Tarih: 07.07.2005 - 11:39 Mesaj konusu: 2. el racing yaşlı=çok sorun
Dün gece Bursa EKER de motorcular toplanmış konuşuyorduk...
2 yaşını geçmiş racing sakın alma dedi bir arkadaş, kendisi 2 tane almış ikisinde de tamir ettirmekten, azap olmuş hayat onun için...
bir 40.000 KM den bahsetti, devirli motor oluğu için motorda pahalı masraflar olabiliyor dedi. o menzilde veya daha sonrasında...
kullanan arkadaşlar, bu fikre siz katılırmısınız ?
Tarih: 07.07.2005 - 11:57 Mesaj konusu:
bakımları rutin olarak yapılırsa bır sorun cıkarmaz benımde 98 model cbr ım var gozum gıbı bakıyorum hıcbır zaman benı uzmedı.Birde kullanıcısına baglı;olur olmaz gaz acar makınayı uzerse bısey dıyemem :!:
bırde su var Honda saglam makına yapıyor
Tarih: 07.07.2005 - 12:08 Mesaj konusu:
userneym, Katılmıyorum çünkü benim arkadaşımda 99 model CBR 600 vardı 65.000'deydi ve adam inanın tek teker geziyodu.
Yani şöyle bi durum var. O 40.000 km dediğin motor belkide 100.000'de kmlerle oynama olayı çok. 20 milyona istediğin rakama çekiyolar. Bakıyosun 97 model 20.000'de aaaa çok güzel düşük km alalım diyosun ama gençlik aşısı yapıldığını bilmiyosun.
Bakımları zamanında yapıldıktan sonra bence bi problem olmaz. Avrupada adamlar CBR 600'lerle 200.000 kmden fazla yol yapıyolar.
Tarih: 07.07.2005 - 15:49 Mesaj konusu:
Sıfır motora koy sen en ucuzundan motor yağını para gitmesin diye, filtreyi filan değiştirmek zaten hak getire, sonra gör kırmızıyı, gör kırmızıyı, bak bakalım bir yaşını görebiliyor mu o makine? Motor kullanmayı bilmeyen adamlara 40,000 kilometre bahane...
Kayıt: Jun 08, 2005 Mesajlar: 372 Nereden: ystanbul / kozyata?y
Tarih: 07.07.2005 - 15:54 Mesaj konusu:
userneym, bence yanlış yorum.hondaf3, katılıyorum.arabalarda da aynı mesele.satıyorlar 2 yıllık şirket arabalarını
100 mt gitmez yani.kullanıma va bakıma bağlı her şey. _________________ DL 650 ...
dostum murat (userneym) saolasın ilgin alakana beni yalnız bırakmadın o gün arkadaşlar userin bahsettiği vatandaş benim evet bu apaçık bir gerçekki honda nın motoru uzun ömürlü yav ben ne çekdim o sırad dan be kardeşim 98 model makina eminim orjinal 40 bindi aldığım çocuk iyi arkadaşımdır ama gel gelelim tamircilerden çıkamıyordum ayrıca bursanın o modelde en temiz sıradı idi anlıcanız honda hariç özellikle kawas zx6 ve sırad 600 aman diyorum modelsiz racing mi benden uzak dursun şimdilik ybr em yetiyor bakalım ilerde kısmetse model makiana arkadaşlar kalın sağlıcakla murat resimleri göndercem mailini yolla bana
AYNEN KATILIYORUM HALA PARÇA BEKLİYORUM 3 HAFTADIR VE 1,5 MİLYARIN ÜSTÜNDE MASRAF VAR CANLI ÖRNEĞİYİM İİ DÜŞÜN ALIRKEN 37000 DE ALDIM 2000 MODEL F4... _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
arkadaslar bende 2000 cbr 1100 xx var 50.000 km de.
ve hıc bır sorununu yok.yag yakmıyor.masraf cıkartmıyor.
yerıne gore bende makınayı zorluyorum ama her zaman
degıl zıra makına orta devırlerde cok guzel kapıyor.yanı tork ıle
yuruyor zaten, bu sebepten bakımlarını yaptırdıgınız ve ıyı sarf
malzemelerı kullandıgınız zaman mototrun omrunun 300.000 km oldugunu soyluyorlor.ben elımden cıkarmadan en az bır
100.000 km kullanmayı planlıyorum.bu da bana yeter. _________________ dely mavi
cbr
escordabes yataklar ve gömlek çizilmiş segman söylendi o bekleniyor istanbulda yokmuş bu aradada komple boyaya gönderdim oda çıksın aradan dedim antalyaya kamil abi var tanırmısın bilmiyorum işte kısaca bu ufak tefekleri saymıyorum eksantrik zinciri ve yatağı gibi...
Tarih: 08.07.2005 - 09:41 Mesaj konusu:
motor kaç model olursa olsun motorun orjinal temiz bakımlı olması önemlidir.
Bende 95 model ZZR600 var bakımlarını düzenli yaptırdıktan sonra hiç bir sorun çıkmıyo tabi makina temiz olduğu ve fazla üzmediğim için...
(arada lastik falan yakıyoz ama kimse duymasın)
bu dediğiniz olay her motorda insanın başına gelebiliyor bende bursadan sevdiğib bir abiden scooter almıştım ondan önce bir genç almış motoru canını okumu 6000 km de scooter ve markalı bir motor motoru alınca motorsikletli arkadaşlara götürdüm baktılar siboplar bitik şanzıman bitik dediler. (ben simson 75 cc lik scooterim vardı manuel şanzuman 92 modeldi ben 5 yıla yakın kullandım alınca bir kez kotor yaptırdım sattığım adam bile hala motor yaptırmadı o scootere) hayret ettim aldığım abiye söyledim hemem motoru gerialdı verdiğim parayı geri verdi meraktan araştırdık arkadaşlar scooterle hertürlü akrobasiyi yapmaya çalışmışlar hatta uludağa 3 kişi bile çıkmışlar. şimdi motorun bir suçu yok bu işte kullanıcıları suçlu. bence
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız