Tarih: 12.07.2005 - 15:47 Mesaj konusu: MD GEZİLERİ Hakkında
Uzun zamandır İstanbul bölgemizde GEZİ hakkında bazı sıkıntılar yaşanmaktaydı..
Hepimiz MOTOSİKLET sürmenin keyifini GEZİLER le daha fazla duymak istiyoruz,
Bu tutkunun en güzel sonucudur MOTOSİKLET GEZİLERİ ,burada heyecan veren bir grup psikolojisi,doğayla iç içe olmak,diğer motorcularla kaynaşmak ve en önemlisi bu gezilerden ZEVK almak çok önemli..
MD Kulübü olarak bu konuya hassasiyetle bakıyoruz..Ve gezilerin daha planlı,organize ve keyifli geçmesi için bir GEZİ KOMİTESİ oluşturmaya karar verdik..
Bu GEZİ KOMİTESİ için her ilden bazı arkadaşlarımız görevlendirilecek..Bu komitede yer alacak olan kişiler her hafta sonu için gezi düzenlemede yetkili olacaklar ve düzenlenecek gezinin güvenliği,güzergahı,mola yerleri,içeriği hakkında strateji belirleyecekler..
Burada amaçlanan yapılacak olan GEZİNİN güvenli ve düzenli olması..
Şimdi bahsettiğimiz bu GEZİ KOMİTESİ nin İSTANBUL ayagında yer almak isteyen üyelerimiz lütfen kulübümüzle temasa geçsinler..
MDSK Tel: 0232 421 63 03
MD GEZİ KOMİTESİ her hafta sonu birden fazla alternatif geziler düzenleyebilir..
Sayısal olarak çok kalablık bir grup oldugumuz için bazı üyelerimize güzergah ve içerik olarak uymayan bir geziye alternatif bir gezinin olmasında fayda olacagını düşünüyoruz..
Örnegin 125cc,scooter,başlangıç motoru içerikli bir gezide olabilecek,bunun yanında Racing,enduro,Cruiser..vb motorlarla yapılacak olan gezide..Ama bu asla bu iki grubun ayrılması olarak algılanmamalı..Yani GEZİ KOMİTESİ nde yer almak isteyen üyeler öncelikle şunu göz arda etmesinler..
Düzenlenecek GEZİ ye katılmak isteyen herkez katılabilir,yani motosikletinin sınıfı,markası,beygiri,hacmi hiç önemli degil..Yapılan ve duyurulan her geziye dileyen herkez katılabilmeli�
Ancak şuda var;Gezilerde kask takmayan ve güvenliği ihlal edenler bu gezilerden ihraç edilebilir..Burda amaç kişiyi korumak ve gezide bulunan diğer insanların güvenliğini saglamaktır.
MD Gezilerinde asla ve asla Ticari bir çıkar elde edilemez,GEZİLER tamamen ücretsizdir..Gezi planlamasında yapılacak olan Yemek,çay�vb molalarda isteyen istediğini yiyip içebilir..Paket şeklinde bir program sunulup bir PARA talep edilemez..
Şimdi sıra sizde..MD GEZİ KOMİTESİ�nde yer almak isteyen üyeler PM ve Telefon yoluyla önbaşvuru yapsınlar..Bu Komitede yer almak için motorunuzun ne oldugu hiç önemli degil..Önemli olan burada motosiklet kullanımında ve gezilerde tecrübeli olmaktır..
MD Gezilerinde asla ve asla Ticari bir çıkar elde edilemez,GEZİLER tamamen ücretsizdir..Gezi planlamasında yapılacak olan Yemek,çay…vb molalarda isteyen istediğini yiyip içebilir..Paket şeklinde bir program sunulup bir PARA talep edilemez..
Alıntı:
Gezi planlamasında yapılacak olan Yemek,çay…vb molalarda isteyen istediğini yiyip içebilir..
demekkı bunlarına md karşılayacak benzın alırken gezılerde tabıı sadece fatura bılgılerını versenızda kdv düşersiniz nede olsa siz karşılıyorsunuz herşeyi....
mezar, gülücükler çıkmamış, espiri olduğunu düşünüyoruz ama ciddiye alınabilir :-| _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
MD Gezilerinde asla ve asla Ticari bir çıkar elde edilemez,GEZİLER tamamen ücretsizdir..
Burda anlatılmak istenen PAKET Gezi fiyatlandırılması olmaz,yada şurda yemek yenilecek ve herkez mecburdur tarzı geziler olmayacak...
Yani isteyen sandviç yeristeyen gidilen yerdeki menüden yer.
Tarih: 12.07.2005 - 16:04 Mesaj konusu:
sevgili mezar bu da ne demek oluyor?
yeni bir polemik yaratma çabasımı
keşke yazdıklarının sonuna veya :-D simgesini koysaydında muhtemel yanlış anlamaları önleseydin.
Yok eğer gerçekten yukarıda yazılanlardan herşeyin bedava olduğu sonucunu çıkarıyor isen şahsen ben bir şey demiyorum.
Tarih: 12.07.2005 - 16:05 Mesaj konusu:
Bursa'daki MD ler kimler. Kim planlıcak Bursa MD gezilerini. Kardeş site ikitekerde de üyeliğim var. ordaki oluşasn güzel bir grup var 40 kişilik. belli buluşma günleri var. ikiteker bursa grubu var da MD bursa grubu niye yok yada var da benimmi haberim yok? Bursa MD leri ile ilgili bilgi sahibi olan var ise. egziler düzenleyeceklerse haber versinler lütfen. Ne yazıkki benim iş durumum gezi organize etmeye pek müsait diil. o yüzden hazıra konacağım _________________ ®hONoUR®
Venox 250
onur_battal@hotmail.com
05356362978 A rh +
Tarih: 12.07.2005 - 17:23 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ben Acibadem bolge sorumlusu olabilirim
Bölge sorumlusu degil
İstanbul MD GEZİ KOMİTESİ için aranıyor..
Gezi konularında çıkan polimklerde yazan arkadaşlarımızda görev almalılar..Çünkü özellikle yapılan baskılar sonucunda birlik,beraberli,düzen ve güvenlik amaçlı alınan bir karar bu..Yani herkeze açık davet...
Çok istenilen ,hayal edilen gezileri yapmanız için bir fırsat.. _________________
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 12.07.2005 - 17:28 Mesaj konusu:
Hakan valla ben tecrubeli olsam sorumluluk alirdim ama asil su an benim sorumlulugumu alacak kisilere ihtiyacim var gezilere katilmak istiyorum kardesimmm _________________
Tarih: 12.07.2005 - 23:53 Mesaj konusu:
Ya ben motor konusunda yeniyim. Ama sorumluluk almak isterim. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. _________________ Mondial MCT 250
---------------------------------------------
Bir i?in ters gitme olasyly?y varsa gider.
Murphy!
Tarih: 12.07.2005 - 23:55 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ya ben motor konusunda yeniyim. Ama sorumluluk almak isterim. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
rawsludge yanlis anlama ama sen biraz bekle bence benim gibi, biz daha tecrube edinelim sonra alriz sorumluluk, bunu affina siginarak yaziyorum umarim kizmazsin _________________
Tarih: 13.07.2005 - 00:09 Mesaj konusu:
MURATARI sen niye sorumluluk almiyosun bildigim ve okudugum kadariyla bayagi bilgilisin hem biz gezi diye yirtinan acemilerden de dua almis olursun _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız