selam millet ;Biz bu ülkenin vatandaşı diilmiyiz;
Çeviren polis hiç dinlemeden hiç insaf etmeden direk otoparka çekiyor.Hemde niyeyse büyük bi zekle. benim şahsi kanaatim bunlar otoparklardan pay alıyor yoksa devletin otoparkımı yok kardeşim çek oraya niye bizim göz göre göre soyulmamıza müsade ediyorsun.Arabanı normal çek 3 saat 5 milyon çekilsin almaya kalk 20 milyon ne bu ya sanki biz otoparka keyfi girdik bide indirm yap diosun kurtarmıyo dio sermayesi neyse .......
polisleri bu gibi tutumundan dolayı sevmem
benı cevırdıler ben 2 isim verdım yollar sizin dediler
bu ülke bu zihnıyertle gıderse bızden bir yol olmaz....
hos benım mantıgımda yanmlıs ama parka cekmemesaı ıcın konustuk
ama dinlemedi
27 yaşındayım, yüzbinlerce km yol yaptım. Hiç bir polisin keyfi için beni madur ettiğini hatırlamıyorum.
Aksini yaşayan arkadaşlar, suçu biraz da kendimizde arayalım, ekmek parası için yeri geldiğinde canlarını ortaya koyan insanları genelleyip 'Polisleri sevmem' tarzı laflar etmenizi sizlere yakıştıramıyorum. Bu, en az 'motorcuları sevmem' demek kadar saçma bir genellemedir. _________________ Kerem ÇOMO?LU
Suzuki Marauder VZ 800
Hiç kimse, hür olmadyklary halde kendilerini hür sananlar kadar esir olamaz. GOETHE
Tarih: 21.07.2005 - 23:41 Mesaj konusu:
KeremMcCom demiş ki:
27 yaşındayım, yüzbinlerce km yol yaptım. Hiç bir polisin keyfi için beni madur ettiğini hatırlamıyorum.
Aksini yaşayan arkadaşlar, suçu biraz da kendimizde arayalım, ekmek parası için yeri geldiğinde canlarını ortaya koyan insanları genelleyip 'Polisleri sevmem' tarzı laflar etmenizi sizlere yakıştıramıyorum. Bu, en az 'motorcuları sevmem' demek kadar saçma bir genellemedir.
Tebrik ederim
Arkadaşlar,hiçbir kişiyi,bireysel olarak takındığı tutum neticesinde ait olduğu gruba mal etmeyelim. _________________ Murat ARI
A Rh (-)
Ystanbul
Tarih: 21.07.2005 - 23:52 Mesaj konusu:
evetMURATARI, haklı bence .Bugün olan bi olayı anlatayım.telefon faturası yatırmak için bi telekom bayii ne gidiyordum.bayii ana caddeye çıkan bir yolun köşesinin az içerisinde.ama o yol a da giremem çunki tek yönlü.tabi ben direk kaldırıma çıktım.park edıyorum.düdük sesi geldi tabi
.gel bakayım sen dedi gittim.konuşmayı aynen aktarıyorum
---gel bakayım buraya
---buyrun memur bey
---oğlum hem ters yone gırıyosun hemde kaldırıma çıkıyosun
---fatura yatırmam lazım acelem var
---evrakların da tam değildir senın çıkar bakayım
---buyrun( evraklar tam ehliyet ruhsat )
---kaskın nerde oğlum
---evdeeeeeeee
---ceza keseyım mı şimdi sana
---valla ne yapacaksanız yapın ama çabuk yapın işim var
---niye kaldırıma çıkıyosun ki
---cezamı kesermısınız işim var
---yola indir bari de önünü de dogru yönden gelmiş gibi çevir aşağıya bırak
---tamam
---al bakalım (evrakları verıyor)
insaflı polis miş ben onun yerinde olsam keserdim kendime cezayı...yorum sizin _________________ Hep rüzgary yüzünde hisset ki yumuruk yedi?inde kyymetini anlayasyn...
Tarih: 22.07.2005 - 00:19 Mesaj konusu:
_freedom_ demiş ki:
evetMURATARI, haklı bence .Bugün olan bi olayı anlatayım.telefon faturası yatırmak için bi telekom bayii ne gidiyordum.bayii ana caddeye çıkan bir yolun köşesinin az içerisinde.ama o yol a da giremem çunki tek yönlü.tabi ben direk kaldırıma çıktım.park edıyorum.düdük sesi geldi tabi
.gel bakayım sen dedi gittim.konuşmayı aynen aktarıyorum
---gel bakayım buraya
---buyrun memur bey
---oğlum hem ters yone gırıyosun hemde kaldırıma çıkıyosun
---fatura yatırmam lazım acelem var
---evrakların da tam değildir senın çıkar bakayım
---buyrun( evraklar tam ehliyet ruhsat )
---kaskın nerde oğlum
---evdeeeeeeee
---ceza keseyım mı şimdi sana
---valla ne yapacaksanız yapın ama çabuk yapın işim var
---niye kaldırıma çıkıyosun ki
---cezamı kesermısınız işim var
---yola indir bari de önünü de dogru yönden gelmiş gibi çevir aşağıya bırak
---tamam
---al bakalım (evrakları verıyor)
insaflı polis miş ben onun yerinde olsam keserdim kendime cezayı...yorum sizin
İnsan ilişkileri karşılıklı.Ben bu yaşıma kadar(yaşım 31)hiçbir polis ile hiçbir sorun yaşamadım.Zaten üç yıl bu teşkilatta bulundum.Ruh hallerini falan anlatacak değilim ama,sadece şunu söyleyebilirim, bir polisle muhattap olduğunuzda kendinizi onun yerine koyun.Zaten bunun adına empati deniyor ve insan hayatının tüm zamanları gerekli olan birşey. _________________ Murat ARI
A Rh (-)
Ystanbul
bogaz koprusunde basıma gelen bı olay. polıs emnıyet serıdınde beklıyor. emnıyet serıdı muammasını sormak ıcın durdum. adama ınsan gıbı motorlulara yasakmı dıye sormaya calısıyordumkı allahın lavugu bagırıp cagırmaya basladı. gırıyosunuz emnıyet serıdıne yok soyle yok boyle bas bas bagırıyor neye ugradıgımı sasırdım. haaaaa dedım demekkı senı adam yerıne koyup fıkır danısanda kabahat dedım. ogun bugun herseyım tam oldugu halde ne polıse dururum nede sallarım.
Tarih: 22.07.2005 - 00:21 Mesaj konusu:
ducati_man78 demiş ki:
bogaz koprusunde basıma gelen bı olay. polıs emnıyet serıdınde beklıyor. emnıyet serıdı muammasını sormak ıcın durdum. adama ınsan gıbı motorlulara yasakmı dıye sormaya calısıyordumkı allahın lavugu bagırıp cagırmaya basladı. gırıyosunuz emnıyet serıdıne yok soyle yok boyle bas bas bagırıyor neye ugradıgımı sasırdım. haaaaa dedım demekkı senı adam yerıne koyup fıkır danısanda kabahat dedım. ogun bugun herseyım tam oldugu halde ne polıse dururum nede sallarım.
Bak;Yaşadığın olaydan ders alacağın şey polislere soru sormamak değil,birdaha o polise birşey sormamak olmalı. _________________ Murat ARI
A Rh (-)
Ystanbul
Tarih: 22.07.2005 - 00:35 Mesaj konusu:
Peki sizlere bişi sorsam SESLİ EGZOZ yani race'lere taktığımız egzozlar yasal olarak yasakmı. Polis bu yüzden bağlayabilirmi motoru.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Sadece bakis acisi.
"Allahın lavugu girmiş emniyet şeridinden geliyor burada beklediğimi göre göre birde soru sorma ayaklarina yatiyor" düşüncesiyle zaten bilmem kaç saat görev yapmanın verdiği yorgunluk ve tahammülsüzlük ile sana bağırıyor olabilir mi acaba?
Emniyet şeridinin nesi muamma bunu anlamadim. Emniyet şeridinin kullanım şartları belli. Motorsiklet kullanicilarina da serbest değil.
Ha demek istediginiz o an emniyet şeridinden vizir vizir arabalar gidiyordu ve polis de oylece bakiyordu bunu soracaktim ise ayri.
Ama normal seridinizde giderken bunu sormak icin polisi görüp Emniyet şeridin'e geçip durduysaniz ve daha bir sey demeye kalmadan polis bagirmaya basladiysa hata etmis. Ama bu sadece o polisin hatasidir polislerin degil.
Kuralsizligin bazi kişilerce hak olarak görüldüğü ülkemizde kurallara uymak bazen zor geliyor insana. Ama özellikle şu emniyet şeridini kullananlara birde, sirayi göre göre soldan sağdan gelip önüme geçmeye çalışanlara acaip kızıyorum. Bir o akilli sanki. _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
polis abilerim görevleri icabı kutsal bir görev yapmakda elbetteki ama bazıları adamı deli eder genelleme yapmıyorum öz dayım polis oldu adamın huyu suyu değişdi arkadaş tanıyamıyorum öz dayımı bunları eleyeceksin kardeşim hep side art niyetli insanlar değilki ama eleğin üstünde kalanları napmak lazım bilmem düzen bozuk naparsın çok enterasan hikayeler anlatılır onlarla ilgili rüşvet almadığı için doğuya sürülenin den tutunda bursa karacabey karayolundaki görevli trafik memurlarından şikayetçi olununca banka hesaplarından trilyonlar çıkanı daha neler neler son sölediğim gazetelere manşet olmuş gerçek bir hikayedir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız