Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ehlıyet??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ehlıyet??

Ehlıyet??

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mraccent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2005 - 14:03    Mesaj konusu: Ehlıyet?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrh arklar
ehlıyet sertıfıkasını alalı 1 ay oluo dosyamda ıcerde
mıllet tıkır tıkır alıo ehlıyetlerını bense daha yazısmada beklıorum denıo
ne sacmalık ne yapmam lazım
b farkından dolayı kagıthane emnıyetıne yazı yazdım dedı polıs memuru hala kagıthane emnıyetınden yazıya cvp gelmemıs dıolar

sınırlenmeye basladımmm
Başa dön
mraccent Çevrimdışı mraccent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Low_Bikker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 21.07.2005 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bişey ilk defa duyuyorum gerçekten ilginç!! benimde etrafımda B'den sonra A2 alan çok oldu ama hiçbiri böyle birşeyle karşılaşmadı, tam gününde aldılar, bence sen bir muameleciyle konuş o bölgeden
Başa dön
Low_Bikker Çevrimdışı Low_Bikker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
shaqshad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.07.2005 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazışmanın nereden beklendiğini öğren ... git oraya ilgi yazıyı al ... veriyorlar.... sonra sok burunlarına ehliyetini iste Dil çıkarıyorum
Başa dön
shaqshad Çevrimdışı shaqshad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
brit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 21.07.2005 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanirim B sinifi ehliyetini istanbul disindan bir yerden aldin.
A2 farki icin ehliyeti ilk aldigin ilcenin trafik subesine bir sorgu yazisi gonderiyorlar. Normalde bu yazismayi APS ile yapiyorlar ve ne yazikki 2-4 hafta surebiliyor.
Bu sureyi kisaltmak istiyorsan yaziyi elden al. Ve kendin ilgilen. Yani sorgu yazisini muracat ettigin subeden al ilk once ve daha sonra ilk ehliyetini aldigin subeye gidip bu yazinin cevabini iste.
Ben faks ile 2 gunde halletmistim.
Başa dön
brit Çevrimdışı brit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mraccent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2005 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4-5 sene once kagıthaneden aldım demın kursumla konustum kagıthane emnıyetı agır işlıomus.
ısten ızın alıp gıdemedıgım ıcın emnıyetler arasında anlasıolar 1 sekıl
aps olsa 1 haftada gelırdı. fax cekseler daha kolay olur.
kagıthane emnıyetı felaket bır yer dosyayı vermek ıcın 1 gunde 8 saat kadar beklemıstım ehlıyetı teslım almaksa 10 dk cok ılgınc bıryer valla rusvetı basan öne gecıo.
oh ne allaaa
:!: :!:
o zaman bu aralar gelıcektır yazısma tam 4. hafta
arkım 45 gunde aldım dıe laflar etmıstı
baska arkadasım gecen sene 10 gunde aldım demıstı
deve sansına ınanmaya basladım yavas yavas
motordan sogutucaklar
en son 1 ay once bınmıstım unutmusmuyumdur Gülümsüyorum
dıyeceksınız yurumeyı unutomusun dıe
heuhe
moralım sıfırlandı
Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 21.07.2005 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayni seyleri yasadim tamami tamamina, sana onerim hergun araman (gerci benim sadece 1 telefonuma cikdilar) ya da mumkunse hergun oraya gidip sorman "nooldu bizim yazismaya" diye, bir baktim benimkisi gelmis ama SAYIN MEMUR arkadas farkinda bile degil, neyse sonunda gelmis oldugunu anladik baktim hemen soguk damgasi ustundemi diye o da tamam ama resim acayip yamuk yapistirilmisti artik diyecek birsey bulamadim ... deyip ciktim oradan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 21.07.2005 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bız 2 saatte aldık ehliyeti Çok gülüyorum Babamınkını Hemde ben aldım bızzat Çok gülüyorum
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
MURATARI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.07.2005 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Git büro amirine olanı biteni anlat(mutlaka kendiside biliyordur dönen dolapları ama senin bildiğini bilsin)ve ben bu işlere uzak olduğum için beceremiyorum trafik muamelecileri anında işlerini hallediyorlar de.Sizden yardımınızı rica ediyorum de.Bu yazdıklarımı mutlaka yap.

Başa dön
MURATARI Çevrimdışı MURATARI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mraccent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.07.2005 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler arkadaslar
bencede 1 dolap donuo bende anlamadım 1 ay bekletılır mı 1 karton parcası.
Başa dön
ebay
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2005 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bence hatayı şimdiki trafikte yapmışsın bence direk yazıyı sen elden alıp yapmalıydın böylelikle hiç bürokrasiye takılmazdın...bilirsin yan bina ile bile yazışsalar çok geç geliyo devlet daireleri böle..Buırdan diğer arkadsaşlarada söylim yazışmayı siz yapın direk elden daha kolay....
Başa dön
ebay Çevrimdışı ebay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 21.07.2005 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

abi bence hatayı şimdiki trafikte yapmışsın bence direk yazıyı sen elden alıp yapmalıydın böylelikle hiç bürokrasiye takılmazdın...bilirsin yan bina ile bile yazışsalar çok geç geliyo devlet daireleri böle..Buırdan diğer arkadsaşlarada söylim yazışmayı siz yapın direk elden daha kolay....

Tahmin edersin ki boyle bir sey soz konusu degil Dil çıkarıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2005 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yo söz konusu sadece derdini uygun bir dille anlatmayı bil Gülümsüyorum
Başa dön
ebay Çevrimdışı ebay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal