Tarih: 15.07.2005 - 15:33 Mesaj konusu: İzmir M.D. 17.TEMMUZ PAZAR TEKNE GEZİSİNE GİDİŞ
Evet arkadaşlar bununla ilgili bir topic vardı ama bazı arkadaşlar geçmiş gezilerde topiclerin son taraflarını okumadığı icin saat değişikliği veya olan rotar ların farkında olmadan yanlışlık yaptıkları icin farklı bir topic acayım dedim
bu pazar günü yapılacak olan gezimiz icin :
YER : ATATÜRK LİSESİ önü
bULUŞMA SAATİ : 09:00
HAREKET : 09:30
Ayrıca kesin ve net belirtmek istiyorum saat 09:30 da ben ve toplanan grup motorumuzu calıştırıp yola çıkmış olacağız ona göre önceden önleminizi alın ve lütfen geç kalmayın Gezimiz herzaman olduğu gibi M.D. spor kulubune yakışır bi şekilde olması icin kurallar çerçevesinde olacaktır.
1. Seçilmiş olan öncü kensinlikle geçilmeyecek
2. Yolda tarfiği tehlikeye sokulacak hiçbir risk alınmadan keyifli bir yolculuk yapacağız
3. Otobanda herkez serbest olacaktır büyük makinalar eziyet cekmesin diye ama otoban çıkışında tekrar herkez tolanacak ve tekrar kurallar çerçevesinde hareket edeceğiz
4. otobanda da olsa arkcı kesinlikle en arkadan gelmek zorunda dır ve en sondaki kişiyi gecmesi kesinlikle yasaktır
5. Herkez deposunu full leyip gelmiş olsun benzinlikte duraklamak sorun olur
* ve ayrıca tecrübeli bir çok arkadaşımızın tekne turuna farklı yerlerden geleceği icin kendine güvenen ve /veya arkçılık tecrübesi olan ve pazar gezisindeki yolculuk esnasında arkayı kontrol edebilecek bir kişi aranmaktadır
Bu kurallar uymayacak arkadaşlar kesinlikle grubu katılmasınlar kendi başlarına istedikleri gibi saat : 10:00-10:30 gibi seferihisarda olacak şeklilde yola keyiflerine göre çıkabilirler
yolculukla ilgili bilgi için :0533 8128516 bu benim telefonum bana ulaşabilirsiniz _________________ --24 kasym--
Evet bu başlık iyi olmuş.Biz cumartesi gününden gideceğiz.Pazar günü gelecek arkadaşlar Tayfun öncülüğünde Seferihisar-Sığacık'a gelebilirler..Bizler sizleri bekliyor olacağız.. ;-) _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 15.07.2005 - 16:49 Mesaj konusu:
Gidecegimiz tekne Max 20 kişilikti ve talep fazla oldugundan her ihtimale karşı 2.bir 20 kişilik tekne daha ayarladık..2 tekne arka arkaya gidebiliriz..
Tayfunmtx, sizi Limanda bekliyor olacagız. _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 15.07.2005 - 18:08 Mesaj konusu:
ben tepki gösteriyim o zaman.
:md: :md: :md: :md: :md: :md: :md: :md: :md:
bak tepki gösterdim.
tamamdır tayfunum kolombom.
belki ben gelir öncülük arkcılık çaycılık felan bişiler yaparım işte... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 15.07.2005 - 18:20 Mesaj konusu:
Bazı sebeplerden dolayı ben aranızda olamayacağım arkadaşlar bunun için özür diliyorum bi sonraki gezide buluşmak üzere sizlere iyi eğlenceler... _________________
arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Tarih: 15.07.2005 - 18:27 Mesaj konusu:
öle bi şansınız yok geliyonuz arif
yok öle kaytarmaca... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 15.07.2005 - 18:32 Mesaj konusu:
Ya kafamı karıştırmayın cidden başka bi plan yok k,imseye söz misafirlik falan hiçbişey yok aslında herkes gibi bende çok gelmek istiyorum bu geziye tekrar razla konuşalım bakalım? _________________
arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
:md: :md: :md: :md: :md: :md: :md: :md: :md:
Bende tepki göstereyim dedim Tayfun'cum sana yardımcı olamadığım için çok üzgünüm ama bizim M.D gurubumuza güveniyorum sana çok yardımcı olacak kişiler var şimdiden iyi yolculuklar diliyorum.
Halil'cim senin o eğlenceden sonra kalkıp Tayfun kardeşimize öncü,arkçı,çaycılık yapabileceğini hiç zannetmiyorum çünkü sabahlamayı düşünüyoruz ve sabah 10:00 gibi Sığacık'ta olacağız.
Neyse sabah ola hayrola bakalım neler olacak. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Tarih: 15.07.2005 - 18:44 Mesaj konusu:
aziz abicim ben içmem biliyosun.
o yüzden kendimde olurum büyük bir ihtimalle.
eeeee durum birde sabah motor yolculuğu oldumu....
kesin izmir e geri gider delirim... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 15.07.2005 - 18:58 Mesaj konusu:
ben iki tane redbull içersem varyaaaa.
çeşmealtından izmire uçarak giderim.
hatta depoyada bi tane döktümmüydü tutmayın bizi... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız