Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD GEZİLERİ Hakkında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD GEZİLERİ Hakkında

MD GEZİLERİ Hakkında
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
WebTeam
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2005 - 15:47    Mesaj konusu: MD GEZİLERİ Hakkında Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun zamandır İstanbul bölgemizde GEZİ hakkında bazı sıkıntılar yaşanmaktaydı..
Hepimiz MOTOSİKLET sürmenin keyifini GEZİLER le daha fazla duymak istiyoruz,
Bu tutkunun en güzel sonucudur MOTOSİKLET GEZİLERİ ,burada heyecan veren bir grup psikolojisi,doğayla iç içe olmak,diğer motorcularla kaynaşmak ve en önemlisi bu gezilerden ZEVK almak çok önemli..
MD Kulübü olarak bu konuya hassasiyetle bakıyoruz..Ve gezilerin daha planlı,organize ve keyifli geçmesi için bir GEZİ KOMİTESİ oluşturmaya karar verdik..
Bu GEZİ KOMİTESİ için her ilden bazı arkadaşlarımız görevlendirilecek..Bu komitede yer alacak olan kişiler her hafta sonu için gezi düzenlemede yetkili olacaklar ve düzenlenecek gezinin güvenliği,güzergahı,mola yerleri,içeriği hakkında strateji belirleyecekler..
Burada amaçlanan yapılacak olan GEZİNİN güvenli ve düzenli olması..
Şimdi bahsettiğimiz bu GEZİ KOMİTESİ nin İSTANBUL ayagında yer almak isteyen üyelerimiz lütfen kulübümüzle temasa geçsinler..
MDSK Tel: 0232 421 63 03
MD GEZİ KOMİTESİ her hafta sonu birden fazla alternatif geziler düzenleyebilir..
Sayısal olarak çok kalablık bir grup oldugumuz için bazı üyelerimize güzergah ve içerik olarak uymayan bir geziye alternatif bir gezinin olmasında fayda olacagını düşünüyoruz..

Örnegin 125cc,scooter,başlangıç motoru içerikli bir gezide olabilecek,bunun yanında Racing,enduro,Cruiser..vb motorlarla yapılacak olan gezide..Ama bu asla bu iki grubun ayrılması olarak algılanmamalı..Yani GEZİ KOMİTESİ nde yer almak isteyen üyeler öncelikle şunu göz arda etmesinler..
Düzenlenecek GEZİ ye katılmak isteyen herkez katılabilir,yani motosikletinin sınıfı,markası,beygiri,hacmi hiç önemli degil..Yapılan ve duyurulan her geziye dileyen herkez katılabilmeli�
Ancak şuda var;Gezilerde kask takmayan ve güvenliği ihlal edenler bu gezilerden ihraç edilebilir..Burda amaç kişiyi korumak ve gezide bulunan diğer insanların güvenliğini saglamaktır.
MD Gezilerinde asla ve asla Ticari bir çıkar elde edilemez,GEZİLER tamamen ücretsizdir..Gezi planlamasında yapılacak olan Yemek,çay�vb molalarda isteyen istediğini yiyip içebilir..Paket şeklinde bir program sunulup bir PARA talep edilemez..

Şimdi sıra sizde..MD GEZİ KOMİTESİ�nde yer almak isteyen üyeler PM ve Telefon yoluyla önbaşvuru yapsınlar..Bu Komitede yer almak için motorunuzun ne oldugu hiç önemli degil..Önemli olan burada motosiklet kullanımında ve gezilerde tecrübeli olmaktır..

MD
Başa dön
WebTeam Çevrimdışı WebTeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.07.2005 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demekkı gezıler bedava
Alıntı:

MD Gezilerinde asla ve asla Ticari bir çıkar elde edilemez,GEZİLER tamamen ücretsizdir..Gezi planlamasında yapılacak olan Yemek,çay…vb molalarda isteyen istediğini yiyip içebilir..Paket şeklinde bir program sunulup bir PARA talep edilemez..

Alıntı:

Gezi planlamasında yapılacak olan Yemek,çay…vb molalarda isteyen istediğini yiyip içebilir..

demekkı bunlarına md karşılayacak benzın alırken gezılerde tabıı sadece fatura bılgılerını versenızda kdv düşersiniz nede olsa siz karşılıyorsunuz herşeyi....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.07.2005 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, gülücükler çıkmamış, espiri olduğunu düşünüyoruz ama ciddiye alınabilir :-|
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WebTeam
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2005 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

MD Gezilerinde asla ve asla Ticari bir çıkar elde edilemez,GEZİLER tamamen ücretsizdir..

Burda anlatılmak istenen PAKET Gezi fiyatlandırılması olmaz,yada şurda yemek yenilecek ve herkez mecburdur tarzı geziler olmayacak...
Yani isteyen sandviç yeristeyen gidilen yerdeki menüden yer.
Başa dön
WebTeam Çevrimdışı WebTeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
maliboga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA KALEDEN

MesajTarih: 12.07.2005 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili mezar bu da ne demek oluyor?
yeni bir polemik yaratma çabasımı Öfkeliyim
keşke yazdıklarının sonuna Çok gülüyorum veya :-D simgesini koysaydında muhtemel yanlış anlamaları önleseydin.
Yok eğer gerçekten yukarıda yazılanlardan herşeyin bedava olduğu sonucunu çıkarıyor isen şahsen ben bir şey demiyorum.
Başa dön
maliboga Çevrimdışı maliboga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honour16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-Bursa

MesajTarih: 12.07.2005 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa'daki MD ler kimler. Kim planlıcak Bursa MD gezilerini. Kardeş site ikitekerde de üyeliğim var. ordaki oluşasn güzel bir grup var 40 kişilik. belli buluşma günleri var. ikiteker bursa grubu var da MD bursa grubu niye yok yada var da benimmi haberim yok? Bursa MD leri ile ilgili bilgi sahibi olan var ise. egziler düzenleyeceklerse haber versinler lütfen. Ne yazıkki benim iş durumum gezi organize etmeye pek müsait diil. o yüzden hazıra konacağım Çok gülüyorum
05356362978 A rh +
Başa dön
honour16 şimdi Çevrimiçi honour16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WebTeam
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2005 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bursa'daki MD ler kimler. Kim planlıcak Bursa MD gezilerini.

İşte bu topicin amacıda bu..Her şehirde Gezi Komitesi oluşabilir..
Bursa dan MD gezilerinde yetkili olmak isteyen varsa yazacaktır.
Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 12.07.2005 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Acibadem bolge sorumlusu olabilirim Çok gülüyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.07.2005 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ben Acibadem bolge sorumlusu olabilirim

Bölge sorumlusu degil Çok gülüyorum
İstanbul MD GEZİ KOMİTESİ için aranıyor..

Gezi konularında çıkan polimklerde yazan arkadaşlarımızda görev almalılar..Çünkü özellikle yapılan baskılar sonucunda birlik,beraberli,düzen ve güvenlik amaçlı alınan bir karar bu..Yani herkeze açık davet...
Çok istenilen ,hayal edilen gezileri yapmanız için bir fırsat..
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 12.07.2005 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan valla ben tecrubeli olsam sorumluluk alirdim ama asil su an benim sorumlulugumu alacak kisilere ihtiyacim var Çok gülüyorum gezilere katilmak istiyorum kardesimmm Dil çıkarıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.07.2005 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hakan valla ben tecrubeli olsam sorumluluk alirdim ama asil su an benim sorumlulugumu alacak kisilere ihtiyacim var

Bunu bilinçli olarak söylemen çok güzel..
Evet GEZİLER hakkında yorumlar yapan arkadaşlardan ses seda çıkmıyor..
???
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2005 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya ben motor konusunda yeniyim. Ama sorumluluk almak isterim. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Murphy!
Başa dön
rawsludge Çevrimdışı rawsludge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 12.07.2005 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ya ben motor konusunda yeniyim. Ama sorumluluk almak isterim. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

rawsludge yanlis anlama ama sen biraz bekle bence benim gibi, biz daha tecrube edinelim sonra alriz sorumluluk, bunu affina siginarak yaziyorum umarim kizmazsin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2005 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UzayKisi demiş ki:
Ben Acibadem bolge sorumlusu olabilirim Çok gülüyorum

Şşşştt Öfkeliyim Alırlar valla 2.şubeye şimdi seni Çok gülüyorum

Başa dön
MURATARI Çevrimdışı MURATARI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 13.07.2005 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MURATARI sen niye sorumluluk almiyosun bildigim ve okudugum kadariyla bayagi bilgilisin hem biz gezi diye yirtinan acemilerden de dua almis olursun
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal