Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ÖZEL TEK TEKER TEKNİĞİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ÖZEL TEK TEKER TEKNİĞİ

ÖZEL TEK TEKER TEKNİĞİ
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kadran
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2005 - 18:42    Mesaj konusu: ÖZEL TEK TEKER TEKNİĞİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar küçük trabzondan küçük üyeniz olarak size şunu önereyim :P motor dururken 1 viteste devir 10.000 deyken arka frene basarak debriyajı bırak lastik dönemediğinden motorun kendini geri atacaktır ters dönme riski azdır en az 125cc de olur deneyin 600cc de 4 vitesten 2 ye çek ön kalkacaktır azda olsa bunu 1 hafta önce keşfettim ilginç dimi Dil çıkarıyorum
Başa dön
kadran Çevrimdışı kadran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Jonathan Livingston
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.07.2005 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hemde çok ilginç.Sen gelde benim makinada 4den ikiye çek bak arka yanına geliyor mu, gelmiyormu? :md:
Başa dön
Jonathan Livingston Çevrimdışı Jonathan Livingston Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kadran
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2005 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim al arkana şöle 90kg civarında birini bak olyomu olmuyomu Göz kırpıyorum en azından olduğun yerde denede bak Dil çıkarıyorum
Başa dön
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 17.07.2005 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Jonathan Livingston Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 17.07.2005 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deneyin deneyin...geçen sene bende deniyordum her türlü tekniği...ama birgün motor bana bindi benim ona binmem gerekirken...sürüklendik bi 10 metre falan durduk..sonra öğrendimki kafana geçiyormuş denerken.... Çok gülüyorum

En son greenstorm tarafından 17.07.2005 - 19:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
greenstorm Çevrimdışı greenstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
kingdoberman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2005 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 ten 2 ye atmakmı motoruna ve kendine acımıyorsan yaparsın :md:
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Başa dön
kingdoberman Çevrimdışı kingdoberman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadran
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2005 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum kardeşlerim kızmayın zorla demedimya isteyen dener greenstorm sana hak veriyorum benim sonumda kötümü olacak çok değişik işlere kalkışıyorum
Göz kırpıyorum
Başa dön
kingdoberman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2005 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

standart tek teker tekniğinin suyumu çıkmış aranıp duruyonuz ;-)
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Başa dön
kingdoberman Çevrimdışı kingdoberman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadran
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2005 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stndart derken stndart ön kaldırman için yol alman gerek bu dediğim olduğun yerde Göz kırpıyorum
Başa dön
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2005 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim teknik: 1. viteste 7000 devir sonra aniden gazı kes, az geriye esne ve tekrar aşagı yukarı 7-8000 devir gibi yarım gaz aç. he unutma hareketler motorla uyumlu olsun. 7000 devirde gazı keser kesmez motor kafa indirecek hemen işte ozaman 7-800 devir için gaz aç. kafa kalktıktan sonrada kesinlikle arka firene dokunma! gazla dengeni ayarla. arka frene dokunursan çok sert inişin olur yalpa yaparsın. bye :-D
Başa dön
CANGO Çevrimdışı CANGO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadran
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.07.2005 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen 1950 lerdeki teknikten gidiyorsun :oops:
Başa dön
maliboga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA KALEDEN

MesajTarih: 20.07.2005 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

greenstorm, aboooooooo :md: :md: :md: :md:
şimdi elime düştün :-D :-D :-D :-D
Başa dön
maliboga Çevrimdışı maliboga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 20.07.2005 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bos is... Kafaniza geçince motor anlarsiniz neden bos is oldugunu!.. Öfkeliyim Dil çıkarıyorum
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.07.2005 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadran, adresini verde zincir yollayalım, yakında ihtiyacın olacak ;-)
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.07.2005 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekteker teknikleri degil Hastahanelik olma teknikleri bunlar..
Alıntı:

Bos is...

Çok dogru bir yorum..Bunlar boş işler..Bu camiada yıllardır Tekteker yapmak için sakat kalan ölen dostlarım oldu..
Daha geçen yıl bir dostumu Tekteker yaparken düşüp kaza yaptıgı için kaybettim..Biz İki tekerin bile risklerinin çok fazla oldugunu anlatıyoruz siz Tek Teker ile ugraşıyorsunuz..
İllaki yapacam diyorsanız bunun için özel kıyafetler,trafiğe kapalı bir alan ve tekniklerini anlatacak Profosyonel bir adam bulun...
Ama bana görede BOŞ İŞ..Motosikletle Viraj yapmak tektekerden çok daha keyifli ve riski daha az..Viraj tekniklerine çalışmanızı öneririm..Tektekerin kazası çok kötüdür...Ben kendim yaptım ve yanımda en az 5-6 arkadaşım Tektekerde ters geldi..
Bunlşardan biriside Tolga UPRAK..
Tolgaya sattıgım 1999 R6 ile yine 1999 SENESİNDE OTOBANDA TEKTEKERDE TERS GELMİŞTİ ve motor pert oldu..
Yine geçtiğimiz yarışlarda B klasmanda birinci olan ERDEM de beraber gittiğimiz Burhaniye de 2001 yılında tektekerde kaza yaptı ve ciddi yaralandı..
Daha bir çok yakın dostum motoru kafasına geçirerek dersini aldı..
Bakın aşagıdaki videoyu biz çektik..bu videoda Runner ı kullanan bizim Tolga UPRAK ve müthiş dengeye sahip..
http://www.motordelisi.com/images/junk/tolga_tekteker.WMV
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal