arkadaslar 250 cc jinlunum var vede egsozun ıcını komple bosaltsam nası bı ses alıcagımı cok merak edıorum.arkadasta 54 model tek sılındır 250 cclık bmw den oyle bır ses gelıodukı sastım kaldım egsozun ıcının komple bos oldugunu soyledı acaba jınlun 250 cc lıge boyle bır uygulama yapan bırı varmı?yada nasıl olabılecegı hakkında fikirlerinizi benimle paylaşirsaniz sevinirim simdiden tesekkurler
jinlunu bilmem ama seyhanın egzoslarıyla oynadım abartılı bir ses çıkmadı
cromaja dikkat et yanmasın içinin tamamen boşaltılması için alta gelen kısmından oksijen kaynagıyla kesilip pencere açmak gerekiyor buda zarar verebiliyor
bu arada ben egsozların uc kısımlarını verevıne kestırdım ortadakı susturucuyuda deldım gayet gur ve tok bır ses gelıo fakat benım ıstedıım spor ve bol ses onun ıcın soruorum
Tarih: 27.08.2005 - 01:08 Mesaj konusu:
beckir, dostum sen bmw ye kanma o 2 zamanlı seninki 4 sesleri çok farklı olucaktır _________________ 2 ytl, 1 çocu?un 1 günlük gyda ihtiyacyny kar?ylamaya yeterli, haydi!
motorumdan gayet memnunum bakımlarını duzenlı olarak yaptırım altında ne motor olduunu ıı bılınce hersey yolunda gıdıyor ayrıca su anda cıkan sese herkes gayet saskınlıkla bakıyor motorumu gorende tanıyamıyor ugrasınca oluo bazı seyler olmuyo dıye bıraktıgınız zaman motorunuzda sıze ıllakı olmuyor der sadece altında ne oldugunun farkında ol yeter
o bmw ıkı zamanlıysa pekı nası oyle gur ses gelıo scooterlarda 2 zamanlılar arı gıbı calısıyor 4 zamanlıların sesı daha tok bu nası oluyor pekı?bı sorum daha var radıal lastıge beyaz serıt uygulaması mumkunmu?
Bekir nerdesin bilmiyorum ama İstanbul'daki bütün bayiler yapıyor bu işi eksozu yan kesip susturucuları çıkartıyorlar. İstanbuldaysan pendik servisinin kendi motorunu inceliyebilirsin. Fakat eksoz garanti dışı kalıyor haberin olsun.
Bu arada uzay kardeşim pşşşt kendi motoruna bak sen kardeşim alooo
Zuzay Pazar gidiyomusun yarışlara gidiyosan biramı isterim ona göre..unutmadım hala _________________ One Shot! One Kill!
0 RH (-)
Jinlun 250
Honda CBR 600F6
ps leri torkları farklı kardeşim motorların aynı ses çıkmaz tabiki
ben seyhanın susturucularının içini boşaltmıştım
sesi gürleşti ama işte o kadar istediğim gibi olmadı senin anlayacağın
Buralardakilerin çoğu çıkarttı susturucuları. Her egzos da 3 tane susturucu var. Ben beğendim, aslına bakarsan, mahalleyi ayaga kaldırmıyım die çıkarmadım susturucuları ama bakalım.. _________________ One Shot! One Kill!
0 RH (-)
Jinlun 250
Honda CBR 600F6
pekı kardes baska motorlarla karsılastırdınmı hıc seyhanın sesını sole bı en azından vırago gıbı falan gelıomu yarın yaptırıcam cok kafaya taktım bu ısı cunku ses pat pat pat dıemı gelıodu senın yaptırdıında
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız