Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu nasıl HAYABUSA dır yavvvvv..........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu nasıl HAYABUSA dır yavvvvv..........

Bu nasıl HAYABUSA dır yavvvvv..........
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.07.2005 - 02:17    Mesaj konusu: Bu nasıl HAYABUSA dır yavvvvv.......... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 tekerli motorsiklet deyince akla bu gelmiyordu ama bu sefer işin cılkı çıkmış gibi görünüyor. Hayabusa bu hallere e mi girecekti diyorum ve genel kültürümüz artsın diye bu resimleri ekliyorum.

http://www.bikernet.com/news/images/PhotoID10540.jpg

http://www.bikernet.com/news/images/PhotoID10538.jpg

http://www.bikernet.com/news/images/PhotoID10537.jpg

http://www.bikernet.com/news/images/PhotoID10541.jpg

http://www.bikernet.com/news/images/PhotoID10539.jpg

http://www.bikernet.com/news/images/PhotoID10542.jpg
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fatihRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/K.yaka

MesajTarih: 07.07.2005 - 06:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw motor zevkinide bozuyolar ya bu nedir ya......
motor dediğin ikiteker işte... Dil çıkarıyorum
fatihRR Çevrimdışı fatihRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 07.07.2005 - 07:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fatih rr avatarın çok küçükmüş.
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2005 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buda değişik bir zevk öreneği
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OhaNX4Black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.07.2005 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor değil treyler be yahuuu...... depo kapağına bakılırsa merso galiba.. Çok gülüyorum
Başa dön
OhaNX4Black Çevrimdışı OhaNX4Black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burce1986
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 07.07.2005 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en sevdiğim motor gitmiş yerine çocuk motoru gelmiş bence çok kötü Öfkeliyim
nmtears
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.07.2005 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne yav kamyon gibi.
tek tekere kalkmasin diye oyle yapmislardir belki.

o degil ben boyasina uyuz oldum. cok cirkin
onun disinda kamyon iste 1300cc motor mu olur
Başa dön
nmtears Çevrimdışı nmtears Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatihRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/K.yaka

MesajTarih: 07.07.2005 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mustafa Ertürk bana dediki
Alıntı:

fatih rr avatarın çok küçükmüş.

Walla en son ebatlarına kadar denedim bunu anca kabul ettirdim.... Çok gülüyorum
fatihRR Çevrimdışı fatihRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 07.07.2005 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saçmalamışlar bence. bide bunun trike tarzı olanları var yani gene 3 teker arka tekerler sağlı sollu o da ayrı bi saçmalık. 8)
pckolog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Smyrna

MesajTarih: 07.07.2005 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kalkışlar da Olmasa Bile Otobanda Bu Denli Hızlı Giden Bir Makine İçin Bence Önünün Kalkmasını Engellemek İçin İdeal Olmus. En Azından Her Gaz Verişte Önü Kalkmaz Motorun. Çok gülüyorum
Görüntü Olarak Kötü Onu Kesinlikle Savunmuyorum... Dil çıkarıyorum
TORQUEMAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir-Isvicre

MesajTarih: 07.07.2005 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tren bu tren.... :md:

gercekten deliymis tasarlayip yapan....biraz tuhafda olsa!!!
AteSh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara,TR

MesajTarih: 07.07.2005 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kiz cok guzel
garfieldxxx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2005 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime ile kullanım maksadı ne acaba görüntüde fena değil hani. çok farklı duruyooo :oops: Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
garfieldxxx Çevrimdışı garfieldxxx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Acibadem / Istanbul

MesajTarih: 07.07.2005 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deneme

2006 Daelim s2 250 Free Wing
http://www.airbrushistanbul.com
Başa dön
--eXtreme-- Çevrimdışı --eXtreme-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
karayengec
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul / kozyata?y

MesajTarih: 07.07.2005 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafa kaldırmasın diye herhalde yapmışlar.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal