Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HAOJIN 125 ALMAK ÜZEREYİM ne dersiniZ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HAOJIN 125 ALMAK ÜZEREYİM ne dersiniZ?

HAOJIN 125 ALMAK ÜZEREYİM ne dersiniZ?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HIZLICAK
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.08.2005 - 14:46    Mesaj konusu: HAOJIN 125 ALMAK ÜZEREYİM ne dersiniZ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.asyamotor.com/asyahj125.htm
arkadaşlar almak üzereyim ama kafam çok karışık yardım lütfen
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Xaeron
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Ataköy

MesajTarih: 08.08.2005 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke fiyatınıda yazsaydın Üzgünüm
www.beldeyama.com.tr buraya bı bak bı sayfa acılıcak orda ybr 125 2 mılyara 6ay %0 faiz bakmanı tawsıye ederım
ardasezgin88@gmail.com
Başa dön
Xaeron Çevrimdışı Xaeron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Xaeron
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Ataköy

MesajTarih: 08.08.2005 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.beldeyama.com.tr/www/pop_ybr1.jpg buldum lınkı al bı bak Dil çıkarıyorum
ardasezgin88@gmail.com
Başa dön
Xaeron Çevrimdışı Xaeron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZLICAK
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2005 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten gücüm yetse direk gider alırım param olmadığı için böyle bir seçenek seçmek üzereyim. Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum
adrenalin-16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TEXAS´LIYIZ EZELDEN

MesajTarih: 08.08.2005 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.kymcotr.com/html/urunler.html
buraya bir bakıver
Başa dön
adrenalin-16 Çevrimdışı adrenalin-16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HIZLICAK
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2005 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar çok yardımcı oldunuz ki anlatamam arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler olmasanız nasıl karar verirdim bilmiyorum. İyi ki varsınız.
HIZLICAK
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2005 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben anlatamadım ya da sizler anlamadınız?
susir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 08.08.2005 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en yakin cin yapimi japon olan ybr ile ilgili yorumu zaten yapmissin (demeki ki alternatif bir sunum istenmiyor Öfkeliyim ) bir de kararini vermissin ve butcenin buna musait oldugunu belirtmissin, eh biz bu durumda sana "hayirli olsun" deriz. gule gule kazasiz belasiz...

yani topic acilali bir saat olmus, aninda yorum istemissin bir de serzeniste bulunuyorsun. bu ne acelelik, yetismen gereken biryer mi var? herkes elinden geldigi/bildigi kadariyla yorum yapacaktir zaten... aceleye gerek yok...
Başa dön
susir Çevrimdışı susir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
adrenalin-16
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2005 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZLICAK
Bu sitede kolayına kaçıp topic açmasanda bir arama yapsan dünya kadar sana fikir çıkar.bu konular için çok yorum yapıldığı için arkadaşlar sessiz kalmışlardır emin ol bir ara
Başa dön
adrenalin-16 Çevrimdışı adrenalin-16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HIZLICAK
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2005 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baba yok bu motor hakkında topic yok istersen kendin bak
Niye yok anlamadım ama yok işte
Bulabilirsen bana da ver adresi
adrenalin-16
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2005 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3689&highlight=haojin
Başa dön
adrenalin-16
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2005 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=search&mode=results
Başa dön
president1_1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.08.2005 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZLICAK,
Şeytana uyma,Hiçbir şey yapamıyorsan,Yamaha ybr 125 al,Bende titan kullanıyorum,arzu edersen buluruz.

Ben ezelden beridir hür ya?adym, hür ya?arym.
Başa dön
president1_1 Çevrimdışı president1_1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
modenasahmet
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 09.06.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adiiiiiiiiiiiiiiiii
Başa dön
modenasahmet Çevrimdışı modenasahmet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 09.06.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence alma ybr 125 al
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı DAYTONAMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.35 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal