Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - uzun yol tecrübesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

uzun yol tecrübesi

uzun yol tecrübesi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.08.2005 - 21:00    Mesaj konusu: uzun yol tecrübesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk defa nasipse uzun yola çıkacağım uzun zamandır motor sürüyorum fakat uzun yola hiç çıkmadım izmirden çıkıp bursaya gideceğim ve ertesi günüde döneceğim geriye sırt çantamı alacağım dikkat etmem gereken unsurlar nelerdir uzun yol tecrübesi olan arkadşların tavsiyelerini okumak isterim...
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 16.08.2005 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yola sabah cok erken saatte (6-6:30 gibi) cik ve yolda her firsatta mola ver dinlen. Yolun tadini cikarmaya bak.

Izmir Bursa icin birileri sana bu yolun "uzun" olmadigini soyleyecektir, aldirma. Uzun yol kisiden kisiye, kullanilan araca gore degisir.

Su listeye de bir goz at,

http://donald.hypermart.net/MCWeb/checklist.htm

belki ihtiyacin olan birseyler bulursun..

Yolun acik olsun. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2005 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yardımların için teşekkür ederim sanırım bu sitede bu işi en iyi bilenlerden birisisiniz
35CBR70
Başa dön
STIHL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Gültepe

MesajTarih: 16.08.2005 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bence türkiye de olduğunu unutma dikkatli ol.fazla gazlama radar vardır kesin.hayırlı yolculuklar.tekrar dikkat et.

Blood : A(RH)+
Başa dön
STIHL Çevrimdışı STIHL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ergene
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 16.08.2005 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam hayırlı yolculuk.motosiklet tecrübem yok ama mesleğim şoförlük olduğundan,Acemi tatilci şoförlere,kamyonlara otobüslere sağdan soldan çıkan traktörlere dikkat et,zemin sıcak olduğundan kaygandır,mıcıra gacura gucura dikkat et,gaza gelme derim.havalar sıcak bol bol dinlen adamın gözünün feri kayıyor sıcaktan.
ergene Çevrimdışı ergene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2005 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize... tavsiyelerinize uyacağım zaten saat 16 gibi çıkacağım yola sanırım 3-4 satte yavaş yavaş radara girmeden gitmeye çalışırım...
35CBR70
Başa dön
maxmolla235
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ToKaT

MesajTarih: 16.08.2005 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asil_sulanc şimdiden hayırlı yolculuklar Dil çıkarıyorum foto çekmeyi unutma bekliyoruz Gülümsüyorum
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 16.08.2005 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi biraz geç çıkmıyormusun;?Kamyonların bursa yolunda en çok olduğu zaman....aman ha dikat et ..
Vfr 800-2008
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2005 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafacım valla bakacağız artık daha erken çıkamıyorum iş malum biliyorsun ama dikkat etmeye çalışacağım zaten yavaş yavaş gideceğm ilk tecrüben dün akşamda konuştuk ya aynen öyle valla haa bugün kaskıda aldım nolan n61 siyah aldım onuda sanırım güneşin anlında yanacağım Gülümsüyorum
35CBR70
Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 16.08.2005 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir sonraki gun sabahin korunde cik. Yol (unuttum simdi mesafeleri ama) 300km civarinda olsa gerek. Yani yaklasik 5-6 saat.

Aksam cikarsan en yorgun oldugun saatte hava kararmis ve yogun trafikte buyuk sehire giren yolda olacaksin. Gunduz ogle sicagina yakalanmadan sert asfaltta, seyrek trafikte rahat rahat gidersin. Karanliga kalma :!:
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 16.08.2005 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı yolculuklar,sağ salim var dön...
Bide o şunu eklemek isterim donald duck un sayfasın her şey var gayet iyi de... :şeytan: iç çamaşırı yok abi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 2-3 saat motor üstünde kalınca sanırım nasıl terleniyor hepimiz biliyoruz 8) 8) 8)
Selamatleeeee.
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.08.2005 - 02:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanına kaskının vizörünü silebileceğin bir parça temiz pamuklu (veya onun gibi birşey) bez al , her ihtimale karşı slime al, giderken yolu dikkatli izle ve aklında tutmaya çalış ki dönerken daha rahat edesin. arabalarla ve kamyon gibi diğer araçlarla dalaşma. yola çıkmadan motorunun bakımını yap. frenlerini yağını ve zincirini kontrol et.gerekiyorsa yağla.
çok önemli bir konu daha var. oda önündeki aracı yakın takip etme ve kendi şeridin boş bile olsa kesinlikle dikkatini yoldan ayırma , karşı şeritten gelen araçlar yolda senin aracını görseler dahi" motosiklet nasıl olsa kaçacak bir yer bulur" mantığıyla hatalı sollayıp üzerine araba sürebiliyorlar. bu tecrube benim tarafımdan pek çok kez yaşandı. adamlar göz göre göre arabalarını üzerime sürdüler. aynı olayı sende yaşamazsın umarım.
dikkatli ol.
yolun ,yolumuz açık olsun
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 17.08.2005 - 03:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dikkat!
Dikkat!
Dikkat!

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.08.2005 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum
35CBR70
Başa dön
the_kings
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mersin

MesajTarih: 17.08.2005 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı yolculuklar Dil çıkarıyorum
Başa dön
the_kings Çevrimdışı the_kings Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal