Tarih: 08.07.2005 - 11:36 Mesaj konusu: Motor sürüşünde beliren ağrı / sancılar
Bilmem kaçınızda bendeki gibi rahatsızlıklar söz konusudur.
Devamlı gaz verip / bırakmadan dolayı sağ el bileğimde belli bir süre , yaklaşık 50-60km. sonra sancı başlıyor.
Ve bu sancıya bağlı diye düşündüğüm , sırtımın sağ üstünde omuzumun arkasında batma şeklinde bir ağrı başlıyor.
Bu nedenle çok sevmeme rağmen uzun yol sürüşüne hep karamsar olarak yaklaşıyorum.
Bu sıkıntıyı defetmek üzere gereksiz yere sık sık mola vermem gerekiyor.
Bu da zaman kaybı yaratıyor.
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 1793 Nereden: istanbul/bagdat caddesi
Tarih: 08.07.2005 - 12:39 Mesaj konusu:
Benim sol elimde ağrı ve uyuşma oluyor bazen,bileğimde ağrıyor sürekli debriyajdan zaten çok sert racing olduğu için.Sırtımda arada ağrımıyor değil. _________________
F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
bu ağrılar normal ama ne demişler, gülü seven dikenine katlanır _________________ I´m just a BadBoy gone clean
2005 600RR (bebe?im öldü..)
41 AK 104 (rahmetlide 260 giderdi)
Tarih: 08.07.2005 - 13:01 Mesaj konusu:
Ve bacak kasları genelde çok hareketli oldgğumuzdan daha çok kasılıyor. Yani şahsen benim oyle Sporla ugraştğımdan dolayı. Yumuşatıcı veya gevşedici kremler alın. Ben kullanmıyorum masaj yapıyorum genelde ama motor bu üstünde masaj yapamassın.
birde özellikle yazın terleyip rüzgar yememeye dikkat etmek lazım, yamultuyor ..... _________________ BOO_74
--------------
önce denge, hayatynyzy dengeleyin!
--------------
Tarih: 08.07.2005 - 13:25 Mesaj konusu:
uzun yolda popom acayip ağrıyor ve ayaklarım kasılıyor sanki ve sırt bel ağrısı dolayısı ile uzun yolda dinlenerek gidiyorum ama belli süre sonra gene aynı olaylar _________________ ''motor dü?ürenindir ''
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 08.07.2005 - 13:27 Mesaj konusu:
Alıntı:
yazın terleyip rüzgar yememeye dikkat etmek lazım
Bence doğru olan budur.. Bileklerin ağırması yanlış tutuş pozisyonundan kaynaklanıyor. Gazı açarken eli bırakmadan sonuna kadar açarsanız zaten bileğiniz dönmeye yetmeyecektir.. gidona güç uygulamayın.. Şehir içi dur kalkta sol el debriyajdan hırpalanıyor ama aşağı sarkıtıp biraz sallayınca geçiyor.. _________________
Tarih: 08.07.2005 - 13:29 Mesaj konusu:
aynı sorunlar bende de var kısmen...biraz daha bilgilensek ne yapacağımız konusunda iyi olur _________________ Ylahi Azrail sen adamy ÖLDÜRÜRSÜN
--35 AP 5880--
Tarih: 08.07.2005 - 13:31 Mesaj konusu:
saol sinan abi benden önce yazmışsın göremedim yazdıklarını..
işimize yarayaracak şeyler teşekkürler tekrar... _________________ Ylahi Azrail sen adamy ÖLDÜRÜRSÜN
--35 AP 5880--
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 1793 Nereden: istanbul/bagdat caddesi
Tarih: 08.07.2005 - 14:18 Mesaj konusu:
trafikte dur kalkta sol elim o kadar ağrıyoki bazen sinirimden ağlayacak gibi oluyorum walla...birde boşa zor geçiyo makına, inanılmazda sert debriyaj. _________________
F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Hadi sizlerin debreyaj sorununuz var.Ben scooter kullanıyorum , öyle bir derdim yok , ama bunu önleyecek bir yol mutlaka vardır. Ellerimi duruşlarda aşağı sarkıtınca kısmen rahatlıyor ama tam değil.Yola devam edince hadise devam ediyor. Ancak kendimi kontrol ettiğimde gidonu sıkı tuttuğumu farkettim.Fakat kendimi yola verince , elimi gevşetmeyi unutuyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız