Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Samura Motor'dan bir şey almayın!!!...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Samura Motor'dan bir şey almayın!!!...

Samura Motor'dan bir şey almayın!!!...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 06.08.2005 - 14:14    Mesaj konusu: Samura Motor'dan bir şey almayın!!!... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar... Bir terbiyesizlik daha yapıldı yine motosiklet mağazalarından birinde. Burası Samura Motor. Bilmeyen arkadaşlar için yerini tarif edeyim. Kızıltoprak'ta, Fenerbahçe stadının sırasında 30-40 m. ileride. Yamaha Bayii.

Şimdi olaya gelelim. Arkadaşım yeni almış olduğu Asyamotor'u için kask alacaktı. Araştırmış araştırmış. Samura Motor'daki Caberg'lerden birini beğenmiş. Ben de ona demiştim ki bildiğimiz yerden alalım, git Mototal'a. Güleryüz, müşteri memnuniyeti. Herşey dört dörtlük. Ama gitti aldı oradan. Kaskın camını temizlemek için çıkarmış geçenlerde. Takamamış. Bugün de başka bir arkadaşımla Mototal'a gidiyorduk. Kendi kaskını da oraya götürmek için o da bizimle geldi. Ben bi baktım kaska. Kask lego gibi. Elli tane parçadan oluşuyor bağlantı mekanizması. Saçma sapan bir tasarım yani. Bildiğin markalardan şaşmayacaksın. Neyse o ayrı konu...
Ben beceremedim. Samura Motor'a gittik, durumu anlattık. Adamın dediği laf şu: "Tamam sen bırak kaskı, biz ona bakacağız." Ben "nesine bakacaksınız, sadece camı takılacak işte" dedim. Adam: "Arkadaşım, bizim vaktimiz kısıtlı, bir sürü işimiz var. Bu ancak akşam olur." dedi. Ben de "Ya... Kaska parça takılmayacak, bir şey olmayacak. İki dakikalık iş değil mi bu" dedim. Adam: "Bu uzun bir iş." filan dedi ters ters. Döndük Beşiktaş'a biz de kaskı bırakıp. Arkadaş bir ara gidip alacak kaskı. Sanki arabanın motor bloğu indiriliyor. Anlayamadım ben bu işi.

Yine her zamanki gibi bir ürün bir tüketiciye satılmış ve ilgilenilmiyor. Paralarını almış ya beyefendiler. Ondan sonrası boş. Müşteri memnuniyeti denen kavram daha oturamadı bizim ülkemizde ne yazıkki.

Şimdi arkadaşlar. Ben bu adama sinir oldum. Bence gidip bu adamlardan bir şey almayın. Paranızla sinirlenmeyin. Ayrıca ben burayı Yamaha-Türkiye'ye ve Caberg'e şikayet edeceğim. Bana Yamaha-Türkiye'den neresiyle ve kiminle görüşmem gerektiği hakkında yardımcı olur musunuz?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
subcab
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kozyatağı

MesajTarih: 06.08.2005 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

direk beldeyamaya yazacaksın pek sonuç çıkmaz ama deneyin genede

Beldeyama Motorlu Vasıtalar Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Çayır Cad. No: 73/75 İstinye 34460 İstanbul

Telefon : (0212) 277 57 97/98 pbx

Faks : (0212) 277 69 57

E-mail : beldeyama@beldeyama.com.tr
Başa dön
subcab Çevrimdışı subcab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2005 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam. Teşekkür ederim. Vakit bulduğumda yazacağım.
SPEEDYDEVIL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.08.2005 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya belkide adam da bilmedigi icin bilen arkadasinin gelmesini bekleyecegi icin aksami bulur demistir ? ?

Başa dön
SPEEDYDEVIL Çevrimdışı SPEEDYDEVIL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 06.08.2005 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oradaki tipleri bende sevmiyorum... 600f gelmisti bi tane 2.el ellerine... Gittim, alicam artik kararimi verdim ki adam ne desin: ALACAKSAN AL ALMAYACAKSAN MOTORUN ÖNÜNÜ KAPAMA!..
Allahin HANZOsu dedim!.. Alicaktim, almiyorum ve size müsteri yolluyodum artik yollamiyorum dedim!.. Adam ne dedi: SEN VE ARKADASLARINA iHTiYACIMIZ YOK!.. Küfür ettim gittim!.. O günden sonra önünden bile geçmiyorum!.. Öfkeliyim :md:
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2005 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam tersledi canım. Gıcık bir şekilde konuştu. Güzel bir şekilde açıklasa zaten ben bir şey düşünmem. Bayağı geçimli bir insanımdır ben. Ama bu resmen tersledi.

Neyse canım. Milletin haberi olsun istedim. Ben şikayetimi yapacağım zaten.
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 06.08.2005 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah nasip etmiste öyle bir magaza acabilmisler ..Sükür edeceklerine millete güleryüzle karsilik vereceklerine anlatildigi gibi salak salak ,kendi isini baltaliyorlar..Ne kadar sapik olmak lazim müsteriye böyle davranmak icin !!?? Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Benim böyle magazam olsaydi size yemin ederim magazada yatip kalkardiniz hic gitmek istemezdiniz.. Bravo :-D
Türkiyede yada istanbulda fazla motosiklet aksesuari satan magaza olmadigi icin herifler kendilerini cok pahaliya satiyorlar.. Öfkeliyim Akilsizlar..
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 06.08.2005 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Düşmez kalkmaz bir Allah.
Tutumlarını değiştirip yemek yediği kabı pislemekden vazgeçerler umarım
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mmc21
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 06.08.2005 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

direk beldeyamaya yazacaksın pek sonuç çıkmaz ama deneyin genede
kardes böyle demişsin ama beldeyama her maile cevap veriyor oraya iletin gerekeni yaparlar
fausten
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.08.2005 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim BU TİP SATICILARI KINIYORUM Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 06.08.2005 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesin dediği doğrudur herhalde.demekki amaçları sadece para kazanmak,gerisi hikaye,insanlık sıfır.tüketici kanunu diye birşey var.malı 15 gün içinde iade edebilir ve o da geri almak zorundadır...
bende tanıdıklarıma söyleyeceğim.kimse gitmesin oraya... Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.08.2005 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen gün yurtdışından aldığım Givi topcase için ayak istedim.Telefondaki kendini akıllı sanan ukala kadın sadece ayak için topcase'in fiyatının 3 katı fiyat söyleyip bir de bana akıl verdi Üzgünüm aslında çantayı kendilerinden alsaymışım daha ucuza alacakmışım Şok oldum Yahu sadece ayak plate de değil nasıl olur da kendisinin 3 katı olur Öfkeliyim Tabii ki bu insanlardan birşey almamak lazım.Yoksa memlekette böyleleri fırsatçılıktan adam olduk sanırlar.Ha ben mi dooruca sanayide iyi bir ustaya 6 tıda 1 fiyata olayı hallettim.Bu arada sitenin yeni delisi Antalya'dan yaş 38 yolun başı uçucugiller familyası(meslek=pilot) motor F650 Dakar tüm site sakinlerine selamlar Bravo
Başa dön
borris Çevrimdışı borris Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Urfaly
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: S.URFA

MesajTarih: 06.08.2005 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar pabucu sağlam olmayan yerden mal almayın önce 1 araştırın
Başa dön
Urfaly Çevrimdışı Urfaly Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 06.08.2005 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam belki ters bir zamanda geldin,ben zamanında o adama çok problem çıkardım gıkını bile çıkarmadı valla.sonuçta davranışı yalnış.Ayrıca adamı caberg e şikayet edin,niye yamaha ya şikayet ediyosunuz ki?Beldayamadan sonuç çıkmaz tabi motorla ilgili bir şikayet olmadıktan sonra.Mototalda geçen yaz Evariders la kapışmıştı bir bayan montu yüzünden.Sadece yanlış zaman yanlış davranışlar bence.ama bu sonuçta seni haksız kılmıyor sen müşterisin sonuçta.
Başa dön
retox70 Çevrimdışı retox70 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 06.08.2005 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

retox70,
Herkez mi ters zamaninda gitmis peki ?
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal