Tarih: 17.07.2005 - 18:42 Mesaj konusu: ÖZEL TEK TEKER TEKNİĞİ
arkadaşlar küçük trabzondan küçük üyeniz olarak size şunu önereyim :P motor dururken 1 viteste devir 10.000 deyken arka frene basarak debriyajı bırak lastik dönemediğinden motorun kendini geri atacaktır ters dönme riski azdır en az 125cc de olur deneyin 600cc de 4 vitesten 2 ye çek ön kalkacaktır azda olsa bunu 1 hafta önce keşfettim ilginç dimi
Hemde çok ilginç.Sen gelde benim makinada 4den ikiye çek bak arka yanına geliyor mu, gelmiyormu? :md: _________________ --------------------------
www.fazerturkiye.org
--------------------------
Deneyin deneyin...geçen sene bende deniyordum her türlü tekniği...ama birgün motor bana bindi benim ona binmem gerekirken...sürüklendik bi 10 metre falan durduk..sonra öğrendimki kafana geçiyormuş denerken.... _________________ fasonuz,fasonum,fasonsun...en b?y?k fason bizim fason...
En son greenstorm tarafından 17.07.2005 - 19:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
4 ten 2 ye atmakmı motoruna ve kendine acımıyorsan yaparsın :md: _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
benim teknik: 1. viteste 7000 devir sonra aniden gazı kes, az geriye esne ve tekrar aşagı yukarı 7-8000 devir gibi yarım gaz aç. he unutma hareketler motorla uyumlu olsun. 7000 devirde gazı keser kesmez motor kafa indirecek hemen işte ozaman 7-800 devir için gaz aç. kafa kalktıktan sonrada kesinlikle arka firene dokunma! gazla dengeni ayarla. arka frene dokunursan çok sert inişin olur yalpa yaparsın. bye :-D
kadran, adresini verde zincir yollayalım, yakında ihtiyacın olacak ;-) _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
Tarih: 20.07.2005 - 14:45 Mesaj konusu:
Tekteker teknikleri degil Hastahanelik olma teknikleri bunlar..
Alıntı:
Bos is...
Çok dogru bir yorum..Bunlar boş işler..Bu camiada yıllardır Tekteker yapmak için sakat kalan ölen dostlarım oldu..
Daha geçen yıl bir dostumu Tekteker yaparken düşüp kaza yaptıgı için kaybettim..Biz İki tekerin bile risklerinin çok fazla oldugunu anlatıyoruz siz Tek Teker ile ugraşıyorsunuz..
İllaki yapacam diyorsanız bunun için özel kıyafetler,trafiğe kapalı bir alan ve tekniklerini anlatacak Profosyonel bir adam bulun...
Ama bana görede BOŞ İŞ..Motosikletle Viraj yapmak tektekerden çok daha keyifli ve riski daha az..Viraj tekniklerine çalışmanızı öneririm..Tektekerin kazası çok kötüdür...Ben kendim yaptım ve yanımda en az 5-6 arkadaşım Tektekerde ters geldi..
Bunlşardan biriside Tolga UPRAK..
Tolgaya sattıgım 1999 R6 ile yine 1999 SENESİNDE OTOBANDA TEKTEKERDE TERS GELMİŞTİ ve motor pert oldu..
Yine geçtiğimiz yarışlarda B klasmanda birinci olan ERDEM de beraber gittiğimiz Burhaniye de 2001 yılında tektekerde kaza yaptı ve ciddi yaralandı..
Daha bir çok yakın dostum motoru kafasına geçirerek dersini aldı..
Bakın aşagıdaki videoyu biz çektik..bu videoda Runner ı kullanan bizim Tolga UPRAK ve müthiş dengeye sahip..
http://www.motordelisi.com/images/junk/tolga_tekteker.WMV _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız