Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Keeway ARN125 hakkındaki değerli yorumlarınızı bekliyorum...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Keeway ARN125 hakkındaki değerli yorumlarınızı bekliyorum...

Keeway ARN125 hakkındaki değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ARN125
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.07.2005 - 15:10    Mesaj konusu: Keeway ARN125 hakkındaki değerli yorumlarınızı bekliyorum... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese selam, ben eski PupiL, uzun bir aradan sonra aranıza yeniden katılmak güzel, PupiL hesabımın şifresini unuttum, mail adresimde kapandı, onun için yenisini açtım^^

neyse, benKeeway ArN125 almak üzereyim, bu motosiklet bildiğim kadariyla cin mali değilmiş, kataloğundada avrupa markası yazıyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? limitim 2.5milyar ve bana bir scooter lazım... Kymco, Yamaha, Honda, Bisan, Kanuni, Mondial'e baktım, sanırım bide Asya motor varmış, şimdi onada baktım siteden.
Asya motor => bilinmedik marka
Yamaha, Honda, Kymco => fiyat yuksek
Kanuni Bobcat 150=> fiyat yuksek
Mondial => arkadasim aldi her gun bi parcasi degisiyor.
Keeway'inse arkasında türkiyenin distirbütör devi MotoMax var. Bayiisi akrabam, 1 kullanıcıyla konuştum, 1 aydır kullanıyormuş ve şikayeti yok.
Sizce ARN başlangıç için iyi mi? ve beni 2 yıl idare eder mi? 2 yıl sonrada (Classiclere bile boyum uzun geldii için [1.90]) Nexus500e geçmeyi düşünüyorum ama o zamana kim öle kim kala... Gülümsüyorum onun için ARN hakkındaki değerli yorumlarınızı bekliyorum....

Tüm MD camiasına saygılar, sevgiler.
Başa dön
ARN125 Çevrimdışı ARN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 20.07.2005 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben kullandım gayet güzel ve şık bir scooter.

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
saydin89
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 20.07.2005 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel ben sahibiyim 100 110 rahat gidiyor mükemmel bir alet şimdi 500 km deyim bakıma gittim hiçbirşeyi yok
burnout_54
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 20.07.2005 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla pek bilgim yok ama dış görünüşü süper bence tam bir genç scooterı ;-)
Başa dön
burnout_54 Çevrimdışı burnout_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
arntb
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başlangıç için fiyat/performans/görünüş dengesini en iyi şekilde sağlamış motorlardan bnce bnde kullanıorum çin malı olmasına rağmen basarılı bir motor denebilir
Başa dön
arntb Çevrimdışı arntb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 30.06.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keeway çin malı değil macar malıdır,yanlış bilgilendirme olmasın
görünüm olarak çok güzel bence de,bayiisi de akrabanmış madem,yapcak bişey kalmadı Gülümsüyorum
ben de keeway ve kymco arasında kalmıştım ama kymcoyu tercih ettim ve mutluyum Gülümsüyorum
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 01.07.2007 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arn'yi 2-3 gün kullandım. Yakıt olarak güzel bir motor. Dış görünüş gayet şık.. 4 kişiye kadar taşıyor onuda test ettik Gülümsüyorum
Ama Belirli bir süre sonra arkadaşımın motoru arıza yaptı.
Daha uzun ömürlü Gaddar scooter istiyorum dersen "Bws" Derim. Bravo
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 01.07.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARN125, 2.el bi honda al bnce.2500 e temiz bi activa veya beat bulursun
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 01.07.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam zaten 125lik veya 150lik bi scotterden hız beklemek olmaz ama çevremde çok kişide var ARN gerçekten memnun değilim diyen bi kişiye dahi rastlamadım Bravo
Başa dön
hayabusa_01 Çevrimdışı hayabusa_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.07.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keeway Halis muhlis çin malıdır.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayliner,
Alıntı:

keeway çin malı değil macar malıdır,yanlış bilgilendirme olmasın

evet keeway bir macar markası fakat Çine fason yaptırdıgı motorlara kendi motor bloklarını takıp satan bir marka ve motor kısmı dışında her bölümü çin!

neyse arkadaş iyi bir tercih yapıyor güzel alternatifleri var KYMCO veya KEEWAY scooterler gercekten digerlerine göre daha diri ve dayanıklı.. ama benim gönlüm KYMCO dan yana Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.07.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat: motoruda çin güven bana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 01.07.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, paylaşsana biraz kardeş,bilmiyosak ögrenelim,nedir,ne değildir,2 kelime edip bırakıosun
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
__SNOOPY__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.07.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARN125, güzel scotter bence al bende aldım tek pişmanlığım sibop ayarı yaptıktan sonra kapağın contasını kapatmamışlar ve motosiklet yağ atmış. Öfkeliyim 2 gün önce altımda kitledi. Onun dışında bi şikayetim yok gayet te memnunum: Bravo
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.07.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motomax'ın da bayisiyiz ve motomax'ın keeway'leri sanki çin malı değilmiş gibi göstermeye çabası var.Önce bize macar üretimi dendi,bizde insanlara macar üretimi dedik.Sonra müşteriler motoru beklerken ha bgn ha yrn kamyonla sandıklar geldi,kamyonun kapağı açıldığında üzerinde kocaman 'made in china' yazan sandıklar çıktı,müşterilerin önünde yalancı durumuna düştük... Hala aktif olarak bayisi olduğumuz için firma ya da stratejileri hakkında yorum yaparsam onları küçük düşürmüş olacağımdan ve bu firma sayesinde az da olsa para kazandığımız için fazla konuşmamım etik olmayacağını düşünüyorum.

Diyebileceğim tek şey Motomax-Keeway halis-muhlis- %100- öz be öz Çin malıdır.Şu an TR'de fabrika kurma çalışması yapıyorlar.Yapsınlar.
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.40 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal