Tarih: 07.07.2005 - 20:50 Mesaj konusu: Ehliyetsiz Motor kullanımı cezası....????
B sınıf ehliyet var. A2 27/08/2005 de sınava gireceğiz. B olupta A2 eksikliğinde ne tür bir cezaya maruz kalıyoruz. Başına gelen vardır sanırım.. _________________ TDM 900 A
36 madde
Sürücü belgesiz araç kullanmak ve sürülmesine izin vermek,
Kullananlara ve kullandıranlara 188,30YTL 1-2 ay, tekrarında 2-3 ay
Sürücü aynı zamanda araç sahibi değilse, ayrıca tescil plakasına da aynı miktar için ceza tutanağı düzenlenir
39/1 madde
sürücü belgesine göre yetkisiz kullanmak 188.30 ytl 1-2 ay, tekrarında 2-3 ay
Sürücü aynı zamanda araç sahibi değilse, ayrıca tescil plakasına da aynı miktar için ceza tutanağı düzenlenir _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
ne demek az da olsa bir bilgi verebildiysem ne mutlu _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Tarih: 08.07.2005 - 08:43 Mesaj konusu:
artik inanin cebimde ehliyet icin para kalmadi bitane cbr 125+kilit+kilif+ruhsat 5000 ytl 2adkask+mont+dizlik+bellik+servisparasi kili tuyu= 1200 ytl canim cikti abi artik yaa.......... bari $u 125 likler muaf filan olsa normal ehliyetle kullanilsa iyi olur ama cikacagi yok
Pes ediyorum ;-) bugun yarin yaziliyorum bir kursa su agustos sinavi icin
altimdaki motor 3 milyar, su anda satsam 2 milyar, ceza ise 600 milyon, guzelmis valla 8) _________________ Sinan Bengisu
2004 YBR 125
Benim arkadaşımı Jandarma trafik yakalmıştı..
Direk mahkemeye çıkardılar.Hakim 600 ytl para cezası verdi ve kurtuldu.
Bende gidip motoru jandarmalardan almıştım..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız