kanuni hussar 125 çok acil paraya ihtiyaçtan satılık sıfır sayılır topcase dahil kırmızı renk.. 450km de .. 10 milyonluk benzinle tam 220km yapıyor... 2 yıl garantili.
Tarih: 29.10.2004 - 15:51 Mesaj konusu:
arkadaşlar kimse DANDİK diye yargıda bulunamaz black, arkadaşımında söylediği gibi fiyatına göre, bende kanuni kullanıyorum birçok problem yaşadım ama kalkıpta BMW yle kıyaslamıyorum çünkü 3.250 ye aldım motoru.. _________________ Rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
ben Kanuninin Seyhan 250C dışındaki bütün motorlarını özellikle MZ'lerini beğeniyorum..dandik denemez..twisterın motoru yanılmıyorsam 150C..çok başarılı bir motosiklet..bilmeden yorum yapmayalım lütfen...
Tarih: 30.10.2004 - 08:32 Mesaj konusu:
arkadaslar evet 150 likler fena degil onun modelini calarken iyi calmislar
ama digerleri sanirim aceleyle tam kopyalayamamislar
ufak ani servise gittim civatalari kontrol ediyor husar 125 in cocuk donup bana
abi bunlar hic gevsememis bir ilk dedi
bende aldim gunun ertesi gunu hepsini sokup gevseme onleyici sekman taktim dedim motor yolda dokuluyor neredeise
servislerde rezalet _________________ hersey inanmakla baslar
Siz hepiniz nasil insanlarsiniz yaa!! Anlamis degilim !!!
Motoru satan arkadasi tanimam ama sizin yaklasiminizi burada almanya forumlarinda bile yapmiyorlar!!
Kardesim fiyat yüksekse geliyorsa cevap verme olurmu!!! :-| :evil:
Alıntı:
abi niye aldın niye satıyon alınır mı o motor yaaa
cevabi yazilmis hala niye satiyon ne demek yaa motor daha 450km yeni sayilir!!soruya bak. :!:
Alıntı:
o fiyata daha iyi motor alabilirsin. bence de dandik bi motor
Arkadaslar kimse kimsenin malini kötülemeye hakki yoktur hosuna gitmiyorsa susar ve baska bir yaziya gecer orayi okur!!!Benimde hosuma gitmiyor ama ne luzümu var yazmaya bunu!!
Alıntı:
bende aldim gunun ertesi gunu hepsini sokup gevseme onleyici sekman taktim dedim motor yolda dokuluyor neredeise
servislerde rezalet
Satilan mali burada kötülemenin anlami neydir kardesim gidersin "motovitrine" orada konu acarsin üzerine orada kötülersin!!!
Sen mal satmaya calis bende hep buraya senin satilik yazdigin yerde millete "ya bu moktan motor almayin "diyeyim!!!!
Bir sey yazmadan önce düsünmekte avantaj vardir...
Belkide cathedral arkadasimiz buraya foruma bir daha sizin yüzünüzden bakmiycak :!: :!:
Ben motor satsam böyle sacma cevablar gelse cevabini alirdiniz alayiniz... Dikkat ederseniz satici size bir sey yazmamis neden acaba _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız