Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor sürüşünde beliren ağrı / sancılar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor sürüşünde beliren ağrı / sancılar

Motor sürüşünde beliren ağrı / sancılar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
burgay
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / Kadyköy

MesajTarih: 08.07.2005 - 11:36    Mesaj konusu: Motor sürüşünde beliren ağrı / sancılar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilmem kaçınızda bendeki gibi rahatsızlıklar söz konusudur.
Devamlı gaz verip / bırakmadan dolayı sağ el bileğimde belli bir süre , yaklaşık 50-60km. sonra sancı başlıyor.
Ve bu sancıya bağlı diye düşündüğüm , sırtımın sağ üstünde omuzumun arkasında batma şeklinde bir ağrı başlıyor.
Bu nedenle çok sevmeme rağmen uzun yol sürüşüne hep karamsar olarak yaklaşıyorum.
Bu sıkıntıyı defetmek üzere gereksiz yere sık sık mola vermem gerekiyor.
Bu da zaman kaybı yaratıyor.

YaşarÖzalp
Beverly250
Başa dön
burgay Çevrimdışı burgay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 08.07.2005 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim sol elimde ağrı ve uyuşma oluyor bazen,bileğimde ağrıyor sürekli debriyajdan zaten çok sert racing olduğu için.Sırtımda arada ağrımıyor değil.

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Low_Bikker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 08.07.2005 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ağrılar normal ama ne demişler, gülü seven dikenine katlanır Dil çıkarıyorum
Başa dön
Low_Bikker Çevrimdışı Low_Bikker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 08.07.2005 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Low_Bikker demiş ki:
bu ağrılar normal ama ne demişler, gülü seven dikenine katlanır Dil çıkarıyorum

+1 Dil çıkarıyorum
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 08.07.2005 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bırazda vucudu kasmaktan olabılir devamlı gergın olan kaslar zorlanınca agrı yapar bıraz daha gevsek kullanalım beyler Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.07.2005 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bide konsantre ve dikkat olayı ter akıtıyo bana
1 hafta oldu motoru alalı her gün 2-3 den fazla kullanıyorum

aksam ayakta duramıyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 08.07.2005 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayak ve kol bileklere koruyucu eldiven tarzı yada bileklik takarsanız problem azalır gibi sanırım.. Çünki bileğinizin sarsılması azalır.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 08.07.2005 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ve bacak kasları genelde çok hareketli oldgğumuzdan daha çok kasılıyor. Yani şahsen benim oyle Sporla ugraştğımdan dolayı. Yumuşatıcı veya gevşedici kremler alın. Ben kullanmıyorum masaj yapıyorum genelde ama motor bu üstünde masaj yapamassın.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 08.07.2005 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde özellikle yazın terleyip rüzgar yememeye dikkat etmek lazım, yamultuyor ..... Bravo
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
powerbyaydin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Antalya-Side

MesajTarih: 08.07.2005 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun yolda popom acayip ağrıyor ve ayaklarım kasılıyor sanki ve sırt bel ağrısı dolayısı ile uzun yolda dinlenerek gidiyorum ama belli süre sonra gene aynı olaylar
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 08.07.2005 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yazın terleyip rüzgar yememeye dikkat etmek lazım

Bence doğru olan budur.. Bileklerin ağırması yanlış tutuş pozisyonundan kaynaklanıyor. Gazı açarken eli bırakmadan sonuna kadar açarsanız zaten bileğiniz dönmeye yetmeyecektir.. gidona güç uygulamayın.. Şehir içi dur kalkta sol el debriyajdan hırpalanıyor ama aşağı sarkıtıp biraz sallayınca geçiyor..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-gaziemir

MesajTarih: 08.07.2005 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı sorunlar bende de var kısmen...biraz daha bilgilensek ne yapacağımız konusunda iyi olur

Mustafa KAPTAN (20 Haziran 1985)
Başa dön
mustyb Çevrimdışı mustyb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mustyb
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-gaziemir

MesajTarih: 08.07.2005 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol sinan abi benden önce yazmışsın göremedim yazdıklarını..
işimize yarayaracak şeyler teşekkürler tekrar...

Mustafa KAPTAN (20 Haziran 1985)
Başa dön
mustyb Çevrimdışı mustyb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 08.07.2005 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trafikte dur kalkta sol elim o kadar ağrıyoki bazen sinirimden ağlayacak gibi oluyorum walla...birde boşa zor geçiyo makına, inanılmazda sert debriyaj.

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
burgay
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / Kadyköy

MesajTarih: 08.07.2005 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi sizlerin debreyaj sorununuz var.Ben scooter kullanıyorum , öyle bir derdim yok , ama bunu önleyecek bir yol mutlaka vardır. Ellerimi duruşlarda aşağı sarkıtınca kısmen rahatlıyor ama tam değil.Yola devam edince hadise devam ediyor. Ancak kendimi kontrol ettiğimde gidonu sıkı tuttuğumu farkettim.Fakat kendimi yola verince , elimi gevşetmeyi unutuyorum.
Başa dön
burgay Çevrimdışı burgay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal