CY UFAKLI
devit061.sitemynet.com
burakcrazy,
Tulum tek parça veya iki parça kullanmak sana kalmış.
tercih ve maddiyay meselesi derim.
ama iki parça alırsan. cadde de tek ceketi giyersin. ama ben sadece Pist düşünüyprum dersen.
Tek parça derim .
Bana kullandığmın ne olduğunu da saoracaksın hemen cevaplayım
AXO tekparça full havalandırmalı ...yanda da resmi var...
istersen mail olarakta gönderebilirim.
ama zaten MD portalından da bulabilirsin resimlerimi...
selam arkadşım bende bu sene yarışlara katılıyorum.tulum kurallara göre tek parça olmak zorunda sakın iki parça alma ben ilk yarışta iki parça tulum ile çıktım ama çok zorladılar teknik kontrolden zor geçtim.ama benim hatam değildi.ben tms nin resmi sitesinde kuralları 1 ay önceden okudum orda elbise tek veya iki parça olabilir diyodu yarışa gittiğimde tek parça olcak dediler tabii çok zor durumda kldım sağolsun yarış kordintörü müge ablacım bana çok yardımcı oldu ve bir yarışlık olmak şartı ile teknik kontrolden geçtim.ama ikinci yarışta tek parça tulumla katıldım.hem ne olursa olsun tek parça al derim daha rahat havalandırması daha iyi koruması daha güzel.yarışlarda başarılar dilerim.hangi grupta yarşacktın motor numaran neediirrrr???
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız