Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 06.08.2005 - 14:14 Mesaj konusu: Samura Motor'dan bir şey almayın!!!...
Evet arkadaşlar... Bir terbiyesizlik daha yapıldı yine motosiklet mağazalarından birinde. Burası Samura Motor. Bilmeyen arkadaşlar için yerini tarif edeyim. Kızıltoprak'ta, Fenerbahçe stadının sırasında 30-40 m. ileride. Yamaha Bayii.
Şimdi olaya gelelim. Arkadaşım yeni almış olduğu Asyamotor'u için kask alacaktı. Araştırmış araştırmış. Samura Motor'daki Caberg'lerden birini beğenmiş. Ben de ona demiştim ki bildiğimiz yerden alalım, git Mototal'a. Güleryüz, müşteri memnuniyeti. Herşey dört dörtlük. Ama gitti aldı oradan. Kaskın camını temizlemek için çıkarmış geçenlerde. Takamamış. Bugün de başka bir arkadaşımla Mototal'a gidiyorduk. Kendi kaskını da oraya götürmek için o da bizimle geldi. Ben bi baktım kaska. Kask lego gibi. Elli tane parçadan oluşuyor bağlantı mekanizması. Saçma sapan bir tasarım yani. Bildiğin markalardan şaşmayacaksın. Neyse o ayrı konu...
Ben beceremedim. Samura Motor'a gittik, durumu anlattık. Adamın dediği laf şu: "Tamam sen bırak kaskı, biz ona bakacağız." Ben "nesine bakacaksınız, sadece camı takılacak işte" dedim. Adam: "Arkadaşım, bizim vaktimiz kısıtlı, bir sürü işimiz var. Bu ancak akşam olur." dedi. Ben de "Ya... Kaska parça takılmayacak, bir şey olmayacak. İki dakikalık iş değil mi bu" dedim. Adam: "Bu uzun bir iş." filan dedi ters ters. Döndük Beşiktaş'a biz de kaskı bırakıp. Arkadaş bir ara gidip alacak kaskı. Sanki arabanın motor bloğu indiriliyor. Anlayamadım ben bu işi.
Yine her zamanki gibi bir ürün bir tüketiciye satılmış ve ilgilenilmiyor. Paralarını almış ya beyefendiler. Ondan sonrası boş. Müşteri memnuniyeti denen kavram daha oturamadı bizim ülkemizde ne yazıkki.
Şimdi arkadaşlar. Ben bu adama sinir oldum. Bence gidip bu adamlardan bir şey almayın. Paranızla sinirlenmeyin. Ayrıca ben burayı Yamaha-Türkiye'ye ve Caberg'e şikayet edeceğim. Bana Yamaha-Türkiye'den neresiyle ve kiminle görüşmem gerektiği hakkında yardımcı olur musunuz? _________________ R1 Hedef
Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 1181 Nereden: Ystanbul/Bostanci
Tarih: 06.08.2005 - 18:23 Mesaj konusu:
Oradaki tipleri bende sevmiyorum... 600f gelmisti bi tane 2.el ellerine... Gittim, alicam artik kararimi verdim ki adam ne desin: ALACAKSAN AL ALMAYACAKSAN MOTORUN ÖNÜNÜ KAPAMA!..
Allahin HANZOsu dedim!.. Alicaktim, almiyorum ve size müsteri yolluyodum artik yollamiyorum dedim!.. Adam ne dedi: SEN VE ARKADASLARINA iHTiYACIMIZ YOK!.. Küfür ettim gittim!.. O günden sonra önünden bile geçmiyorum!.. :md: _________________ *Arda Büyükyüksel* *0 Rh(+)*
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 06.08.2005 - 18:29 Mesaj konusu:
Adam tersledi canım. Gıcık bir şekilde konuştu. Güzel bir şekilde açıklasa zaten ben bir şey düşünmem. Bayağı geçimli bir insanımdır ben. Ama bu resmen tersledi.
Neyse canım. Milletin haberi olsun istedim. Ben şikayetimi yapacağım zaten. _________________ R1 Hedef
Allah nasip etmiste öyle bir magaza acabilmisler ..Sükür edeceklerine millete güleryüzle karsilik vereceklerine anlatildigi gibi salak salak ,kendi isini baltaliyorlar..Ne kadar sapik olmak lazim müsteriye böyle davranmak icin !!??
Benim böyle magazam olsaydi size yemin ederim magazada yatip kalkardiniz hic gitmek istemezdiniz.. :-D
Türkiyede yada istanbulda fazla motosiklet aksesuari satan magaza olmadigi icin herifler kendilerini cok pahaliya satiyorlar.. Akilsizlar.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
BU TİP SATICILARI KINIYORUM _________________ Handmade bir tutkudur.Ve mutlaka bir tane olmalydyr.E?er alynamyyorsa bir tane yapylmalydyr Napalym bizimde tutkumuz bu oldu artykyn :P
herkesin dediği doğrudur herhalde.demekki amaçları sadece para kazanmak,gerisi hikaye,insanlık sıfır.tüketici kanunu diye birşey var.malı 15 gün içinde iade edebilir ve o da geri almak zorundadır...
bende tanıdıklarıma söyleyeceğim.kimse gitmesin oraya... _________________
Geçen gün yurtdışından aldığım Givi topcase için ayak istedim.Telefondaki kendini akıllı sanan ukala kadın sadece ayak için topcase'in fiyatının 3 katı fiyat söyleyip bir de bana akıl verdi aslında çantayı kendilerinden alsaymışım daha ucuza alacakmışım Yahu sadece ayak plate de değil nasıl olur da kendisinin 3 katı olur Tabii ki bu insanlardan birşey almamak lazım.Yoksa memlekette böyleleri fırsatçılıktan adam olduk sanırlar.Ha ben mi dooruca sanayide iyi bir ustaya 6 tıda 1 fiyata olayı hallettim.Bu arada sitenin yeni delisi Antalya'dan yaş 38 yolun başı uçucugiller familyası(meslek=pilot) motor F650 Dakar tüm site sakinlerine selamlar
Hocam belki ters bir zamanda geldin,ben zamanında o adama çok problem çıkardım gıkını bile çıkarmadı valla.sonuçta davranışı yalnış.Ayrıca adamı caberg e şikayet edin,niye yamaha ya şikayet ediyosunuz ki?Beldayamadan sonuç çıkmaz tabi motorla ilgili bir şikayet olmadıktan sonra.Mototalda geçen yaz Evariders la kapışmıştı bir bayan montu yüzünden.Sadece yanlış zaman yanlış davranışlar bence.ama bu sonuçta seni haksız kılmıyor sen müşterisin sonuçta.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız