Çok yakın bir gelecekte Kadıköy / Bağdat caddesinde yapılan iyileştirme çalışmaları kapsamında belirli yerlere motosiklet parkları yapılacağı , resmi bir bültenle duyuruldu. Bu bölgede işi olan motosiklet sürücüleri yaşadı. Ama yine de bir tereddüt var. Belediye park ücreti olarak , normal otoparklara uyguladığı fiyatın üstünde bir taleple karşımıza çıkmaz.
Sanırım bu uygulama da yakın bir gelecekte diğer belediyelerce de hayata geçirilir. Böylece motor hırsızlıklarının önü biraz olsun alınmış olunur.
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: Ystanbul (kadyköy)
Tarih: 08.07.2005 - 16:05 Mesaj konusu:
zaten istediğim yere koyabiliyorum
şimdi otoparkta yer olmıyacak koyucam başka yere bi gelicem
aaaaaaaa ceza yemişim
bırakın yaw motor demek her yere koyabilmek demek motor demek özgürlük demek _________________ Suzuki BURGMAN 400 RS
Reha SALGIN
B rh +
0532 617 13 24
Tarih: 08.07.2005 - 16:10 Mesaj konusu:
baytar demiş ki:
aaaaaaaa ceza yemişim
bırakın yaw motor demek her yere koyabilmek demek motor demek özgürlük demek
çok doğru bi söz _________________ Ylahi Azrail sen adamy ÖLDÜRÜRSÜN
--35 AP 5880--
Kayıt: Jun 08, 2005 Mesajlar: 372 Nereden: ystanbul / kozyata?y
Tarih: 08.07.2005 - 16:13 Mesaj konusu:
motopark yerine başka biryere park et ki ceza kessinler.bir şeylerin altyapısı herhalde bunlar.motor zaten her yere park ediyor kardeşim.motorun da bir taşıt olduğu öyle park yeri yaparak emniyet şeridine sokmayarak anlatamazsın halka.vereceksin geciş üstünlüğünü bitti.bak bakalım o zaman seni kimse görmezden geliyor mu.görmeyene o zaman gösterir kendisini motorcu.biz zaten motorun bir taşıt olduğunu biliyoruz.bilmeyen iki ayaklı elleri ile direksyon tutan ve nasıl oluyorsa araba kullanabilen .......lara anlatacaksın motorun taşıt olduğunu.akşam akşam sinirlendim yine. _________________ DL 650 ...
simdi iki tane demir koyup bi da para alacaklar....
gorursunuz?
baytar demiş ki:
aaaaaaaa ceza yemişim
Tamamen katılıyorum... Hep beraber görücez... _________________ Time To Burn You Losers Better Learn
No One Controls Our Goddamn Life
We'll Do Just What We Feel
Riding Horses Made Of Steel
aaaaaaaa ceza yemişim
Evet okuduğum anda aynı şeyi düşündüm. Eee o zaman ben motoru niye aldım? Otomobil gibi park sorunum olmadığını söyleyip dururken. Aman ne iyi insanlar bizi düşünmüşler! Kısaca motordan da otlanmak için yol aranıyor. Veya zapturapt altına almak için. Sonuçta otoriteye muhalif sayılır. O otoriteye boyun bükenlerin kıskançlıkları da hep bir parçasıydı bu işin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız