KArdeslerim , Dostlarim ben Avustralyadan katiliyorum araniza ve 46 yasindayim. Gecen hafta burada "Ana" diye hitab ettigimiz bir Hanim efendiye bas sagligina gittim. Adanada yigeni motorsiklet kazasinda can vermis ve ailede tek erkek cocugu ayrica dahada yeni nisanlanmis. Vefat etmesinin en buyuk sebebi KASKSIZ gezmek, bu portala giren kisiler hakikaten motor delisi ve ben bu portaldan cok buyuk bir keyif aliyorum herkezi bir kardes gibi goruyorum o yuzden bu yaziyi yazma ihtiyaci gordum, beni af edin biraz agir olduysa
Benim tek dilegim LUTFEN KORUMALI motor kullanin :!: :!: Burada hic birinize zarar gelsin istemem, zaten durmadan dikkat ettigim konular diger trafikde bulunan vasitalr ( arabalar, taksiler, dolmuslar, otobusler vs.) Devamli bir tehlike icindesiniz. Ama bazi onlemler almak cok kolay bir adim, ayrica burada guzel tecrubeli arkadaslar var onlar bosuna bildiklerini paylasmiyorlar, okuyalim ogrenelim. Eminim hic birimiz masasiz ates ellemeyiz. Ve dunya sampiyonu Rossi bile takiyor kaskini. Hayat cok degerli ve kisa hele Deliyseniz zaten ucup gider ama bu hayati sondurmiyelim. Tekrar ozur dilerim biraz ciddi oldu ama inanin icim yandi ve cok basit bir is KASK takmak
Bu arada da Sahide Anaya ve Ailesine bas sagligi dilerim, ayriyetende kaybettigimiz motorcu arkadasimizin Annesine Allah sabir versin ve diger Annelere bu aciyi yasatmasin
Arkadsimiz Nebil Cakmak nur icinde yatsin.
Butun MD lere bas sagligi dilerim ALLAH HEPINIZI KAZADAN KORUSUN :!: :!:
Saygilarimla
Ahmet SANER Sydney / Avustralya
En son Karacoban tarafından 27.08.2005 - 08:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 27.08.2005 - 09:05 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin demekten başka bir şey gelmiyor elden , karaçoban dostum burada bu kadar konuşmamıza rağmen bu siteden arkadaşların bazılarını bile kaskısız ve alkol duvarının sınırındayken motor tepesinde görüyorum . Sen orda kangrulara bu kadar konuşsan kuyruklarına koruma yaptırırlardı , ama maalesef ülkem insanı kendine çok güveniyor _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 27.08.2005 - 09:48 Mesaj konusu:
ahhh ahhh yaw anlamıyorum bu kask takmayanları yaww. Kask kafalı insanlar. Yaw kask takmanın herhangi bir zorluğu yoqqi :öfke: Bunaltıyorsa aç ön camı hava al. Ağırlıq yapıyo desem bana hiçde rahatsızlık wermiyor.
Yaw motora binmek, (afedersiniz yerinde bir örnek değil ama) sex yapmak gibidir. Korumasız asla ikisininde sloganıdır... 8) 8) _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Allah rahmet eylesin.
Bursa da dolaşırken bazen görüyorum kasksız motor kullanan kişiler az değil.ama ben bunların MD üyesi olduklarını zannetmiyorum. Buradan gerek tecrübeli abilerimiz gerekse sevgili arkadaşlarımız koruma konusunu sık sık dile getiriyorlar,ANLAYANA
Kayıt: Mar 18, 2005 Mesajlar: 143 Nereden: ..::Järfälla-STOCKHOLM::..
Tarih: 27.08.2005 - 11:07 Mesaj konusu:
Evet kask çok önemli sadece kask değil montta çok önemli
Hayat o kadar kısa ve basitki bir anlık
dikkatsizlikle tüm hayatımızı bir yatağa bağlayabilir
veya kara toprağa girebiliriz...
Lütfen daha dikkatli olalım...
Vefat eden kardeşime allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine de
sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elden _________________ MOTOSIKLET DEGLDIR KAZA YAPAN,TEHLIKELi OLAN INSANDIR!by DD
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 27.08.2005 - 11:30 Mesaj konusu:
karakiz demiş ki:
Evet kask çok önemli sadece kask değil montta çok önemli
Hayat o kadar kısa ve basitki bir anlık
dikkatsizlikle tüm hayatımızı bir yatağa bağlayabilir
veya kara toprağa girebiliriz...
Lütfen daha dikkatli olalım...
Vefat eden kardeşime allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine de
sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elden
_________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Hayatını kaybeden arkadaşın ailesine Allah sabır versin. Karacoban, Umarım bu yazdıklarının kask takmamakta ısrar eden arkadaşlarımızın fikirlerinin değişmesine bir nebze olsun yardımı olur _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Kayıt: Aug 06, 2005 Mesajlar: 170 Nereden: istanbul/pendik
Tarih: 27.08.2005 - 22:33 Mesaj konusu:
korumasız motora binmeye hayır hep beraber daha ne güzel günler görecegiz ( enflasyon -5,işsizlik%0,1,asgari ücret 2,000 euro,milli gelir kişi başına 15,000 euro ,milli takım dünya şampiyonu, türkiyede internet kullanımı %99, askerlik 8 ay,mahkemelerde en büyük davalar bile 15 gün sürüyor,v.s) :oops: :oops: :oops: :oops: _________________ her zaman her yerde tek büyük vardyr o da belli
korumasız motora binmeye hayır hep beraber daha ne güzel günler görecegiz ( enflasyon -5,işsizlik%0,1,asgari ücret 2,000 euro,milli gelir kişi başına 15,000 euro ,milli takım dünya şampiyonu, türkiyede internet kullanımı %99, askerlik 8 ay,mahkemelerde en büyük davalar bile 15 gün sürüyor,v.s)
Tarih: 27.08.2005 - 22:46 Mesaj konusu:
ütopik'likle hiç bir alakası yok ben memleketimin ilerideki durumunu size anlatıyorum.herhalde bu söylediklerimi ciddiye almadınız laf olsun torba dolsun. ciddiye alan varsa _________________ her zaman her yerde tek büyük vardyr o da belli
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız