Adamlar manyak modifiye yapmislar, ama bunlarla viraja hizli girmek olum demektir. Sadece tistik tistik gezeceksin ve draglara gireceksin. Suzuki GSX 1300 R Hayabusa = TABUT
oldum olası hayabusaları sevemeyen bi insanım. sevenlerine saygım var ama pek çok 600 lük makinayı hayabusa ya tercih ederim. (merak eden olursa 99-01 modellerini kullandım) gerek estetiği (bu tamamen kişisel beğeni) gerekse hantallığı (pek çok insan da benim gibi düşünüyor) son olarak ta bilip bilmeden kendine idol motosiklet yapanların çokluğu sebebiyle sevmiyorum bu hörgüçlü deveyi. _________________ Standing on the Edge!!!
Tarih: 14.07.2005 - 10:07 Mesaj konusu:
radiohead,
hakkaten dikkat ettim de hayabusaya,sana katılmamak elde değil... _________________ CBR 600F ´04
limitsizseniz limit sizsiniz!
---------------------------------------
asylma fazlasy zarar
Hayabusanın görüntüsüne diyecek bi sözüm yok.radiohead gibi düşünüyorum bende.2002 model aldık bi arkadaşa 1 ay evel.çok hantal..ha canavar olmasına bişey diyemem o ayrı:)Gerçi hayabusa farklı bişey.benim gibi 180 73 kiloluk bi adama göre değil ama.. _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Tarih: 16.07.2005 - 02:08 Mesaj konusu:
Dostlar bendeniz yaklaşık olarak birbuçuk aydan bu yana hayabusa kullanıcısıyım.İnanın harika bir makina yada bana öyle geliyor bilmiyorum,hayabusadan önce başka makinalarda kullandım fakat bu başka bir şey ve bundan sonra başka bir race makinayı sadece merakımı gidermek için kullanacağımı düşünüyorum ve bu makineyi her zaman kullanacağım başka bir makina herzaman ikinci makina olacak benim için.Bir çok kişi hantallığından falan bahsediyor bence kullanmayan arkadaşlar lütfen bu yorumu yapmasın önce kullansın sonra yorum yapsınlar derim acizane. Ahada benim makinam.
http://img99.echo.cx/img99/8273/dsc0155742dv.jpg
bende yüzlerce hayabusa resimleri var ama resimleri koymayı bilmiom bana yardım edin sadece hayabusa değil bi sürü daha motor resmi var _________________ Yunus Emre YÜCE
2006 CBR600F (60 AB 600)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız