Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 250 jinluna egsoz modifiyesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

250 jinluna egsoz modifiyesi

250 jinluna egsoz modifiyesi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
beckir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2005 - 00:31    Mesaj konusu: 250 jinluna egsoz modifiyesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar 250 cc jinlunum var vede egsozun ıcını komple bosaltsam nası bı ses alıcagımı cok merak edıorum.arkadasta 54 model tek sılındır 250 cclık bmw den oyle bır ses gelıodukı sastım kaldım egsozun ıcının komple bos oldugunu soyledı acaba jınlun 250 cc lıge boyle bır uygulama yapan bırı varmı?yada nasıl olabılecegı hakkında fikirlerinizi benimle paylaşirsaniz sevinirim simdiden tesekkurler
Başa dön
beckir Çevrimdışı beckir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sonkipcak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.08.2005 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jinlunu bilmem ama seyhanın egzoslarıyla oynadım abartılı bir ses çıkmadı
cromaja dikkat et yanmasın içinin tamamen boşaltılması için alta gelen kısmından oksijen kaynagıyla kesilip pencere açmak gerekiyor buda zarar verebiliyor
Başa dön
sonkipcak Çevrimdışı sonkipcak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beckir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2005 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya seyhana naaptın egsozlarına
Başa dön
beckir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada ben egsozların uc kısımlarını verevıne kestırdım ortadakı susturucuyuda deldım gayet gur ve tok bır ses gelıo fakat benım ıstedıım spor ve bol ses onun ıcın soruorum
Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger senın jınlun dogrudurust calısıyorsa sukret ve hıc elleme bence Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beckir, dostum sen bmw ye kanma o 2 zamanlı seninki 4 sesleri çok farklı olucaktır Dil çıkarıyorum
beckir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorumdan gayet memnunum bakımlarını duzenlı olarak yaptırım altında ne motor olduunu ıı bılınce hersey yolunda gıdıyor ayrıca su anda cıkan sese herkes gayet saskınlıkla bakıyor motorumu gorende tanıyamıyor ugrasınca oluo bazı seyler olmuyo dıye bıraktıgınız zaman motorunuzda sıze ıllakı olmuyor der sadece altında ne oldugunun farkında ol yeter
Başa dön
beckir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o bmw ıkı zamanlıysa pekı nası oyle gur ses gelıo scooterlarda 2 zamanlılar arı gıbı calısıyor 4 zamanlıların sesı daha tok bu nası oluyor pekı?bı sorum daha var radıal lastıge beyaz serıt uygulaması mumkunmu?
Başa dön
conqueror
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul, Daryca

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bekir nerdesin bilmiyorum ama İstanbul'daki bütün bayiler yapıyor bu işi eksozu yan kesip susturucuları çıkartıyorlar. İstanbuldaysan pendik servisinin kendi motorunu inceliyebilirsin. Fakat eksoz garanti dışı kalıyor haberin olsun.

Bu arada uzay kardeşim pşşşt kendi motoruna bak sen kardeşim alooo

Zuzay Pazar gidiyomusun yarışlara gidiyosan biramı isterim ona göre..unutmadım hala Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Honda CBR 600F6
Başa dön
conqueror Çevrimdışı conqueror Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sonkipcak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ps leri torkları farklı kardeşim motorların aynı ses çıkmaz tabiki
ben seyhanın susturucularının içini boşaltmıştım
sesi gürleşti ama işte o kadar istediğim gibi olmadı senin anlayacağın
Başa dön
sonkipcak Çevrimdışı sonkipcak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beckir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ızmıtteyım pekı komple susturucuları cıkmıs 250lık sesı duydunmu hıc kardes ya
Başa dön
conqueror
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul, Daryca

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buralardakilerin çoğu çıkarttı susturucuları. Her egzos da 3 tane susturucu var. Ben beğendim, aslına bakarsan, mahalleyi ayaga kaldırmıyım die çıkarmadım susturucuları ama bakalım..
Honda CBR 600F6
Başa dön
conqueror Çevrimdışı conqueror Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beckir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pekı kardes baska motorlarla karsılastırdınmı hıc seyhanın sesını sole bı en azından vırago gıbı falan gelıomu yarın yaptırıcam cok kafaya taktım bu ısı cunku ses pat pat pat dıemı gelıodu senın yaptırdıında
Başa dön
beckir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gayet yuksek ses var dıosun yanı kardes olemı
Başa dön
beckir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2005 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bıde son bı soru kardes susturucuları cıkarttıktan sonra yakıtta ve hızlanmada falan ne gıbı deısıklıkler oldu arkadaslarında onuda solersen sevınırım
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal