Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorumun yeni görünümü ('04 Fazer)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorumun yeni görünümü ('04 Fazer)

Motorumun yeni görünümü ('04 Fazer)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 15.07.2005 - 18:29    Mesaj konusu: Motorumun yeni görünümü ('04 Fazer) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önceki motorumun ss olmasından mı kaynaklıdır bilinmez yeni aldığım Fazer' imin arka görünümü bana oldukça standart geliyordu. :-| Üzgünüm Bende küçük sayılabilecek modifikasyonlarla biraz daha agresif bir görünüme ve sese kavuşturmaya çalıştım. 8) Acaba başarılı oldum mu ?
Custom el yapımı egzos ve ara boru, katalizör iptali ve Highway Hawk marka led yarış sinyalleri ve plakalık... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Ayrıca gidon-maşa bağlantılarından ön taraf alçaltıldı...

(Büyütmek için fotoğrafların üzerine klikleyin Bravo )

En son mupe tarafından 19.07.2005 - 23:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 15.07.2005 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş kardeşim Orhan Özen abininde görmesini isterim oda böyle değişiklik yapmak isteyebilir.
CaVaLieRe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 15.07.2005 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu plaka yasal değil değil mi ?
berkseremet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2005 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş eline sağlık Dil çıkarıyorum
Başa dön
berkseremet Çevrimdışı berkseremet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 15.07.2005 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bazılarıda plakaları çamurluğun altına yapıştırıyolar.plakayı görmel için eğilmek gerekiyo.acaba bu suçmu????
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 15.07.2005 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azizoran, Teşekkürler abi Dil çıkarıyorum ,CaVaLieRe, valla dostum şimdiye kadar birşey diyen olmadı, ancak tabiki prosedüre uygun değil. Ben her ihtimale karşı orijinal plakayı da yanımda taşıyorum. 8) Bravo berkseremet, teşekkürler.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum twister1990, plakalığı burada deyip sıyırabilirsin. 8) Tabii eğer polis ss'lara çok ilgili değilse ve tüm donanımını bilmiyorsa.. 8) Çok gülüyorum
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 15.07.2005 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmus, iyi gunlerde kullan Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 15.07.2005 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mupe bence de o plakalığı söküp plakayı çamurluğun altına yapıştır. Daha hoş duruyor. Örnek olarak kuzey in motora bakabilirsin... Dil çıkarıyorum

Çok hoş motorun güle güle kullan..
gOOsEE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, Balikesir

MesajTarih: 15.07.2005 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet plakalar ile ilgili bir kanun var ve çamurluğun altına yapıştırmak buna göre yasalara aykırı duruma düşüyor. yani plakanın bilmem kaç mesafe ilerden görülebilecek şekilde dizan edilmesi ve aydınlatılması gerekiyor gibi..
Motosikletle özel olarak ilgilenmeyen polislerin dışında kimse bunu bilmez bu da ayrı konu tabi..
Eğer normal ebattan küçük bir plaka yaptırdıysanız orjinal plakanızı da bir yanınızda bulundurmanızda fayda var..
görünmez adamym.. kimsenin bana bakmady?y zamanlarda...
Başa dön
gOOsEE Çevrimdışı gOOsEE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 15.07.2005 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şık olmuş tebrikler Dil çıkarıyorum

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.07.2005 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel Dil çıkarıyorum
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cathedral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2005 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam tüpleri nerde kaça yaptırdın?.ses ve performans etkisi oldumu?
bende tüp yaptırmayı düşünüyorum.. Dil çıkarıyorum

Başa dön
cathedral Çevrimdışı cathedral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DarkBlue
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.07.2005 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel olmuş iyi sürüşler Dil çıkarıyorum
Suzuki Hayabusa 1300
Başa dön
DarkBlue Çevrimdışı DarkBlue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Jonathan Livingston
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.07.2005 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mupe güzel olmuş, güle güle kullan. Bende ekzos'a takmış durumdayım. Çok gülüyorum Ekzos konusunda biraz daha açklayıcı bilgi verebilirsen sevinirim. Katalizörü iptal ettim diyorsun, peki ECU yazılımı noldu?
Motor alt devirlerde güç kaybı yaşıyormu? Ayni ekzosla beraber teknik bir çalışma yaptınız mı? Ve kaça mal oldu?
Başa dön
Jonathan Livingston Çevrimdışı Jonathan Livingston Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
burnout_54
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 16.07.2005 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya beyler şimdi diyceğim şeyle lütfen dalga geçmeyim;
bende bu tarzda birşeyi ybr ye yaptırmayı düşünüyorum ama sadece görüntü için ses veya performans önemli değil bana yardımcı olursanız...
Başa dön
burnout_54 Çevrimdışı burnout_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal