Tarih: 16.08.2005 - 21:00 Mesaj konusu: uzun yol tecrübesi
ilk defa nasipse uzun yola çıkacağım uzun zamandır motor sürüyorum fakat uzun yola hiç çıkmadım izmirden çıkıp bursaya gideceğim ve ertesi günüde döneceğim geriye sırt çantamı alacağım dikkat etmem gereken unsurlar nelerdir uzun yol tecrübesi olan arkadşların tavsiyelerini okumak isterim... _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
yardımların için teşekkür ederim sanırım bu sitede bu işi en iyi bilenlerden birisisiniz _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
abi bence türkiye de olduğunu unutma dikkatli ol.fazla gazlama radar vardır kesin.hayırlı yolculuklar.tekrar dikkat et. _________________ 2 Tür Binici Vardyr , Kaza Yapanlar Ve Kaza Yapacak Olanlar ..
hocam hayırlı yolculuk.motosiklet tecrübem yok ama mesleğim şoförlük olduğundan,Acemi tatilci şoförlere,kamyonlara otobüslere sağdan soldan çıkan traktörlere dikkat et,zemin sıcak olduğundan kaygandır,mıcıra gacura gucura dikkat et,gaza gelme derim.havalar sıcak bol bol dinlen adamın gözünün feri kayıyor sıcaktan. _________________ Ülkesini,yüksek istiklalini korumasını bilen Türk milleti,dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize... tavsiyelerinize uyacağım zaten saat 16 gibi çıkacağım yola sanırım 3-4 satte yavaş yavaş radara girmeden gitmeye çalışırım... _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
Tarih: 16.08.2005 - 21:44 Mesaj konusu:
abi biraz geç çıkmıyormusun;?Kamyonların bursa yolunda en çok olduğu zaman....aman ha dikat et .. _________________ Zat 150-2006
Transalp 600-1999
Transalp 650-2006
Vfr 800-2008
mustafacım valla bakacağız artık daha erken çıkamıyorum iş malum biliyorsun ama dikkat etmeye çalışacağım zaten yavaş yavaş gideceğm ilk tecrüben dün akşamda konuştuk ya aynen öyle valla haa bugün kaskıda aldım nolan n61 siyah aldım onuda sanırım güneşin anlında yanacağım _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
Tarih: 16.08.2005 - 23:37 Mesaj konusu:
Bir sonraki gun sabahin korunde cik. Yol (unuttum simdi mesafeleri ama) 300km civarinda olsa gerek. Yani yaklasik 5-6 saat.
Aksam cikarsan en yorgun oldugun saatte hava kararmis ve yogun trafikte buyuk sehire giren yolda olacaksin. Gunduz ogle sicagina yakalanmadan sert asfaltta, seyrek trafikte rahat rahat gidersin. Karanliga kalma :!: _________________ http://donald.hypermart.netMotosiklet Teorisi http://www.sahafium.comMT Kitabi http://www.kimneyebiniyor.comKimin neye bindigi
Hayırlı yolculuklar,sağ salim var dön...
Bide o şunu eklemek isterim donald duck un sayfasın her şey var gayet iyi de... :şeytan: iç çamaşırı yok abi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 2-3 saat motor üstünde kalınca sanırım nasıl terleniyor hepimiz biliyoruz 8) 8) 8)
Selamatleeeee. _________________ KaWaSaKi KLE 500
yanına kaskının vizörünü silebileceğin bir parça temiz pamuklu (veya onun gibi birşey) bez al , her ihtimale karşı slime al, giderken yolu dikkatli izle ve aklında tutmaya çalış ki dönerken daha rahat edesin. arabalarla ve kamyon gibi diğer araçlarla dalaşma. yola çıkmadan motorunun bakımını yap. frenlerini yağını ve zincirini kontrol et.gerekiyorsa yağla.
çok önemli bir konu daha var. oda önündeki aracı yakın takip etme ve kendi şeridin boş bile olsa kesinlikle dikkatini yoldan ayırma , karşı şeritten gelen araçlar yolda senin aracını görseler dahi" motosiklet nasıl olsa kaçacak bir yer bulur" mantığıyla hatalı sollayıp üzerine araba sürebiliyorlar. bu tecrube benim tarafımdan pek çok kez yaşandı. adamlar göz göre göre arabalarını üzerime sürdüler. aynı olayı sende yaşamazsın umarım.
dikkatli ol.
yolun ,yolumuz açık olsun _________________ EVERY LIGHT I SEE IS GREEN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız