Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 13.08.2005 Karşıyaka ÇayırÇimen Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

13.08.2005 Karşıyaka ÇayırÇimen Resimleri

13.08.2005 Karşıyaka ÇayırÇimen Resimleri
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 13.08.2005 - 22:38    Mesaj konusu: 13.08.2005 Karşıyaka ÇayırÇimen Resimleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katıllım İlk Önce Biraz azdı.İlk önce 4 kişiyle başladık.daha sonra 15-20 kişi oldul.İstanbul MD'yi geçemedik bu arada Üzgünüm
Benden birkaç resim gerisi Hakan_R1'de

GodCox

Dejavu

Tok13

Toogy

Gelenlere Teşekkür ediyorum.Bu arad küçük bir GoKart Yarışı yaptık(Şenol Abi-Arif Abi-Halil Abi-OzgürAbi-Tuna).Büyük şans sonucu tuna birnci oldu.

Buda yarıştan 1 kare.Fotoğraf makinesinde problem olduğu için karanlık çıkmış biraz.Kusura bakmayın artık Çok gülüyorum

Ayrıca geceye birtan custom bike ı ile damga vurdu.sper bir alet... Çok gülüyorum
Vfr 800-2008

En son MustafaERTURK tarafından 14.08.2005 - 09:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dejavu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/ KSK

MesajTarih: 13.08.2005 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mustafam ,kontrol kalemim,ingiliz anahtarım , ellerine sağlık ,,
Godcox kardeşim içicekler için teşekkürler, bu arada iş dolayısıyla yanınızda fazla kalamadım, gene o güzel sohbetlerinizden mahrum kaldım....
Bu arada Halil abi benim yüzümü kara çıkarmadı ve buluşma noktasına gelişinde bütün sahil bir delinin oraya geldiğini anladı Dil çıkarıyorum halil abijim saygılarımla Dil çıkarıyorum

Ve bizi evimizde ziyarete gelen bütün MD lere teşekkürler...
Başa dön
dejavu Çevrimdışı dejavu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 13.08.2005 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler bu kadar mı ? Üzgünüm Yinede güzel bir buluşma olmuş ;-)
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GoDCoX
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: IZMIR KARSIYAKA

MesajTarih: 13.08.2005 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk sans sonucuymus

hadi hepsini anladım hepsi sanstı da sana 2 kez tur bindirmem de mi sanstı tafam Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
GoDCoX Çevrimdışı GoDCoX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GoDCoX
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.08.2005 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kadar diil

hem hakan'ın hem de senol abinin makinada resimler var Çok gülüyorum
Başa dön
GoDCoX Çevrimdışı GoDCoX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
denesene
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: in izmir

MesajTarih: 13.08.2005 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuna bana çarpmasaydın biraz zor birinci olurdu ama neyse hadi biz ikincilikledede yetinmesini biliriz halilim rr ım nefesimi ensende hissetmek nasıl bir duygu
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2005 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1resimler nerede?
Vfr 800-2008
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GoDCoX
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.08.2005 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

denesene, abi nası ya yapmayın hallil de sen de baktınız geciorum onume kırmaya calıstınız

ama altımdaki safkan gücü durdurmaya hicbir engel yetmedi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

abi bu arada senin makinada kamyon yüküyle foto var onları da gorelim Göz kırpıyorum
Başa dön
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2005 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

godcox kamyon yüküyle dediğn fotolardan 1 tane çıktı onuda ekledeim ben zaten Çok gülüyorum
Vfr 800-2008
Başa dön
GoDCoX
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.08.2005 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senol Abinin makinadan bahsediorum yarısırken cekmişti ozgur bayagı

bi de hakandakiler war ama onlar turda olduklarına gore ya aksam ya yarın cıkar fotolar
Başa dön
MyerS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR/KIBRIS

MesajTarih: 14.08.2005 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diğer fotoğraflarıda bekliyoruz arkadaşlar :!:
Başa dön
MyerS Çevrimdışı MyerS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 14.08.2005 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılım gerçekten de beklediğimin altında oldu ama
sevdiğimiz saydığımız dostlarımızla olmakta bize yetti.
toggy teşekkürler Dil çıkarıyorum gelicem deyip gelip buluşmamıza renk kattın; Dil çıkarıyorum
ben md üyesiyim diyen ve gelmeyen izmirli md leri ayıplıyorum Öfkeliyim
(geçerli mazereti olanlar hariç).
bu arada tuna ve şenol abi hiç konuşmayın abi.almışsınız en iyi makinaları gidersiniz tabi. özellikle de tuna nın makina hızlıydı.yarış boyunca ayağımı gaz pedalından birmilim dahi çekmememe rağmen tuna yetişip geçti tabi. rövanşı yapılacaktır ama önce ben seçeceğim makinayı...
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2005 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakiz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ..::Järfälla-STOCKHOLM::..

MesajTarih: 14.08.2005 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İdare ederdi farklı faaliyetler yapabilirdik top oynayabilirdik
elim sende oynayabilirdik
termoslara çay koyup içebilir hatta atvla bilem oynayabilirdik
(şimdi nekadar hayalperestsin dediğinizi duyar gibiyim)
Bir daha ki çayır çimen toplantılarında bunları gündeme
getiririz inşallah gezi komitesiiiii....Neyyyyseeeee 8)
güzeldi güzeldi... Dil çıkarıyorum
GoDCoX
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.08.2005 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR,

ben zirvede bıraktım walla siz yarısın

ne gerek var kemeri riske atmaya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

karakiz,

bu deneyim kazanmamızı sagladı.Bugun MD den bicok uye gordum karsıyakada gormedik o yuzden gelmedik bi daha yapın en az 15 kisi ordayız diyen

bi dahakine yakar top elim sende kor ebe tavla mangal bilimum organizasyonu yaparız

yavas yavas tecrube edicez artık

Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal