Tarih: 18.07.2005 - 13:09 Mesaj konusu: Farklı bir parkur :GÖKÇE ADA
7 günlük bir iş gezisi için son haftayı Gökçe ada'da geçirdim.Ancak ne yazık ki motorumu kullanamadım bu gezide , çünkü grup olarak gittiğimiz için otobüs yolculuğu yaptık.
İstanbul-Tekirdağ-Eceabat mesafesi yaklaşık 325km. ve özellikle Marmara ereğlisi-Tekirdağ arasında yol çalışmaları nedeniyle deli ediyor insanı.Motorlar için daha elverişli ve az sıkıcı olabilir.
Bu parkura alternatif olarak şöyle bir parkur daha kurdum , kafamdan.
İDO ile sabah 07.00 de Yenikapıdan hareket. 08.30-09.00 Bandırmaya çıkış.Bandırma-Lapseki-Çanakkale: 170km.
Çanakkaleden feribotla Gökçeadaya geliş. Veya feribot saatını kaçırırsanız Çanakkaleden feribotla Eceabata geçilip ,15km. yol yapıp Kabatepe'ye gelinir.Buradan feribotla Gökçeada yapılır.Kabatepe-Gökçeada 14 mil ve gemi 2 saatte gidebiliyor.Hareket saatları 07.00 - 11.00 - 17.00.
Pansiyonlarda oda / kahvaltı 1 gece 15-20 YTL arasında.Koylarda deniz sanki Antalya koyları gibi.
Ctesi günü İstanbula dönerken Kabatepeden gelen feribottan 34 plakalı 4 BMW motor indi.Toplam 6 kişi idiler.Onlar adına mutlu oldum.Gökçe adayı keşfettikleri için.Umarım herşey gönüllerince geçmiştir.
BENDE GEÇEN SENE ORAYA GİTTİM.. AİLEMİ GÖTÜREBİLMEK İÇİN MECBUREN ARABAYLA GİTTİM AMA HER DAKKA KEŞKE MOTORUMLA GELSEYDİM DİYE YAKINDIM KENDİ KENDİME.... MUTLAKA GÖRÜLMESİ LAZIM 1O NUMARA BİR YER
Tarih: 18.07.2005 - 14:45 Mesaj konusu:
İstanbul Tem gişelerde buluşulur... TEm'den devam.. Kınalı sapağından silivri Marmara Ereğlisi Tekirdağ yoluna... Tekirdağda köfte... İnecik, Yenice, Malkara, Keşan (mola)... Keşan-Yerlisu Kocaçeşme- Bolayır - Gelibolu (mola) Sonra arabolu vapurla doooru adaya....
radarlara oldukça vakıfım o bölgede zira her hafta sonu bozcaada yapıyorum.
of of of sakızlı tatlılar... yerel içkiler... gidelim yaw... yol sanırım molalar ile 5 saat sürer... sağlam grupla 4 saat _________________ Mert ?ZUZAR
34 HEE 55
SHADOW
Tarih: 18.07.2005 - 17:19 Mesaj konusu:
Sevgili Mert, hem radarlara o kadar vakıf ol,hem yiyecek konusunda bu denli bilgili ol(sakızlı muhallebiye biterim de).
O halde program senin üstünde demektir....
Arkadaşlar , söyledikleriniz iyi güzel de Gökçeada öyle bir hafta sonu gidilip gelinecek kadar kısa mesafede değil. Üstelik TEM den gidince yani karayolu ile sadece gidiş 325km. 1 gece kalmakla da insan dinlenemez pek kolay kolay.
Siz bu geziyi Cuma sabahından çıkıp , Pazar akşamı dönmek üzere ayarlarsanız , hiç olmazsa daha az yorulur ve biraz da denizin tadını çıkarırsınız.
Tarih: 19.07.2005 - 15:41 Mesaj konusu:
birde yer ayarlamak lazım ne olur ne olmaz
30/31 temmuz için bir araştırsak mı
Ancak Cumadan çıkılırsa 6:30 da buluşsak 2,5 saat aydınlıkta gideriz.
Son 2-2,5 saat ise karanlıkta. Ancak Keşan'ı geçtrikten sonra yolda problem yok. Yolları bilen biri önden giderse problem olmaz.
AMA o zamnda vapurla geçemeyiz.....
Saat 11 gibi çıksak vapur a rahat yetişiriz ancak çalışanlar izin alabilecekler mi
Cumartesi çok erken çıksak pazar gece dönsek yoruluruz..... bide bende chopper var.. eheheh
Amannnnnn....
gidelim.... Cuma gece çıkar Geliboluda Anzak kampında yatarız ... zabah erkendende adaya geçeriz....... siz bi he deyin de _________________ Mert ?ZUZAR
34 HEE 55
SHADOW
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız