Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BİR ÇALINTI MOTOR DUYURUSU DAHA BMW F650 GS ÇALINDI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BİR ÇALINTI MOTOR DUYURUSU DAHA BMW F650 GS ÇALINDI

BİR ÇALINTI MOTOR DUYURUSU DAHA BMW F650 GS ÇALINDI
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aday
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.08.2005 - 21:34    Mesaj konusu: BİR ÇALINTI MOTOR DUYURUSU DAHA BMW F650 GS ÇALINDI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

11 Ağustos 2005 perşembe, kandil günü saat 17.20 de canım motosikletim çok ilginç bir şekilde çalındı. Böyle acıyı yaşamamanız için tedbir almanıza katkısı olacağını düşünerek olayı detaylı şekilde anlatıyorum. Motoruma kavuşabilmem için önerilerinize veya yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Motorsikletimi bulan kişi tatminkar bir ödül alacaktır.
Olay günü motosikletimle eve döndüğüm zaman iş yerim olan hastanede bir evrak unuttuğumu farkettim ve hemen geri döndüm. İkitelli Star TV arkasında bulunan İstanbul Hospital'ın acil girişine motosikleti parkettim, kaskımı arka çantaya koydum. Hastane giriş katındaki odamda unuttuğum evrağı alıp hemen motosikleti parkettiğim yere döndüm. Toplam süre asla 3 dakikayı geçmez. Motosiklet yerinde yoktu. Bir an tebessüm ettim. Orada bulunan hastane personeli şaka olsun diye motosikleti sakladılar zannettim.
Az sonra orada bulunan personelden acı gerçeği öğreniyorum ki ben motosikletin yanından ayrılıp hastaneye yönelir yönelmez başında kaskı olan top sakallı, bel çantası taşıyan, esmer birisi motosikleti sürüyerek aşağı götürmüş, gitmiş. Ve olayı görenler benim arkadaşım sanıp müdahale etmemişler!
Motor çalındıktan 3 dakika sonra haberimin olması büyük şans idi. Gösterilen istikamete koşmaya başladım. Küçük bir çocuk beni tam aksi bir istikamete yönlendirince kuşkulandım, şaşırdım. Hastane personelinden birinin aracını alarak panik halde hastane civarındaki sokaklara bakmamızı önerdiğim halde yanımdaki akadaşın ısrarıyla mahalli karakola giderek hırsıza çok ihtiyacı olan zamanı vermek gafletinde bulunduk. Sanki karakolun tek derdi benim motosikletti! Sonradan olayın oluş biçimini öğrenince adeta yıkıldım. Hele bir de hastanede birçok bölgeyi gösteren güvenlik kameralarından acil önünü gösteren kameranın o gün çalışmamadığını da öğrendiğim zamanki ruh halimi anlamaya çalışın lütfen..
İstanbul Hospital mahalle arasındadır ve etrafı sokaklarla çevrili bir konumdadır. Sokaklarda onayan ve oturanların ifadesine göre hırsız motosikleti sürüyerek 80-100 m. ileride bir sokağa çekmiş. O sırada işinden arabasıyla evine dönen bir adamın evinin önüne park etmesine engel olacak şekilde 10 dakika kadar motoru çalıştırmak için uğraşmış. Kornayla ve sesle yapılan uyarıları da umursamadan... Soğukkanlı bir şekilde çalışmasıına devam etmiş. Yaklaşık on dakika sonra motoru çalıştıp gitmiş!
Yine hastane civarındakilerin ifadesine göre hırsızlar olay yerine iki kişi olarak markasını öğrenemediğim scooter tipi bir motosikletle gelmişler.
Ben top sakallıyım sürekli bel çantasıyla motosiklet kullanırım. Hırsızın da benzer özellik taşıması tesadüf mü acaba?
Motosiklet ehliyetini 1978 yılında aldım. Yolda kalsam BMW F650 GS yi düz kontakla çalıştırmayı beceremem! Anlatılanlara bakarsak hırsız teknik bilgi, beceri ve hele soğuk kanlılığı tartışılmayacak ahlaksızın birine benziyor.
Yakın zamanda çekilen resmini de gönderdiğim kara kızımın özellikleri:
BMW F650 GS koyu siyahrenkte, turuncu koltuklu
Plaka: 34 DRD 65 (DR DAVUT'un ilk üç harfi ve 650'nin ilk iki rakamı hatırda kolayca kalabilir)
Motor Seri No: 08041226
Şasi No: WB10175A14ZN77061
2004 model, 5000 km civarında, arkada orjinal BMW çanta, orjinal beyaz motor koruma, elcik koruma ve hırsızın görüp kamufle edemeyeceği özel çizikler..
Kasko Sigortası: Yok
Çalıntı motorlar için liste oluşturma önerisinin yararlı olacağına inanıyorum.

Herkese sevgiler, selamlar..

Dr. Davut TOKLU
Çocuk Hastalıkları Uzmanı
davuttoklu@ttnet.net.tr
0532 287 76 08

En son aday tarafından 18.08.2005 - 17:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Başa dön
aday Çevrimdışı aday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 14.08.2005 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmis olsun....
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MyerS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR/KIBRIS

MesajTarih: 14.08.2005 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şoktayım
Başa dön
MyerS Çevrimdışı MyerS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 14.08.2005 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmıs olsun Öfkeliyim tam bır organızasyon ıyıce azıttılar artık.. ıtalyaya donucek burasıda yakında :!: resımlerı verırsenız bızlerde ankarada bakarız motora ınsallah kısa surede bulunur
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ozgur72
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ksk - Yzmir

MesajTarih: 14.08.2005 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun. gidonu kitlememiş miydin?
Başa dön
Ozgur72 Çevrimdışı Ozgur72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aday
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.08.2005 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanıyorum gidon kilitlenmemiş. Bu arada çok güzel bir resmi var ama nasıl göndereceğimi bilemedim.
http://www.toklu.net/ikinci-etap-piknik_0452.jpg
Başa dön
aday Çevrimdışı aday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
maxmolla235
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ToKaT

MesajTarih: 14.08.2005 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum çok geçmiş olsun Üzgünüm namussuzlar inşallah yakalanır Öfkeliyim
DarkBlue
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.08.2005 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim inşallah biran önce bulunur
Suzuki Hayabusa 1300
Başa dön
DarkBlue Çevrimdışı DarkBlue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cEmirc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.08.2005 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun inşallah bulunur motorunuz. Anlattıklarınız gerçekten şüphe uyandırıcı. Özelliklede güvenlik kamerası olayı.
Benim çalıştığım yerde benim genel koordinatörün de TransAlp çalınmıştı. Olay şöyle olmuştu kendisi benden 15 dk önce ofise gelmiş. 15dk sonra ben geldim ama motor aşağıda deil. Motorla gelmedinizmi derken gözüm arkasında duran kaska ilişti. Şaka yapıyosun dedi. Ozaman başka yere parkettiniz. Hayır aynı yerde. Ve camdan aşşağı baktı motor yok. Hemen yan binanın tamda oraya bakan güvenlik kamerasına bakmaya gittik oda nesi o gün saat 7 de kaset bitmiş ve kayıt almamış motorda 8:00 ile 8:15 arasında çalınıyor garip bir tesadüf? ?
Ama sizin olayda güvenlik kamerası bütün gün çalışmamış sanırım sizin birşeyler unutup geri döneceğinizi bilemezlerdi.
birde merak ettim motoru hırsız nerede çalıştırmak için uraşmış personelin tarif ettiği tarafta bir sokak mı yoksa çocuğun tarif ettiği tarafta bir yerde mi?
Birde gidon kitli miydi? duyduğuma göre gidon kilidi kolayca kırılabiliyormuş.
Başa dön
cEmirc Çevrimdışı cEmirc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
apple_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edremit/balykesir

MesajTarih: 14.08.2005 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resmi koydum Dil çıkarıyorum

aday, valla olmaz böyle şey,gözünün önünden çalınmış Üzgünüm inşallah en kısa zamanda bulunur
Başa dön
apple_wolf Çevrimdışı apple_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
escordabes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BuRsA

MesajTarih: 14.08.2005 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
escordabes Çevrimdışı escordabes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 14.08.2005 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aday, geçmiş olsun Üzgünüm
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gamas
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.08.2005 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Öfkeliyim En kısa zamanda bulunmasını dilerim.
Başa dön
gamas Çevrimdışı gamas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
corekotu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.08.2005 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vah vah, çük üzüldüm. gözüm yollarda olacak arkadaşım.
Başa dön
corekotu Çevrimdışı corekotu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BlackSabbath
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.08.2005 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle planlı , önceden oluşturulmuş bir çalma olayı izlenimi veriyor... Geçmiş olsun umarım kısa sürede motosiklet bulunur ve ....lar yakalanır :öfke:
Biz gelece?iz !!!
Başa dön
BlackSabbath Çevrimdışı BlackSabbath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal