Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2. el racing yaşlı=çok sorun

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2. el racing yaşlı=çok sorun

2. el racing yaşlı=çok sorun
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.07.2005 - 11:39    Mesaj konusu: 2. el racing yaşlı=çok sorun Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün gece Bursa EKER de motorcular toplanmış konuşuyorduk...
2 yaşını geçmiş racing sakın alma dedi bir arkadaş, kendisi 2 tane almış ikisinde de tamir ettirmekten, azap olmuş hayat onun için...

bir 40.000 KM den bahsetti, devirli motor oluğu için motorda pahalı masraflar olabiliyor dedi. o menzilde veya daha sonrasında...

kullanan arkadaşlar, bu fikre siz katılırmısınız ?
Başa dön
userneym Çevrimdışı userneym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 07.07.2005 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakımları rutin olarak yapılırsa bır sorun cıkarmaz Dil çıkarıyorum benımde 98 model cbr ım var gozum gıbı bakıyorum hıcbır zaman benı uzmedı.Birde kullanıcısına baglı;olur olmaz gaz acar makınayı uzerse bısey dıyemem :!:
bırde su var Honda saglam makına yapıyor Dil çıkarıyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 07.07.2005 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

userneym, Katılmıyorum çünkü benim arkadaşımda 99 model CBR 600 vardı 65.000'deydi ve adam inanın tek teker geziyodu.

Yani şöyle bi durum var. O 40.000 km dediğin motor belkide 100.000'de kmlerle oynama olayı çok. 20 milyona istediğin rakama çekiyolar. Bakıyosun 97 model 20.000'de aaaa çok güzel düşük km alalım diyosun ama gençlik aşısı yapıldığını bilmiyosun.

Bakımları zamanında yapıldıktan sonra bence bi problem olmaz. Avrupada adamlar CBR 600'lerle 200.000 kmden fazla yol yapıyolar.

Alıntı:

bırde su var Honda saglam makına yapıyor

Kesinlikle.. Dil çıkarıyorum
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 07.07.2005 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda Rule
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 07.07.2005 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sıfır motora koy sen en ucuzundan motor yağını para gitmesin diye, filtreyi filan değiştirmek zaten hak getire, sonra gör kırmızıyı, gör kırmızıyı, bak bakalım bir yaşını görebiliyor mu o makine? Motor kullanmayı bilmeyen adamlara 40,000 kilometre bahane...
Başa dön
Madd Çevrimdışı Madd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karayengec
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul / kozyata?y

MesajTarih: 07.07.2005 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

userneym, bence yanlış yorum.hondaf3, katılıyorum.arabalarda da aynı mesele.satıyorlar 2 yıllık şirket arabalarını
100 mt gitmez yani.kullanıma va bakıma bağlı her şey.
CENKR1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar racıng motor adam gibi kullanırsan hararet yaptırmazsan çok rahat 100 bin yapar.ben şu an 90bini vardır
r1 biliyorum açılmamış Dil çıkarıyorum
Başa dön
CENKR1 Çevrimdışı CENKR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
escordabes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BuRsA

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum murat (userneym) saolasın ilgin alakana beni yalnız bırakmadın o gün arkadaşlar userin bahsettiği vatandaş benim evet bu apaçık bir gerçekki honda nın motoru uzun ömürlü yav ben ne çekdim o sırad dan be kardeşim 98 model makina eminim orjinal 40 bindi aldığım çocuk iyi arkadaşımdır ama gel gelelim tamircilerden çıkamıyordum ayrıca bursanın o modelde en temiz sıradı idi anlıcanız honda hariç özellikle kawas zx6 ve sırad 600 aman diyorum modelsiz racing mi benden uzak dursun şimdilik ybr em yetiyor bakalım ilerde kısmetse model makiana arkadaşlar kalın sağlıcakla murat resimleri göndercem mailini yolla bana
Başa dön
escordabes Çevrimdışı escordabes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AYNEN KATILIYORUM HALA PARÇA BEKLİYORUM 3 HAFTADIR VE 1,5 MİLYARIN ÜSTÜNDE MASRAF VAR CANLI ÖRNEĞİYİM İİ DÜŞÜN ALIRKEN 37000 DE ALDIM 2000 MODEL F4...
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
escordabes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BuRsA

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asil_sulanc, problem nedir belki sana yardımcı olacak arkadaşlarımız çıkar hem merak da ettim şimdi
Başa dön
escordabes Çevrimdışı escordabes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
foxter
Üye
Üye

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bende 2000 cbr 1100 xx var 50.000 km de.
ve hıc bır sorununu yok.yag yakmıyor.masraf cıkartmıyor.
yerıne gore bende makınayı zorluyorum ama her zaman
degıl zıra makına orta devırlerde cok guzel kapıyor.yanı tork ıle
yuruyor zaten, bu sebepten bakımlarını yaptırdıgınız ve ıyı sarf
malzemelerı kullandıgınız zaman mototrun omrunun 300.000 km oldugunu soyluyorlor.ben elımden cıkarmadan en az bır
100.000 km kullanmayı planlıyorum.bu da bana yeter.
foxter Çevrimdışı foxter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

escordabes yataklar ve gömlek çizilmiş segman söylendi o bekleniyor istanbulda yokmuş bu aradada komple boyaya gönderdim oda çıksın aradan dedim antalyaya kamil abi var tanırmısın bilmiyorum işte kısaca bu ufak tefekleri saymıyorum eksantrik zinciri ve yatağı gibi... Gülümsüyorum
Başa dön
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2005 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada ilgin içinde auriyetten teşekkür ederim saol dostum...
35CBR70
Başa dön
kemendo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 08.07.2005 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor kaç model olursa olsun motorun orjinal temiz bakımlı olması önemlidir.
Bende 95 model ZZR600 var bakımlarını düzenli yaptırdıktan sonra hiç bir sorun çıkmıyo tabi makina temiz olduğu ve fazla üzmediğim için...
(arada lastik falan yakıyoz ama kimse duymasın)
Başa dön
kemendo Çevrimdışı kemendo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
birolbirinc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 08.07.2005 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu dediğiniz olay her motorda insanın başına gelebiliyor bende bursadan sevdiğib bir abiden scooter almıştım ondan önce bir genç almış motoru canını okumu 6000 km de scooter ve markalı bir motor motoru alınca motorsikletli arkadaşlara götürdüm baktılar siboplar bitik şanzıman bitik dediler. (ben simson 75 cc lik scooterim vardı manuel şanzuman 92 modeldi ben 5 yıla yakın kullandım alınca bir kez kotor yaptırdım sattığım adam bile hala motor yaptırmadı o scootere) hayret ettim aldığım abiye söyledim hemem motoru gerialdı verdiğim parayı geri verdi meraktan araştırdık arkadaşlar scooterle hertürlü akrobasiyi yapmaya çalışmışlar hatta uludağa 3 kişi bile çıkmışlar. şimdi motorun bir suçu yok bu işte kullanıcıları suçlu. bence
Başa dön
birolbirinc Çevrimdışı birolbirinc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal