Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HELP ME (motor fiyatı)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HELP ME (motor fiyatı)

HELP ME (motor fiyatı)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alfa147
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.05.2004 - 23:44    Mesaj konusu: HELP ME (motor fiyatı) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar elimden gelen bütün çabalara rağmen annem bana motorsiklet parası vermiyince bende kredi çekip almaya karar verdim (harçlığımla ödicem tabi)
bunun icin racing 250 cc lik bişi almayı düşünüyorum...
yardımlarınızı beklerim fiyatlar nedir ne ne değildir tarsında ? Çok gülüyorum
Başa dön
alfa147 Çevrimdışı alfa147 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 14.05.2004 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar çekeceğine bağlı... mesela 97 gilera var, 1,5-2 milyar arası...
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alfa147
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.05.2004 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben uğraşmak istemiyorum o kadar eski makinayla mesela aprilia 250 cclik 1998 model 5 milyar falanmış...
sole 5 milyarla maksim um 8 milyara kadar bişi hem cafcaflı kasa hem beni ugrastırmıcek bısı ıstıom Göz kırpıyorum
Başa dön
alfa147 Çevrimdışı alfa147 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALex_FeThiye
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz daha çık sana benim 98 zx6 yı vereyim...8500 e..
Başa dön
ALex_FeThiye Çevrimdışı ALex_FeThiye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
subcab
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kozyatağı

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125 vereyim 3.5 ytl Bravo Dil çıkarıyorum
KOZYATAĞI
Başa dön
subcab Çevrimdışı subcab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulan şu bankalar işin suyunu çıkardılar iyice... Şok oldum
Ebeveyninden aldığı harçlığı teminat kabul edip kredi veren bankanın... Öfkeliyim
Çocuğa bakın yahu! 8000 YTL.ye kadar kredi çekecekmiş de harçlıklarından ödeyecekmiş... Şok oldum
Senin harçlığın nedir be evladım? Annen armatör mü?
Tabi harçlık böyle olunca, çocuk ana babasını takmaz, bildiğini okur!
Yazık... Çok yazık! Öfkeliyim
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
burnout_54
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprilla yı sakın alma 2 zamanlı bi motor olduğu için ikinci eli hiç sağlıklı olmaz bence.ama fiyatı ucuzmuş.rs 125 ler o fiyata diye biliyodum ben.
Başa dön
burnout_54 Çevrimdışı burnout_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım kredi çekecegine göre sıfır bi makine alıcaksın.race olsun diyosan 125 cc düşünürsen cbr125 iyi makine,250 cc yazmışsın piyasada 250 cc lik race pek yok.şuan gözde olan hyosung gt 250 r var fiyatı 7850 ytl.ama taksit falan filan bişeyler yaparlar.ayrıca forumda bu makinadan lmak isteyip toplu alarak indirim yaptırmak isteyen arkadaşlar var onlarla irtibata geç.bide fuar var onu bekle belki yeni modeller gelir veya fiyatta kolaylık olabilir.şimdiden hayırlı olsun. Gülümsüyorum)
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
narcosis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu şekilde kredi alamazsın. bence önce evdekileri bir şekilde ikna et...
Başa dön
narcosis Çevrimdışı narcosis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merak ettim işi gücü olmayan ve belli bi konumu olmayan birine banka kredi verirmi.. ? Onu nası halledicen..
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadas fuarı bekle bence...fazla da tuzlu makine almaya calısma...sıkısırsın sonra harclıklarınla ödeyecen madem Şok oldum
Başa dön
crazy_tekteker Çevrimdışı crazy_tekteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xt660x
Üye
Üye

MesajTarih: 09.01.2006 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3.5 milyara kawazaki klr 600 satıyorum. ilgilenirsen. bana mail at ben sana resimlerini yolliyim. titan_volkan@hotmail.com
Başa dön
xt660x Çevrimdışı xt660x Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 09.01.2006 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SenCAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 09.01.2006 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bankaların bu şarlarda kredi vereceğini sanmıyorum.Bence bu şekilde verselerde almamalısın çünkü bu ileride seni zor durumlara düşürebilir.
Başa dön
SenCAN Çevrimdışı SenCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_HUNTER_
Üye
Üye

MesajTarih: 09.01.2006 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bi banka bu şekilde birine kefilsiz kredi vermez arkadaşım sen daha iyi bi araştırma yap bence.. zaten versede ben alma derim çünkü bu işin sonu kötüye gider sabit bi maaşın yoksa :!:
Başa dön
_HUNTER_ Çevrimdışı _HUNTER_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal