Sanırım tüm motorcu arkadaşlar sinek lakaplı bu yaratığı biliyordur..komik sesli fındık kadar motoruyla 2 kişi 170 gördüğüm bu alete inanamıyorum.motordan aşırı anlamam ama geçen gün motorcu bi arkadaşa güvenip parçaladım aleti.ilginç bişey gördüm.yardımcı krang.sanırım motorun sansubaplı olup bu akdar hız yapmasının sebebi bu.pistonun yukarı çıkarken kaybolan enerjisi bu yardımcı krang sağlıyor.
sizinle paylaşmak istedim gördüklerimi.dünyanın en ilginç motoru bence bu.hiçbir sansubaplı motorun böyle bişey yapacağına duysam inanmazdım.Bi yanlışım varsa lütfen düzeltin.Bu aletin niye böle kuvvetli olduğunu doğru şekilde öğrenmek isterim.. _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
elimden geleni yaparım:)bu motoru herkesin bilmesini istiyorum.aslında hayvan değil direk komedi.fındık kadar motoru komik bi sesi var ve herşeye kafa tutuyor kalkışta:)bi tane almayı düşünüyorum:) _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
jawa ogarlarda 2 zamanlı ama bu fındık rx135 onları rakip olarak görmüyor bile..tamam 2 zamanlı olması extra ama bence başka bişeyi daha var.komedi bu alet düpe düzgörmesem hade lan derim.komik sesli 180 yapan bi motor hey allam:) _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
ya bu nasıl görür 170 ya aklım almıyo valla bide ben bazı motorlarda çin çin lerde özellikle kadranı yanlış yazmışlar diye bi saçma bişi duydum ama bu konuylada bagdaştıramıyom ya _________________ The marmara üniv. fine art faculty
valla insane, dostumun verdiği linkden motoru görünce tanıdım geçen bi tamircide gördüm ufak bi çocuk 16-17 yaşlarında bu motorla 160 görüyorum abi dedi inanmadım motor haşat gözüküyordu çünkü, sıkıyo :pinokyo: bu dedim beni buldu tabi safız yaa :evil: ama bak doğruymuş.. _________________ Kötüyüm ben kötüyüm
Tarih: 20.07.2005 - 21:20 Mesaj konusu:
doğrusu bu motorların seriliğini bilirim, bir dönem kuryeler de kullanırdı bunları ancak 170 mi eminmisiniz diyorum ve bu konuyu bir araştıracağım , detayları daha sonra aktarırım sizlere. _________________ www.otomasyonetiket.com.tr www.villalevent.com www.tuvturk.com.tr
Bilmiyorum bana ne kadar güvenirsiniz.şu an pist eğitimi alıyorum.ve ben üzerinde 170 i gördüm.çok hafif alet 115 kilo zaptetmesi aşırı zor oluyor ama bu fındık kadar geyik alette 170 gördüm.kadran 180..180 yapan duymadım ama fix 170 gördüm diyen var.inanmamıştım bende ilk.Arkadaştan alınca öğrendim.96 ya kadar geldi türkiyeye 91 çıkışlı.96 3 tane geldi.gerisi kaçak yollardan girdi.çoğu ülkede yasak.hatta hiçbir avrupa ülkesinde yok.en son malezyaya gönderildiğini duydum ben.sıfırı bulmak imkansız.bu akşam bi arkadaşla aldık yarın rektefeye göndericez.bi kaç eksiğini tamamlıcaz.orjinal parçaları yok tayvan malı kullanıcaz.hiç bir tadilat yapmadan birde biz denicez..bilen tamirciler gülüyor o alet lakabı gibi sinek diye.gerçekten bir efsane ödemiş tarafında.kazasızı bulunmazmış..200 metrede ödemişli beydağlıyı geçmiş.kendisi söyledi.tanırsanız drag şampiyonudur kendisi.. _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız