Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Etkinlikleri neden ana sayfada duyurmuyoruz ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Etkinlikleri neden ana sayfada duyurmuyoruz ?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.05.2004 - 12:25    Mesaj konusu: Etkinlikleri neden ana sayfada duyurmuyoruz ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen hafta İzmit'te motor camiası için oldukça önemli olduğunu düşündüğüm Türkiye ve Balkan Motorsiklet Pist Şampiyonası vardı. Ancak öncesinde ana sayfada duyurulmadı.

Geçen hafta BMW Motorsiklet okulu açılışı varmış. Varmış diyorum haberim yoktu, gidemedim. Üzgünüm

Bu hafta sonu İzmir'de Drag yarışları var. Ana sayfada tek satır bilgi yok !

Bu tür olayları yapılmadan önce buradan ana sayfadan öğrensek güzel olmaz mı ? Bu tür bence önemli etkinlikleri ana sayfaya yapılmadan önce koyup sonrasında yerini yorumları içeren bir yazıya bıraksak...

Ne dersiniz ? Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 06.05.2004 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ne dersiniz ?

Süper olur derim,ama birşeyi de unutmamak gerekir..Sadece senin yazdığın 1 hafta içinde 3 tane etkinlik war..O hafta 3 tane oldu diyelim,Kenan'ın yarışı ve MotoGp 'de war..Ettimi sana 5 tane..Yani bunlar için gazete çıkarmak lazm Çok gülüyorum Tabii ki HakanR1 ve Rabbit bu konunun ilgilileri..Ama ben bu etkinlikleri yakalamanın ve takip etmenin,gazeteciliğe yakın olduğu kanısındayım..
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 08.05.2004 - 03:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Gözden kaçmaması gerekenleri yorumsuz, ana sayfaya taşımakta yarar var.
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 09.05.2004 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilgileneceğim Dil çıkarıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.05.2004 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, sen bu organizasyonlar bittikten sonra yada birkaç saat kala Foruma yazacagına bizlere Pm ile bu haberleri versen olmazmı?
Her zaman diyorum bu site hepimizin,sizlerden gelecek haber ve etkinlik yazılarının faydası büyük olacak...
Benim bu site için harcadıgım zaman öylesine büykki inanın kimse tahmin bile edemez...
Böylesine bir portalı yönetmek kolay iş degil..Editörler ile desteklenmeli...
Ama görüyorumki son saniyede yada haber degeri bitiikten sonra sadece şikayet ediliyor,oysaki bu tür haber degeri taşıyan etkinlikleri sizde bana pm ile bildirip yükümü hafifletebilirsiniz... Bravo
Ne dersiniz,iyi olmazmı?

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 10.05.2004 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

oysaki bu tür haber degeri taşıyan etkinlikleri sizde bana pm ile bildirip yükümü hafifletebilirsiniz...

Dil çıkarıyorum Ok.
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.05.2004 - 11:49    Mesaj konusu: Elbette... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 demiş ki:
hakkan, sen bu organizasyonlar bittikten sonra yada birkaç saat kala Foruma yazacagına bizlere Pm ile bu haberleri versen olmazmı?

Valla çok iyi olur Hakan. Ama ben sana özellikle yazmamıştım. Konudan zaten haberin olduğunu düşündüm ve ukalalık yaparak tekrar hatırlatmak istemedim. Ama madem iyi olmaz mı diyorsun elbette, bundan sonra herhangi bir organizasyon hakkında bilgi alır almaz hemen sana yazacağım...

Bu arada siteye harcadığın emeği tahmin edebiliyor ve taktir ediyorum. Kesinlikle çok başarılı olduğunu da eklemeden geçemeyeceğim... Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye