Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Farklı bir parkur :GÖKÇE ADA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Farklı bir parkur :GÖKÇE ADA

Farklı bir parkur :GÖKÇE ADA

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
burgay
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / Kadyköy

MesajTarih: 18.07.2005 - 13:09    Mesaj konusu: Farklı bir parkur :GÖKÇE ADA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

7 günlük bir iş gezisi için son haftayı Gökçe ada'da geçirdim.Ancak ne yazık ki motorumu kullanamadım bu gezide , çünkü grup olarak gittiğimiz için otobüs yolculuğu yaptık.
İstanbul-Tekirdağ-Eceabat mesafesi yaklaşık 325km. ve özellikle Marmara ereğlisi-Tekirdağ arasında yol çalışmaları nedeniyle deli ediyor insanı.Motorlar için daha elverişli ve az sıkıcı olabilir.
Bu parkura alternatif olarak şöyle bir parkur daha kurdum , kafamdan.
İDO ile sabah 07.00 de Yenikapıdan hareket. 08.30-09.00 Bandırmaya çıkış.Bandırma-Lapseki-Çanakkale: 170km.
Çanakkaleden feribotla Gökçeadaya geliş. Veya feribot saatını kaçırırsanız Çanakkaleden feribotla Eceabata geçilip ,15km. yol yapıp Kabatepe'ye gelinir.Buradan feribotla Gökçeada yapılır.Kabatepe-Gökçeada 14 mil ve gemi 2 saatte gidebiliyor.Hareket saatları 07.00 - 11.00 - 17.00.
Pansiyonlarda oda / kahvaltı 1 gece 15-20 YTL arasında.Koylarda deniz sanki Antalya koyları gibi.
Ctesi günü İstanbula dönerken Kabatepeden gelen feribottan 34 plakalı 4 BMW motor indi.Toplam 6 kişi idiler.Onlar adına mutlu oldum.Gökçe adayı keşfettikleri için.Umarım herşey gönüllerince geçmiştir.

YaşarÖzalp
Beverley250
Başa dön
burgay Çevrimdışı burgay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
playcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İST.

MesajTarih: 18.07.2005 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENDE GEÇEN SENE ORAYA GİTTİM.. AİLEMİ GÖTÜREBİLMEK İÇİN MECBUREN ARABAYLA GİTTİM AMA HER DAKKA KEŞKE MOTORUMLA GELSEYDİM DİYE YAKINDIM KENDİ KENDİME.... MUTLAKA GÖRÜLMESİ LAZIM 1O NUMARA BİR YER Dil çıkarıyorum
Başa dön
playcan Çevrimdışı playcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shaqshad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 18.07.2005 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeee. neden bir hafta sonu organizasyonu yapmıyoruz
Başa dön
shaqshad Çevrimdışı shaqshad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KARAMAN
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 18.07.2005 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle bir organizasyon yapılırsa biz iki kişi hazırız...
Başa dön
KARAMAN Çevrimdışı KARAMAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
playcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İST.

MesajTarih: 18.07.2005 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WALLA BENDE GELİRİM HATTA T.DAĞDAN ARKLARDA KATILIR Göz kırpıyorum
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 18.07.2005 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yaz tatilimde motrsikletle Bozcada dusunuyorum ama Gokceada da olabilir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.07.2005 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul Tem gişelerde buluşulur... TEm'den devam.. Kınalı sapağından silivri Marmara Ereğlisi Tekirdağ yoluna... Tekirdağda köfte... İnecik, Yenice, Malkara, Keşan (mola)... Keşan-Yerlisu Kocaçeşme- Bolayır - Gelibolu (mola) Sonra arabolu vapurla doooru adaya....
radarlara oldukça vakıfım o bölgede zira her hafta sonu bozcaada yapıyorum.
of of of sakızlı tatlılar... yerel içkiler... gidelim yaw... yol sanırım molalar ile 5 saat sürer... sağlam grupla 4 saat
Başa dön
shaqshad Çevrimdışı shaqshad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KARAMAN
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 18.07.2005 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Mert, hem radarlara o kadar vakıf ol,hem yiyecek konusunda bu denli bilgili ol(sakızlı muhallebiye biterim de).
O halde program senin üstünde demektir....
Başa dön
KARAMAN Çevrimdışı KARAMAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
engine
Üye
Üye

Nereden: istanbul-caddebostan

MesajTarih: 18.07.2005 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende warııımmm Dil çıkarıyorum
Başa dön
engine Çevrimdışı engine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burgay
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / Kadyköy

MesajTarih: 19.07.2005 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar , söyledikleriniz iyi güzel de Gökçeada öyle bir hafta sonu gidilip gelinecek kadar kısa mesafede değil. Üstelik TEM den gidince yani karayolu ile sadece gidiş 325km. 1 gece kalmakla da insan dinlenemez pek kolay kolay.

Siz bu geziyi Cuma sabahından çıkıp , Pazar akşamı dönmek üzere ayarlarsanız , hiç olmazsa daha az yorulur ve biraz da denizin tadını çıkarırsınız.

Benden söylemesi.

YaşarÖzalp
Başa dön
burgay Çevrimdışı burgay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
shaqshad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2005 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde yer ayarlamak lazım ne olur ne olmaz
30/31 temmuz için bir araştırsak mı
Ancak Cumadan çıkılırsa 6:30 da buluşsak 2,5 saat aydınlıkta gideriz.
Son 2-2,5 saat ise karanlıkta. Ancak Keşan'ı geçtrikten sonra yolda problem yok. Yolları bilen biri önden giderse problem olmaz.
AMA o zamnda vapurla geçemeyiz.....

Saat 11 gibi çıksak vapur a rahat yetişiriz ancak çalışanlar izin alabilecekler mi

Cumartesi çok erken çıksak pazar gece dönsek yoruluruz..... bide bende chopper var.. eheheh
Amannnnnn....
gidelim.... Cuma gece çıkar Geliboluda Anzak kampında yatarız ... zabah erkendende adaya geçeriz....... siz bi he deyin de
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal