Amerikan Motorsiklet Guvenligi Bilmemnesi'nde okudugum bi ayrinti:
Ani olmayan frenlerde, ornegin kavsaga yaklasirken, frene basmadan once arka frene dokunarak freni bi yakip sondurun. Zira, yanip sonen isik surekli yanandan daha cok dikkat ceker.
Not: Valla forumlarda okudugum kadariyla bundan bahsedildigini gormedim, belki de ben kacirmisimdir. Her neyse hatirlatma olmustur hic olmazsa. _________________ Ankara Kale Grubu http://motorrehberi.blogspot.com/
TABİKİ HAKLISIN MESELA BENİM FARIM HEP YANIKTIR VE F4 TE FAR VE PARK YANYANA YANAR BEN FREN YAPTIĞIMDA ARKADAN GELEN ARAÇ ONU PARK SANABİLİR ÇÜNKÜ 250 İLE GİDERKENDE AYNI LAMBA YANIYOR FRENE BASTIĞIMDADA AYNI LAMBA BİRAZ DAHA KUVVETLİ YANIYOR O YÜZDEN YAKIP SÖNDÜRMEK DAHA MANTIKLI TABİKİ AMA YİNEDE BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER DOSTUM _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
Kayıt: Jun 08, 2005 Mesajlar: 372 Nereden: ystanbul / kozyata?y
Tarih: 07.07.2005 - 15:24 Mesaj konusu:
Alıntı:
Zira, yanip sonen isik surekli yanandan daha cok dikkat ceker.
çok doğru.bazı taksilerde de bir zamanlar frene basınca arka stoplar yanıp sönerdi.taksiciler bizi aşmışlar baksana yıllar önce icad etmişler teknolojiyi.ama tesis yok geliştiremediler malesef. _________________ DL 650 ...
Tarih: 07.07.2005 - 15:31 Mesaj konusu:
karayengec, dedigin gibi stop un flasor gibi calismasini duzgun bir elektrikci yapabiliyor.
_________________ --== Ashkin ==--
http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Arkadaslar boyle bir seye ihtiyac duyarsaniz fren lambasi yanina farkli bir lamba ve bunu suren bir flasor ve bir miktar kablo ve bir anahtar
daha gelismisi icinde elektronik entegre yazilimi ile yapilabiliyor ama bunlarin uretimi pek yok kendimiz yazdik denedik oldu....ister yapin ister yaptirin
Zira, yanip sonen isik surekli yanandan daha cok dikkat ceker.
çok doğru.bazı taksilerde de bir zamanlar frene basınca arka stoplar yanıp sönerdi.taksiciler bizi aşmışlar baksana yıllar önce icad etmişler teknolojiyi.ama tesis yok geliştiremediler malesef.
Mercedes, o bizim taksi ve dolmuşçuların icat ettiği yanıp sönen stop lambası uygulamasını kendi otomobillerinde uygulayacakmış. Yani fabrika çıkışı standart olacak _________________ "Cruise through the street regardless of whatever going on behind you"
by cruiserer
<<Jinlun JL150-5>>
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız