Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ARTIK SECELIM ARKADASLAR-Motosikletleri Farkedin [RESIMLI]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ARTIK SECELIM ARKADASLAR-Motosikletleri Farkedin [RESIMLI]

ARTIK SECELIM ARKADASLAR-Motosikletleri Farkedin [RESIMLI]
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 12.08.2005 - 15:57    Mesaj konusu: ARTIK SECELIM ARKADASLAR-Motosikletleri Farkedin [RESIMLI] Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARTIK VERILEN 4 ORNEKTEN BIRINI SECIP BASIYORUZ.
LUTFEN OYLAYINIZ.

1- ILK GELEN ORNEK MORSIKLETLERI FARKEDIN YAZISI SEKLIN ICINDE.

2-DAHA ONCE KULLANILMIS, AYNADAN MOTOSIKLETIN GORUNDUGU ORNEK.
(resmini cekemiyorum)

3-ILK GELENIN DEGISTIRLIMESIYLE YAZI YANA SEKIL YANA ALINMIS, DIKDORTGEN ORNEK.

4-BENIM LINK OLARAK VERDIGIM, MOTOSIKLETIN DIKIZ AYNASINDAN GORUNDUGU ORNEK.

Resimleri alt alta koymak istedim, denedim Gülümsüyorum ama su resim koyma olayini beceremiyorum Üzgünüm umarim olmustur!

Fikirlerinizi bekliyorum...

Resimleri sayfaya ekledim Gülümsüyorum ERALP

Forum kurallarina da dikkat edelim bu arada. 640 pikselden genis resim koymayin foruma lutfen. Bunu kuculttum.

http://www.motordelisi.com/modules/Forums/admin/index.php linkinden nasil resim konur diye ogrenebilirsiniz...

Eralp e -12 Donald puani Çok gülüyorum
DD

En son alestevardiya tarafından 18.08.2005 - 09:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
alestevardiya Çevrimdışı alestevardiya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
subcab
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kozyatağı

MesajTarih: 12.08.2005 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper fikir hemen her yere yapıştıralım hemen yaptırın
Başa dön
subcab Çevrimdışı subcab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cruiserer
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.08.2005 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok iyi bir fikir bence de Dil çıkarıyorum Çoğumuzun arabası var nede olsa, yani kendi reklamımızı kendimiz yapalım Çok gülüyorum
Başa dön
cruiserer Çevrimdışı cruiserer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
archipel
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.08.2005 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok iyi fikir, bence hemen hayata geçmeli.. Önümüz kış ve hepimiz arabalarımızla daha çok trafikte olacağız. Hatta diğer internet siteleri ile birlikte geniş çaplı bir organizasyon olarak bile düşünülebilir.
Felix-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.08.2005 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

%100 KATILIYORUM..... Lütfen acil hayata geçirelim be 2 arabaya da yapıştırırımmm....... :md:
Ben yapabilirim ama grafiker arkadaşlar model çıkarsın bi zahmet
Başa dön
Felix-R1 Çevrimdışı Felix-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 12.08.2005 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence kendi arabamizdan once diger arabalara yapistiralim, alenen ya da gizlice Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 12.08.2005 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UzayKisi, Dil çıkarıyorum
Hee heee adam inadina motorcu gordugunde "Siiizzz mi yapistirdiniz laaan" diyip olumune surmesin :md:
Evet biraz daha bekliyorum grafik/yazi ile ilgili yaratici kisilik cikacak mi diye, sonra ben bir iki bir sey bulup sitede gosteririm.
Diger motorsiklet sitelerine de duyuralim o zaman..
motosiklet.net e ben duyuruyorum simdi, mumkunse digerlerine uye olanlarda bi el atsin...
Başa dön
alestevardiya Çevrimdışı alestevardiya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
weler
Üye
Üye

MesajTarih: 12.08.2005 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fikir bence faydalı olur Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
radonix
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.08.2005 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle mükemmel fikir bugün adamın biri ezip geçiyodu bi arkadaşı Ağlıyorum allah korudu neyse bende arabayla adamın önünü kestim güzel güzel medeni şekilde anlattık motorların nasıl görüleceğini iyi oldu EĞİTİM ŞART Gülümsüyorum yapalım arkadaşlar haydi Dil çıkarıyorum
Başa dön
radonix Çevrimdışı radonix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 12.08.2005 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UzayKisi demiş ki:
Bence kendi arabamizdan once diger arabalara yapistiralim, alenen ya da gizlice Bravo
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

harika fikir Çok gülüyorum . yalnız bi sorun var. motor olayını bilmeyen bi adam "motosikletleri fark edin" yazısından pek bişey anlamaz ki!

ben internette bi tshirt gördüm. motorcycle awareness day: save my life (motosiklet farkındalık günü. hayatımı koru) gibi bişey yazıyodu. böyle bişeyler olmalı. yani okuyan adam derdimizin ne olduğunu anlamalı. ben slogan ve grafik çizim konusunda bişeyler yapabilirim.

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.08.2005 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama sakın "MOTORSIKLETLERI FARKEDIN" yazmayın :-D
doğrusu "MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN"
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Vae_victis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
biox2000
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.08.2005 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vae_victis demiş ki:

+1000000 Sonra bir çuval incir berbat olmasın...
biox2000 Çevrimdışı biox2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MyerS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR/KIBRIS

MesajTarih: 12.08.2005 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılıyorum ve destekliyorum.
Başa dön
MyerS Çevrimdışı MyerS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 12.08.2005 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorcycle awareness day: save my life (motosiklet farkındalık günü. hayatımı koru)

Ooo iste bu guzel bunu tuttum daha net Dil çıkarıyorum
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 12.08.2005 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vae_victis demiş ki:

Daha da doğrusu MOTORSİKLETLİLERİ FARKEDİN" ama uzun. Bravo

------
Bi de test yapalim de bakem
"Acaba siz motorsikletlileştirebildiklerimizden misiniz, motorsikletlileştirebilemediklerimizden misiniz?" Çok gülüyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal