Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SUZUKI GSX 1300R HAYABUSA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SUZUKI GSX 1300R HAYABUSA

SUZUKI GSX 1300R HAYABUSA
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mobilette
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 14.07.2005 - 00:22    Mesaj konusu: SUZUKI GSX 1300R HAYABUSA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar bu motora bittim tekerlegini öpesim geldi ya bu nedir bea

Ya suna ne demeli

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 14.07.2005 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hayabusa başka ne olacak... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 14.07.2005 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu benim rüya makinam ya. Üzgünüm Ağlıyorum
atahan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 14.07.2005 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üsttewkinin jantlari süpermis!!! Çok gülüyorum
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.07.2005 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kadar estetik bu kadar güzel...sanırım bişii diyemiycem çok güzeller...hayalim aşkım bitanem...off be off
Başa dön
beniz Çevrimdışı beniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
demonline
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.07.2005 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adamlar manyak modifiye yapmislar, ama bunlarla viraja hizli girmek olum demektir. Sadece tistik tistik gezeceksin ve draglara gireceksin. Suzuki GSX 1300 R Hayabusa = TABUT
Başa dön
demonline Çevrimdışı demonline Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.07.2005 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son noktadır bu motorda başka bişey demem
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
engine
Üye
Üye

Nereden: istanbul-caddebostan

MesajTarih: 14.07.2005 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ona motor demeyelim lütfen :-D
Başa dön
engine Çevrimdışı engine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
radiohead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2005 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

engine demiş ki:
ona motor demeyelim lütfen :-D

oldum olası hayabusaları sevemeyen bi insanım. sevenlerine saygım var ama pek çok 600 lük makinayı hayabusa ya tercih ederim. (merak eden olursa 99-01 modellerini kullandım) gerek estetiği (bu tamamen kişisel beğeni) gerekse hantallığı (pek çok insan da benim gibi düşünüyor) son olarak ta bilip bilmeden kendine idol motosiklet yapanların çokluğu sebebiyle sevmiyorum bu hörgüçlü deveyi.
Başa dön
radiohead Çevrimdışı radiohead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
paradox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-ankara

MesajTarih: 14.07.2005 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

radiohead,
hakkaten dikkat ettim de hayabusaya,sana katılmamak elde değil...
asylma fazlasy zarar
Başa dön
paradox Çevrimdışı paradox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yakuza72
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Ystanbul

MesajTarih: 14.07.2005 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa bir yaşam tarzı,hayata kocaman bir kaşıkla dalmak,yeni insanlarla tanışmak...
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.07.2005 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusanın görüntüsüne diyecek bi sözüm yok.radiohead gibi düşünüyorum bende.2002 model aldık bi arkadaşa 1 ay evel.çok hantal..ha canavar olmasına bişey diyemem o ayrı:)Gerçi hayabusa farklı bişey.benim gibi 180 73 kiloluk bi adama göre değil ama..

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingmotor34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.07.2005 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bebekkkkkkkk bebekkkkkkkk Dil çıkarıyorum
DarkBlue
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.07.2005 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostlar bendeniz yaklaşık olarak birbuçuk aydan bu yana hayabusa kullanıcısıyım.İnanın harika bir makina yada bana öyle geliyor bilmiyorum,hayabusadan önce başka makinalarda kullandım fakat bu başka bir şey ve bundan sonra başka bir race makinayı sadece merakımı gidermek için kullanacağımı düşünüyorum ve bu makineyi her zaman kullanacağım başka bir makina herzaman ikinci makina olacak benim için.Bir çok kişi hantallığından falan bahsediyor bence kullanmayan arkadaşlar lütfen bu yorumu yapmasın önce kullansın sonra yorum yapsınlar derim acizane. Dil çıkarıyorum Ahada benim makinam.
http://img99.echo.cx/img99/8273/dsc0155742dv.jpg

http://img99.echo.cx/img99/9057/dsc0155524kg.jpg

http://img98.echo.cx/my.php?image=dsc0155411if.jpg

http://img99.echo.cx/img99/9240/dsc0156072rq.jpg
Suzuki Hayabusa 1300
Başa dön
DarkBlue Çevrimdışı DarkBlue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 16.07.2005 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yüzlerce hayabusa resimleri var ama resimleri koymayı bilmiom bana yardım edin sadece hayabusa değil bi sürü daha motor resmi var Üzgünüm Bravo
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal