mrh arklar
ehlıyet sertıfıkasını alalı 1 ay oluo dosyamda ıcerde
mıllet tıkır tıkır alıo ehlıyetlerını bense daha yazısmada beklıorum denıo
ne sacmalık ne yapmam lazım
b farkından dolayı kagıthane emnıyetıne yazı yazdım dedı polıs memuru hala kagıthane emnıyetınden yazıya cvp gelmemıs dıolar
böyle bişey ilk defa duyuyorum gerçekten ilginç!! benimde etrafımda B'den sonra A2 alan çok oldu ama hiçbiri böyle birşeyle karşılaşmadı, tam gününde aldılar, bence sen bir muameleciyle konuş o bölgeden _________________ I´m just a BadBoy gone clean
2005 600RR (bebe?im öldü..)
41 AK 104 (rahmetlide 260 giderdi)
Tarih: 21.07.2005 - 14:09 Mesaj konusu:
yazışmanın nereden beklendiğini öğren ... git oraya ilgi yazıyı al ... veriyorlar.... sonra sok burunlarına ehliyetini iste _________________ Mert ?ZUZAR
34 HEE 55
SHADOW
Sanirim B sinifi ehliyetini istanbul disindan bir yerden aldin.
A2 farki icin ehliyeti ilk aldigin ilcenin trafik subesine bir sorgu yazisi gonderiyorlar. Normalde bu yazismayi APS ile yapiyorlar ve ne yazikki 2-4 hafta surebiliyor.
Bu sureyi kisaltmak istiyorsan yaziyi elden al. Ve kendin ilgilen. Yani sorgu yazisini muracat ettigin subeden al ilk once ve daha sonra ilk ehliyetini aldigin subeye gidip bu yazinin cevabini iste.
Ben faks ile 2 gunde halletmistim.
4-5 sene once kagıthaneden aldım demın kursumla konustum kagıthane emnıyetı agır işlıomus.
ısten ızın alıp gıdemedıgım ıcın emnıyetler arasında anlasıolar 1 sekıl
aps olsa 1 haftada gelırdı. fax cekseler daha kolay olur.
kagıthane emnıyetı felaket bır yer dosyayı vermek ıcın 1 gunde 8 saat kadar beklemıstım ehlıyetı teslım almaksa 10 dk cok ılgınc bıryer valla rusvetı basan öne gecıo.
oh ne allaaa
:!: :!:
o zaman bu aralar gelıcektır yazısma tam 4. hafta
arkım 45 gunde aldım dıe laflar etmıstı
baska arkadasım gecen sene 10 gunde aldım demıstı
deve sansına ınanmaya basladım yavas yavas
motordan sogutucaklar
en son 1 ay once bınmıstım unutmusmuyumdur
dıyeceksınız yurumeyı unutomusun dıe
heuhe
moralım sıfırlandı
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 21.07.2005 - 14:32 Mesaj konusu:
Ayni seyleri yasadim tamami tamamina, sana onerim hergun araman (gerci benim sadece 1 telefonuma cikdilar) ya da mumkunse hergun oraya gidip sorman "nooldu bizim yazismaya" diye, bir baktim benimkisi gelmis ama SAYIN MEMUR arkadas farkinda bile degil, neyse sonunda gelmis oldugunu anladik baktim hemen soguk damgasi ustundemi diye o da tamam ama resim acayip yamuk yapistirilmisti artik diyecek birsey bulamadim ... deyip ciktim oradan _________________
Tarih: 21.07.2005 - 15:05 Mesaj konusu:
Git büro amirine olanı biteni anlat(mutlaka kendiside biliyordur dönen dolapları ama senin bildiğini bilsin)ve ben bu işlere uzak olduğum için beceremiyorum trafik muamelecileri anında işlerini hallediyorlar de.Sizden yardımınızı rica ediyorum de.Bu yazdıklarımı mutlaka yap. _________________ Murat ARI
A Rh (-)
Ystanbul
abi bence hatayı şimdiki trafikte yapmışsın bence direk yazıyı sen elden alıp yapmalıydın böylelikle hiç bürokrasiye takılmazdın...bilirsin yan bina ile bile yazışsalar çok geç geliyo devlet daireleri böle..Buırdan diğer arkadsaşlarada söylim yazışmayı siz yapın direk elden daha kolay....
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 21.07.2005 - 21:40 Mesaj konusu:
Alıntı:
abi bence hatayı şimdiki trafikte yapmışsın bence direk yazıyı sen elden alıp yapmalıydın böylelikle hiç bürokrasiye takılmazdın...bilirsin yan bina ile bile yazışsalar çok geç geliyo devlet daireleri böle..Buırdan diğer arkadsaşlarada söylim yazışmayı siz yapın direk elden daha kolay....
Tahmin edersin ki boyle bir sey soz konusu degil _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız