Önceki motorumun ss olmasından mı kaynaklıdır bilinmez yeni aldığım Fazer' imin arka görünümü bana oldukça standart geliyordu. :-| Bende küçük sayılabilecek modifikasyonlarla biraz daha agresif bir görünüme ve sese kavuşturmaya çalıştım. 8) Acaba başarılı oldum mu
Custom el yapımı egzos ve ara boru, katalizör iptali ve Highway Hawk marka led yarış sinyalleri ve plakalık...
Ayrıca gidon-maşa bağlantılarından ön taraf alçaltıldı...
(Büyütmek için fotoğrafların üzerine klikleyin ) _________________ Murat PEHLIVANOGLU
GSX1300R Hayabusa 07
- THE POWER OF EVOLUTION -
En son mupe tarafından 19.07.2005 - 23:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 15.07.2005 - 19:00 Mesaj konusu:
bazılarıda plakaları çamurluğun altına yapıştırıyolar.plakayı görmel için eğilmek gerekiyo.acaba bu suçmu???? _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Kayıt: May 23, 2004 Mesajlar: 333 Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...
Tarih: 15.07.2005 - 19:12 Mesaj konusu:
azizoran, Teşekkürler abi ,CaVaLieRe, valla dostum şimdiye kadar birşey diyen olmadı, ancak tabiki prosedüre uygun değil. Ben her ihtimale karşı orijinal plakayı da yanımda taşıyorum. 8) berkseremet, teşekkürler.. twister1990, plakalığı burada deyip sıyırabilirsin. 8) Tabii eğer polis ss'lara çok ilgili değilse ve tüm donanımını bilmiyorsa.. 8) _________________ Murat PEHLIVANOGLU
GSX1300R Hayabusa 07
- THE POWER OF EVOLUTION -
Kayıt: Feb 02, 2005 Mesajlar: 358 Nereden: Antalya, Balikesir
Tarih: 15.07.2005 - 23:14 Mesaj konusu:
evet plakalar ile ilgili bir kanun var ve çamurluğun altına yapıştırmak buna göre yasalara aykırı duruma düşüyor. yani plakanın bilmem kaç mesafe ilerden görülebilecek şekilde dizan edilmesi ve aydınlatılması gerekiyor gibi..
Motosikletle özel olarak ilgilenmeyen polislerin dışında kimse bunu bilmez bu da ayrı konu tabi..
Eğer normal ebattan küçük bir plaka yaptırdıysanız orjinal plakanızı da bir yanınızda bulundurmanızda fayda var.. _________________ emre gokcen
07.04.1980
suuuuuzuuuuukiiiiii
görünmez adamym.. kimsenin bana bakmady?y zamanlarda...
mupe güzel olmuş, güle güle kullan. Bende ekzos'a takmış durumdayım. Ekzos konusunda biraz daha açklayıcı bilgi verebilirsen sevinirim. Katalizörü iptal ettim diyorsun, peki ECU yazılımı noldu?
Motor alt devirlerde güç kaybı yaşıyormu? Ayni ekzosla beraber teknik bir çalışma yaptınız mı? Ve kaça mal oldu? _________________ --------------------------
www.fazerturkiye.org
--------------------------
Tarih: 16.07.2005 - 11:47 Mesaj konusu:
ya beyler şimdi diyceğim şeyle lütfen dalga geçmeyim;
bende bu tarzda birşeyi ybr ye yaptırmayı düşünüyorum ama sadece görüntü için ses veya performans önemli değil bana yardımcı olursanız...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız