Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 30 Ağustos Zafer Bayramı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BENYATAR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.08.2005 - 09:47    Mesaj konusu: 30 Ağustos Zafer Bayramı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konuyla ilgili herhangibir program varmı?(Ankaraya Gidiş?)Yoksa düzenlenebilirmi?
Başa dön
BENYATAR Çevrimdışı BENYATAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 20.08.2005 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yada illerde MD nin buyuk bulusmalarla caddelere dokulmesı gibi_?
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BENYATAR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.08.2005 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında diğer bir sitede üyeliğim var.Bu arada millete selam demeyi bile unutmuşum sorry.Rüzgar sevdalılarına selam.Demek istediğim aslında bu kadar sürücü varken organize olunsa Ankaraya sürsek büyük bir grup halinde.Veya istanbul içi iyi bir organize olsak??? Göz kırpıyorum
Başa dön
DreaMSinger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.08.2005 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ankara'ya gidelim ve bir çıkarma yapalım...gerçi organize olmak çok zor...millet tatil yapalım diyor..yol da uzun geliyor...aslına bakarsanız yol uzun değil pek ve üstelik yorucu da değil...tamamı nerdeyse otoban yani...
Başa dön
DreaMSinger Çevrimdışı DreaMSinger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.08.2005 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu tip bir organizasyonu Ankara'da 19 Mayıs da Hitit Motosiklet Kulübü yaptı.Ankara'da yer yerinden oynadı, istenirse yine yapılabilir.Fakat izin prosedürü var.

Aşağıdaki topicden inceleyebilirsiniz.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9923
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 23.08.2005 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olur..gelin bekleriz..kalmak isterseniz evlerimizi de ayarlamaya çalışırız..ya da istanbul ve ankara boluda buluşabilir. (bolunun bir önemi olduğu için diil, ortada olduğu için Çok gülüyorum )

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2005 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flynaked, Bolu olmaz, Gerede olur , Düzce olur ama Bolu Olamazz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DreaMSinger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.08.2005 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baba ben susuyorum...millet laylaylom peşinde sanırım...organize olunursa beraber gideriz..yok olamazsa ben zaten 30 ağustos sabahı erken saatde ankara yolundayım..gelen gelir yani..
Başa dön
DreaMSinger Çevrimdışı DreaMSinger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BENYATAR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.08.2005 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle bir organizasyona sahip çıkan yokmuduur Kardeşim??????
Başa dön
VSTORM02
Üye
Üye

Nereden: Ba?dat Caddesi-Istanbul

MesajTarih: 25.08.2005 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İKİTEKER DEN ALINMIŞTIR...

Arkadaslar,

Istanbul dan arkadasim Kemal Sagbas (R1150R R) la bugun yaptigim tel gorusmesi sonucunda 30.08.05 Anitkabir Ziyareti yapilacagini ve genis katilim olacagini ogrendim.
Basin yayin organlari da orada olacakmis.

Detaylar;

30.08.05 sali 04.00 TEM OPET (Mehmetcik Vakfi Tesisi) te bulusma ve hareket

Bolu da Ismail'in yerinde kahvalti molasi

09.00 Ankara'ya varis

Aksamustu geri donus

28.08.05 pazar aksami Taksim/Mojo da seyahat ile ilgili toplanti yapilacaktir.

Lutfen Dolu Depo Geliniz.

R 1200 GS '05
10PP754

BANDIRMA
boraeris@eris.com.tr
532.291.20.50
Başa dön
VSTORM02 Çevrimdışı VSTORM02 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 25.08.2005 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla arkadaşlar böle bi organizasyon yaparsak bende Düzce den memnuniuetle katılırım. Hatta sizleri Düzce de ağırlamaktan memnun olurum...

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
BENYATAR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.08.2005 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet geriye detaylara bakmak kaldı sadece
Başa dön
DreaMSinger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.08.2005 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

agirabiler.com (ağır abiler) endurocu.com sitelerinde bununla ilgili topikler var ve sevgili bora oralarda da bizleri bilgilendiriyor sağolsun...
ben belki pazartesi günü giderim ama olmazsa salı sabaha karşı sizinle yola çıkabilirim...yaklaşık bir aydır bütün motor meclislerinde bir araya geldiğimde bu konuyu gündeme getirdim durdum bakalım ne olacak...bu arada bir soru sormuştum ama sanırım bilgisi olan yok; motor üzerine kuyruğa yada top case üzerine takılbilitesi olan minyatür türk bayrağı gibi...nereden bulunur bilen varsa söylesin...
Başa dön
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2005 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DreaMSinger, Bisikletçilede satılıyor minyatür türk bayrağı
Başa dön
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 25.08.2005 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENYATAR, ankara buraya gelsin bence.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal