Çok iyi bir fikir bence de Çoğumuzun arabası var nede olsa, yani kendi reklamımızı kendimiz yapalım _________________ "Cruise through the street regardless of whatever going on behind you"
by cruiserer
<<Jinlun JL150-5>>
Çok iyi fikir, bence hemen hayata geçmeli.. Önümüz kış ve hepimiz arabalarımızla daha çok trafikte olacağız. Hatta diğer internet siteleri ile birlikte geniş çaplı bir organizasyon olarak bile düşünülebilir. _________________ KFY Bir ya?am biçimidir....
%100 KATILIYORUM..... Lütfen acil hayata geçirelim be 2 arabaya da yapıştırırımmm....... :md:
Ben yapabilirim ama grafiker arkadaşlar model çıkarsın bi zahmet
Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 523 Nereden: Istanbul-Kozyatagi
Tarih: 12.08.2005 - 16:54 Mesaj konusu:
UzayKisi,
Hee heee adam inadina motorcu gordugunde "Siiizzz mi yapistirdiniz laaan" diyip olumune surmesin :md:
Evet biraz daha bekliyorum grafik/yazi ile ilgili yaratici kisilik cikacak mi diye, sonra ben bir iki bir sey bulup sitede gosteririm.
Diger motorsiklet sitelerine de duyuralim o zaman..
motosiklet.net e ben duyuruyorum simdi, mumkunse digerlerine uye olanlarda bi el atsin...
kesinlikle mükemmel fikir bugün adamın biri ezip geçiyodu bi arkadaşı allah korudu neyse bende arabayla adamın önünü kestim güzel güzel medeni şekilde anlattık motorların nasıl görüleceğini iyi oldu EĞİTİM ŞART yapalım arkadaşlar haydi
Bence kendi arabamizdan once diger arabalara yapistiralim, alenen ya da gizlice
harika fikir . yalnız bi sorun var. motor olayını bilmeyen bi adam "motosikletleri fark edin" yazısından pek bişey anlamaz ki!
ben internette bi tshirt gördüm. motorcycle awareness day: save my life (motosiklet farkındalık günü. hayatımı koru) gibi bişey yazıyodu. böyle bişeyler olmalı. yani okuyan adam derdimizin ne olduğunu anlamalı. ben slogan ve grafik çizim konusunda bişeyler yapabilirim. _________________ "Hiçbir ?ey ummady?yn sürece her ?eye sahipsin" BUDDHA
ama sakın "MOTORSIKLETLERI FARKEDIN" yazmayın :-D
doğrusu "MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN"
Daha da doğrusu MOTORSİKLETLİLERİ FARKEDİN" ama uzun.
------
Bi de test yapalim de bakem
"Acaba siz motorsikletlileştirebildiklerimizden misiniz, motorsikletlileştirebilemediklerimizden misiniz?" _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız