Tarih: 18.07.2005 - 16:46 Mesaj konusu: asya motor as 125t almak istiyorum
as 125t o kadar şirin ki .almak için sabırsızlanıyorum.ilk önce ufak bir motor almak istiyorum.bunu Alırsam isabetli bir motor seçimi yapmış olurmuyum. e5 (kozyatağı - kadiköy) istikametini kullanarak seyir yapacağım . bu motorla zorluk cekermıyım otobanda?.
cigilgan
ben hergün biliyormusun bilmiyorum ama çorlu tekirdağ arasini bu motorla gidip geliyorum as125t ile 45+ 45 hergün 90 km yol yapıyorum ve yolda aşırı derecede kamyon olmasına rağmen şimdiye kadar kaskıma gelen taşlar haricinde hiç bi sorun yaşamadım.
ya abiler bende 125T alıcam da sizce nasıl motor yani ya ben alanyada oturuyorum sizce bizim kale --terasa çıkarmı diye merak edeyorum şimdiden teşekürler
oncelıkle secımın cok guzel ama kadıkoydeysen alma derım burdakı servısler cok ama cok kotu.mondail servıslerı daha falza ve tekel degıl ve parca fiyatları daha uygun.mısal asyada on siyah granaj 55 ytl mondailde 45 ytl.istersen asya ve mondial websayfalarına gır servıslerı tlf ara gor.o yuzden sakın asya bulaşama anadolu yakasındakı servıslerı rezalet. birde mondial alacaksas sana sevpayı tavsiye ederım cok duzgun bır servıs sanada yakın.
genelde o hatta trafik sıkışıklığı olur zorlamaz
yapısından dolayı aralardan geçerken zorlayabilir. onun dışında gayet iyidir.
www.zenscooclub.com çok fazla ilgilenemesekte işine yarar bilgiler bulabilirsin. _________________ Atım Sen Güzelsin Nazardan Sakın
Sağına Soluna Hamaylı takın
Bozok Ellerinde Yozgata Yakın
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
bence asya alma mondial al..çünkü hem parça fiyatları asyada daha pahalı hemde servisi dandik..mondialinde fiyatı daha uygun sanırım..motor aynı motor..
bende asya var ondan söylüyorum..
almak istediğin motosiklet her ne kadar diğerlerinden biraz daha dayanıklı olsada sonuçta çin malı bir motosiklet bu yüzden alma derim.bunun yerine 2. el bir honda activa yada yamaha bws gibi bir motosiklet almanı tavsiye ederim _________________ www.pamukemlak.com
eğer yeniysen güzel e-5 de biraz sakat olabilir bu motorla ama daha iyi bi motorla eylenceli ola bilirdee _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız