zaten gücüm yetse direk gider alırım param olmadığı için böyle bir seçenek seçmek üzereyim. Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum _________________ "Bir Gün Herkes Motorcu Olacak"
o kadar çok yardımcı oldunuz ki anlatamam arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler olmasanız nasıl karar verirdim bilmiyorum. İyi ki varsınız. _________________ "Bir Gün Herkes Motorcu Olacak"
Tarih: 08.08.2005 - 16:25 Mesaj konusu:
en yakin cin yapimi japon olan ybr ile ilgili yorumu zaten yapmissin (demeki ki alternatif bir sunum istenmiyor ) bir de kararini vermissin ve butcenin buna musait oldugunu belirtmissin, eh biz bu durumda sana "hayirli olsun" deriz. gule gule kazasiz belasiz...
yani topic acilali bir saat olmus, aninda yorum istemissin bir de serzeniste bulunuyorsun. bu ne acelelik, yetismen gereken biryer mi var? herkes elinden geldigi/bildigi kadariyla yorum yapacaktir zaten... aceleye gerek yok...
Kayıt: May 16, 2005 Mesajlar: 522 Nereden: TEXAS´LIYIZ EZELDEN
Tarih: 08.08.2005 - 16:34 Mesaj konusu:
HIZLICAK
Bu sitede kolayına kaçıp topic açmasanda bir arama yapsan dünya kadar sana fikir çıkar.bu konular için çok yorum yapıldığı için arkadaşlar sessiz kalmışlardır emin ol bir ara
Baba yok bu motor hakkında topic yok istersen kendin bak
Niye yok anlamadım ama yok işte
Bulabilirsen bana da ver adresi _________________ "Bir Gün Herkes Motorcu Olacak"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız