Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Otomatikten Vitesli Motora Geçiş

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Otomatikten Vitesli Motora Geçiş

Otomatikten Vitesli Motora Geçiş
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.08.2005 - 13:47    Mesaj konusu: Otomatikten Vitesli Motora Geçiş Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhabalar

Benim Piaggio Fly 150'im var..Seneye CBR 125 R almayı düşünüyorum veya seneye onu almayıp 2 sene sonra ehliyetle birlikte GS500 alıcam..Sizce hangisi mantıklı ne yapmam gerek ?

CBR 125 ile vitesliye başlamak iyi fikirmidir ?
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
designer-samo
Üye
Üye

MesajTarih: 21.08.2005 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallaBerque, bende öle yaqpacam ,ehliyete gidiyom bende vitesiz kullandım biliyom sınavda zaten yamaha bws ile olacakmış,ama bende cbr125 almayı düşünüyom başlangıç için bence uygun motor,topiclerde de okuduguma göre acemiler için bire birmiş motor yatarken filan grenaj yere temas etmiyomuş Dil çıkarıyorum
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 21.08.2005 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motor yatarken filan grenaj yere temas etmiyomuş

? ? ? Bu ne demek yaa ?

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gelisim
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.08.2005 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bergue kardeş gel önce ehliyeti al sana özel indirim yaparız yeterki ehliyetsiz motor kullanma, kursun vitesli motorunu kullan sürüş tekniklerini öğren (ehliyet 130 lira ) www.xxxxxxxxx.com KADIKÖY deyiz

Tarafımdan verdiğiniz link editlenmiştir.Sitede ticari amaç güderek reklam yapmak forum kurallarına aykırıdır.
Edit By MustafaERTURK
Başa dön
gelisim Çevrimdışı gelisim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.08.2005 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16 yaşındayım ehliyet veriyorsanız gelip alim işlemlere başlim
ilk scooter otomatik ile başladım ilk 1000 km de suan motorum
seneye vitesliye başlangıc için cbr 125 r alıp sonraki sene ehliyet alıp gs500 emi geçsem diyorum yoksa direk 2 sene bekleyip ehliyet alıp gs500 mu alsam
Başa dön
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 21.08.2005 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berque sen cbr 125'i al onunla şöyle yaklaşık 10.000 km yaptıktan sonra istediğin motoru al.Tabi bu arada çok iyi eğitim veren yerlerden çok güzel bir eğitim almayıda unutma.
Vfr 800-2008
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 21.08.2005 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

designer-samo,
Alıntı:

topiclerde de okuduguma göre acemiler için bire birmiş motor yatarken filan grenaj yere temas etmiyomuş

Hayatim boyunca duydugum en komik laf... Anlamadim heralde... Çok gülüyorum

Berque sen o motoru bi 1 yil kullan... Sonra sana cbr125 alalim... Yakisti da sana zaten... Göz kırpıyorum 1 yilda onu kullan bi GS500 çekeriz altina... Dil çıkarıyorum
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
baddaniye
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.08.2005 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim vitesli kullanmayı ogreniceksen al bi ybr 125 yata kalka ogren.. budur.
Başa dön
baddaniye Çevrimdışı baddaniye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.08.2005 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taksitler filan seneye cbr alamicam Çok gülüyorum
direk gs500 alıcam
Başa dön
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 21.08.2005 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim aklımada YBR yatıyor bende alacam inşallah.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Low_Bikker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 21.08.2005 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

direk Gs500 alma, senin için sakıncalı olur
Başa dön
Low_Bikker Çevrimdışı Low_Bikker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.08.2005 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gs500 kullandım ve güzel bir motor.yalnız şöyle bir olay var ki race motoru almadan önce 10.000km tecrübe olması istenir. yani cbr125 ne kadar başlangıç motoru olarak düşünülsede 2sene normal bir tecrübe yapıp gs500 almanı öneririm.vitesli olarak da cbr yerine ybr olması başlangıç için daha iyi olur bence.
Başa dön
kivanckaplan şimdi Çevrimiçi kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.08.2005 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamamda babamla konustum 24 ay taksitle aldık
2 sene sonra bitiyo yani tam ehliyet alıcagım zaman bende gs500 ile ter dökerim zati eğitim alıcam gs500 kullanmak ve ehliyet için 10.000 km kullanır devamı gelir zaten
Başa dön
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.08.2005 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2sene sonra tekrar konuşuruz bu konuları o zaman Gülümsüyorum
Başa dön
kivanckaplan şimdi Çevrimiçi kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
COOL-T
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul / Kumburgaz

MesajTarih: 21.08.2005 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben küçük bir motorla başlamak istemiyorum. sadece 10.000 km kullanmak kafama takıldı.ben direkt racing motor kullanmak istiyorum .yani birilerinden yardım alarak veya öğrenerek Üzgünüm tabiki ehliyet aldıktan sonra Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal