Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - satılık ybr 125 2500km.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

satılık ybr 125 2500km.

satılık ybr 125 2500km.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2005 - 20:07    Mesaj konusu: satılık ybr 125 2500km. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar ,

2005 model ybr 125 motosikletimi satıyorum. motosiklet 2500 kmdedir ve vuruğu çiziği , devrilmesi yoktur. bütün bakımları servis tarafından yapıldı ve 500km de 1000 kmde yağ değişti. üzerindeki yağ castrol gps 15/50 ,
rengi gri.

ilgilenen arkadaşlar özelden bana ulaşabilir. unutmadan 2.600ytl fiyat biçtim motoruma ve satın alan kişinin hemen devrini yapması gerekir.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozanov
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 15.08.2005 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam bişey sorucam neden satmak istiyorsunuz motoru öğrenebilirmiyim bi sakıncası yoksa? bende ybr 125 almayı düşünüyorumda.. teşekkürler..
Başa dön
ozanov Çevrimdışı ozanov Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 16.08.2005 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozanov arkadaş yenisini alcak galiba Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Karga
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Mordor

MesajTarih: 16.08.2005 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben izmirde bi bayiye sordum sıfırına 2800 dedi (peşin) bu ikinci el olayı neden bu kadar uçuk onu anlıyamıyorum...
Başa dön
Karga Çevrimdışı Karga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozanov
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 17.08.2005 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

numaniko arkadaşım evet almayı düşünüyodum Çok gülüyorum 4-5 hatta 6 gündür motor alıcam hangisini alayım diye araştırma yapıyorum ama bir türlü karar vermedim ama ybr yi artık pek düşünmüyorum kolay gelsin Gülümsüyorum
Başa dön
ozanov Çevrimdışı ozanov Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.08.2005 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar
motosikletimi satmak istememin tek sebebi daha büyük bir motosiklet satın almak.
aslında sadece şehiriçi için ybr biçilmiş kaftan fakat her gün 120 km yol yapan benim gibi kişiler için sanırım en az 250 cc gerek.
gözüme kestirdiğim bir er5 var anu almak istiyorum fakat ybrdende zarar etme istemiyorum. bu arada ybr bayiden 2 925 ytl + plaka olarak satın alınabiliyor.
yani 3050 civarında satın alabilirsiniz.
DULGERENES
Üye
Üye

Nereden: MERZYFON

MesajTarih: 17.08.2005 - 07:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke fotoğrafını koyabilseydin lombardo bi görseydik motortu Bravo
Başa dön
DULGERENES Çevrimdışı DULGERENES Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
susir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 17.08.2005 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet dogru, sifiri 2.925 + plaka = 3050 YTL yapiyor.

haa bir de sunu unutmayalim;
senin fiyat 2.600 YTL + 250 alim satim = 2.850'ye mal olacak alan arkadasa.

alana satana hayirli olsun...
Başa dön
susir Çevrimdışı susir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Gurzan
Üye
Üye

Nereden: istanbul/Beylikdüzü

MesajTarih: 17.08.2005 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece 200 ytl için, 2. el 2500 km motor alinirmi düsünmek lazim. ?
hemde ybr 125 kampanyasi devam ederken.
kolay gelsin arkadasim...
Gurzan Çevrimdışı Gurzan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 01.10.2005 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gurzan katılıyorum sana çok doğru soyluyosun
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 01.10.2005 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ybr bayiden 2 925 ytl + plaka olarak satın alınabiliyor.
yani 3050 civarında satın alabilirsiniz.

Alıntı:

senin fiyat 2.600 YTL + 250 alim satim = 2.850'ye mal olacak alan arkadasa

Noter satışı 250 Birde bunun muamelecisi var yeni ruhsat için 150'de o isteyecektir.. Etti 3.000 YTL. 50 YTL kardasınız arkadaşlar kaçırmayın Öfkeliyim
Üye
Üye

MesajTarih: 01.10.2005 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar ben dun ayirtigim motoru bugun odemesini gerceklestirmek suretiyle teslim aldim. odemeyi ise bonus card ile 18 ay vade ile aldim. pesin 3000 ytl dediler ben pesin dusunmedigim icin sormadim bile en son kaca verirsiniz pesin diye. vadeli olursa cikan fiyat 2.925+200=3125 ytl oldu. bu rakam uzerine 18 ay vade icin %18 vade farki koydular. isin ozu 205 ytl x 18 ay taksit kredi kartina aldim. galiba 6 ay vade farksiz alma imkanida varmis duydugum kadariyla. ilk motorum oldugu icin ikinci el baktim onceleri ama baktim ki ikinci ellere sifirinin fiyati isteniyor gittim sifir aldim bende. ilginc bir sekilde anlayamiyorum istenen fiyatlari. herhalde vardir bir hikmeti ama ben bulamadim. arkadasin isine karismak istemem ama havalarin sogumaya basladigi su gunlerde fiyatlarin biraz daha gerileyecegi gozonunde bulundurulur ve daha makul bir fiyat verilirse satmak daha kolay olacaktir. hayirli satislar
Başa dön
34EMN34 Çevrimdışı 34EMN34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.10.2005 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyler adam 3050 ye almış motoru 2500km binmiş bedava verecek hali yok. Fiyatını belirtmiş almak isteyen msj atar konuşurlar alır. İstemeyen, fiyatı beğenmeyende keseme uymadı der mesajı esgeçer. Her ilanda neden böle sorun oluyor anlamıyorum. Ayrıca o motorun piyasası o ciddi alıcılar zaten fiyatının öle olduğunuda bilirler. 2600+225=2825 e tüm masrafları dahil motoru almış oluyor alan kişi. 250 milyon fark var sıfırıyla. Buda o fiyata alınan motor için az bir fark değil. Zaten parası çok olan gider sıfırını alır. Ama daha uygun bir seçenek olarak bunu tercih eden kişiler olacaktır.
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Newrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa...

MesajTarih: 01.10.2005 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benn fuarda sormuştum 3000ytl idi...ama tine de fiyat biraz uçuk gibi...

Hayatta en dogru gönlünden geçen
Denemek istersen baska bi yerden
Başa dön
Newrider Çevrimdışı Newrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal