Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - dehşet!yamaha rx135

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

dehşet!yamaha rx135

dehşet!yamaha rx135
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2005 - 02:04    Mesaj konusu: dehşet!yamaha rx135 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım tüm motorcu arkadaşlar sinek lakaplı bu yaratığı biliyordur..komik sesli fındık kadar motoruyla 2 kişi 170 gördüğüm bu alete inanamıyorum.motordan aşırı anlamam ama geçen gün motorcu bi arkadaşa güvenip parçaladım aleti.ilginç bişey gördüm.yardımcı krang.sanırım motorun sansubaplı olup bu akdar hız yapmasının sebebi bu.pistonun yukarı çıkarken kaybolan enerjisi bu yardımcı krang sağlıyor.
sizinle paylaşmak istedim gördüklerimi.dünyanın en ilginç motoru bence bu.hiçbir sansubaplı motorun böyle bişey yapacağına duysam inanmazdım.Bi yanlışım varsa lütfen düzeltin.Bu aletin niye böle kuvvetli olduğunu doğru şekilde öğrenmek isterim..

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
escordabes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BuRsA

MesajTarih: 18.07.2005 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum
Başa dön
escordabes Çevrimdışı escordabes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fancy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.07.2005 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sökülmüş halde resimleri olsa ne iyi olurdu
fancy Çevrimdışı fancy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
flame
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2005 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elimden geleni yaparım:)bu motoru herkesin bilmesini istiyorum.aslında hayvan değil direk komedi.fındık kadar motoru komik bi sesi var ve herşeye kafa tutuyor kalkışta:)bi tane almayı düşünüyorum:)

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
Başa dön
escordabes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BuRsA

MesajTarih: 19.07.2005 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ucuzsa BANADA AL Gülümsüyorum
Başa dön
escordabes Çevrimdışı escordabes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2005 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor 2 zamanlı bir motor olduğundan bu kadar seri.
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flame
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2005 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawa ogarlarda 2 zamanlı ama bu fındık rx135 onları rakip olarak görmüyor bile..tamam 2 zamanlı olması extra ama bence başka bişeyi daha var.komedi bu alet düpe düzGülümsüyorumgörmesem hade lan derim.komik sesli 180 yapan bi motor hey allam:)

Başa dön
burnout_54
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 20.07.2005 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi resim varmı ya acayip merak ettim
Başa dön
burnout_54 Çevrimdışı burnout_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 20.07.2005 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

170e çıktığını nerden biliyosun ki? kadran heralde max 120 ye kadar gösteriyordur sonuçta? Şok oldum
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sansel
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 20.07.2005 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de 115 lil vardı 1450 gördüm kadran da 160 tı 135'lik te nasıl 120 yaazar kadrana baktınız mı ?
Başa dön
sansel Çevrimdışı sansel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2005 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.bikepics.com/yamaha/rx135/
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designer-samo
Üye
Üye

MesajTarih: 20.07.2005 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu nasıl görür 170 ya aklım almıyo valla bide ben bazı motorlarda çin çin lerde özellikle kadranı yanlış yazmışlar diye bi saçma bişi duydum ama bu konuylada bagdaştıramıyom ya Bravo
mikrop
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2005 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla insane, dostumun verdiği linkden motoru görünce tanıdım geçen bi tamircide gördüm ufak bi çocuk 16-17 yaşlarında bu motorla 160 görüyorum abi dedi inanmadım motor haşat gözüküyordu çünkü, sıkıyo :pinokyo: bu dedim beni buldu tabi safız yaa :evil: ama bak doğruymuş..
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.07.2005 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğrusu bu motorların seriliğini bilirim, bir dönem kuryeler de kullanırdı bunları ancak 170 mi eminmisiniz diyorum ve bu konuyu bir araştıracağım , detayları daha sonra aktarırım sizlere.
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
flame
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2005 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilmiyorum bana ne kadar güvenirsiniz.şu an pist eğitimi alıyorum.ve ben üzerinde 170 i gördüm.çok hafif alet 115 kilo zaptetmesi aşırı zor oluyor ama bu fındık kadar geyik alette 170 gördüm.kadran 180..180 yapan duymadım ama fix 170 gördüm diyen var.inanmamıştım bende ilk.Arkadaştan alınca öğrendim.96 ya kadar geldi türkiyeye 91 çıkışlı.96 3 tane geldi.gerisi kaçak yollardan girdi.çoğu ülkede yasak.hatta hiçbir avrupa ülkesinde yok.en son malezyaya gönderildiğini duydum ben.sıfırı bulmak imkansız.bu akşam bi arkadaşla aldık yarın rektefeye göndericez.bi kaç eksiğini tamamlıcaz.orjinal parçaları yok tayvan malı kullanıcaz.hiç bir tadilat yapmadan birde biz denicez..bilen tamirciler gülüyor o alet lakabı gibi sinek diye.gerçekten bir efsane ödemiş tarafında.kazasızı bulunmazmış..200 metrede ödemişli beydağlıyı geçmiş.kendisi söyledi.tanırsanız drag şampiyonudur kendisi..

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal