Aslında diğer bir sitede üyeliğim var.Bu arada millete selam demeyi bile unutmuşum sorry.Rüzgar sevdalılarına selam.Demek istediğim aslında bu kadar sürücü varken organize olunsa Ankaraya sürsek büyük bir grup halinde.Veya istanbul içi iyi bir organize olsak???
Tarih: 23.08.2005 - 11:40 Mesaj konusu:
bence ankara'ya gidelim ve bir çıkarma yapalım...gerçi organize olmak çok zor...millet tatil yapalım diyor..yol da uzun geliyor...aslına bakarsanız yol uzun değil pek ve üstelik yorucu da değil...tamamı nerdeyse otoban yani... _________________ allahım sen beni dostlarımdan koru düşmanlarımın icabına ben bakarım.
Tarih: 23.08.2005 - 16:36 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bu tip bir organizasyonu Ankara'da 19 Mayıs da Hitit Motosiklet Kulübü yaptı.Ankara'da yer yerinden oynadı, istenirse yine yapılabilir.Fakat izin prosedürü var.
harika olur..gelin bekleriz..kalmak isterseniz evlerimizi de ayarlamaya çalışırız..ya da istanbul ve ankara boluda buluşabilir. (bolunun bir önemi olduğu için diil, ortada olduğu için ) _________________ "Hiçbir ?ey ummady?yn sürece her ?eye sahipsin" BUDDHA
Tarih: 23.08.2005 - 21:36 Mesaj konusu:
baba ben susuyorum...millet laylaylom peşinde sanırım...organize olunursa beraber gideriz..yok olamazsa ben zaten 30 ağustos sabahı erken saatde ankara yolundayım..gelen gelir yani.. _________________ allahım sen beni dostlarımdan koru düşmanlarımın icabına ben bakarım.
Tarih: 25.08.2005 - 11:19 Mesaj konusu:
İKİTEKER DEN ALINMIŞTIR...
Arkadaslar,
Istanbul dan arkadasim Kemal Sagbas (R1150R R) la bugun yaptigim tel gorusmesi sonucunda 30.08.05 Anitkabir Ziyareti yapilacagini ve genis katilim olacagini ogrendim.
Basin yayin organlari da orada olacakmis.
Detaylar;
30.08.05 sali 04.00 TEM OPET (Mehmetcik Vakfi Tesisi) te bulusma ve hareket
Bolu da Ismail'in yerinde kahvalti molasi
09.00 Ankara'ya varis
Aksamustu geri donus
28.08.05 pazar aksami Taksim/Mojo da seyahat ile ilgili toplanti yapilacaktir.
Lutfen Dolu Depo Geliniz.
Tarih: 25.08.2005 - 11:37 Mesaj konusu:
walla arkadaşlar böle bi organizasyon yaparsak bende Düzce den memnuniuetle katılırım. Hatta sizleri Düzce de ağırlamaktan memnun olurum... _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Tarih: 25.08.2005 - 13:15 Mesaj konusu:
agirabiler.com (ağır abiler) endurocu.com sitelerinde bununla ilgili topikler var ve sevgili bora oralarda da bizleri bilgilendiriyor sağolsun...
ben belki pazartesi günü giderim ama olmazsa salı sabaha karşı sizinle yola çıkabilirim...yaklaşık bir aydır bütün motor meclislerinde bir araya geldiğimde bu konuyu gündeme getirdim durdum bakalım ne olacak...bu arada bir soru sormuştum ama sanırım bilgisi olan yok; motor üzerine kuyruğa yada top case üzerine takılbilitesi olan minyatür türk bayrağı gibi...nereden bulunur bilen varsa söylesin... _________________ allahım sen beni dostlarımdan koru düşmanlarımın icabına ben bakarım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız