Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KASK KASK KASK !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KASK KASK KASK !!!

KASK KASK KASK !!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Australia

MesajTarih: 27.08.2005 - 07:49    Mesaj konusu: KASK KASK KASK !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KArdeslerim , Dostlarim ben Avustralyadan katiliyorum araniza ve 46 yasindayim. Gecen hafta burada "Ana" diye hitab ettigimiz bir Hanim efendiye bas sagligina gittim. Adanada yigeni motorsiklet kazasinda can vermis ve ailede tek erkek cocugu ayrica dahada yeni nisanlanmis. Vefat etmesinin en buyuk sebebi KASKSIZ gezmek, bu portala giren kisiler hakikaten motor delisi ve ben bu portaldan cok buyuk bir keyif aliyorum herkezi bir kardes gibi goruyorum o yuzden bu yaziyi yazma ihtiyaci gordum, beni af edin biraz agir olduysa Üzgünüm

Benim tek dilegim LUTFEN KORUMALI motor kullanin :!: :!: Burada hic birinize zarar gelsin istemem, zaten durmadan dikkat ettigim konular diger trafikde bulunan vasitalr ( arabalar, taksiler, dolmuslar, otobusler vs.) Devamli bir tehlike icindesiniz. Ama bazi onlemler almak cok kolay bir adim, ayrica burada guzel tecrubeli arkadaslar var onlar bosuna bildiklerini paylasmiyorlar, okuyalim ogrenelim. Eminim hic birimiz masasiz ates ellemeyiz. Ve dunya sampiyonu Rossi bile takiyor kaskini. Hayat cok degerli ve kisa hele Deliyseniz zaten ucup gider ama bu hayati sondurmiyelim. Tekrar ozur dilerim biraz ciddi oldu ama inanin icim yandi ve cok basit bir is KASK takmak Üzgünüm

Bu arada da Sahide Anaya ve Ailesine bas sagligi dilerim, ayriyetende kaybettigimiz motorcu arkadasimizin Annesine Allah sabir versin ve diger Annelere bu aciyi yasatmasin Ağlıyorum

Arkadsimiz Nebil Cakmak nur icinde yatsin.

Butun MD lere bas sagligi dilerim ALLAH HEPINIZI KAZADAN KORUSUN :!: :!:

Saygilarimla
Ahmet SANER Sydney / Avustralya

En son Karacoban tarafından 27.08.2005 - 08:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Karacoban Çevrimdışı Karacoban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
e_erdun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/g.o.pa?a

MesajTarih: 27.08.2005 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin
kasksız motora binilmesin Dil çıkarıyorum
allah motorcuları kazadan beladan korusun
Başa dön
e_erdun Çevrimdışı e_erdun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.08.2005 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin demekten başka bir şey gelmiyor elden , karaçoban dostum burada bu kadar konuşmamıza rağmen bu siteden arkadaşların bazılarını bile kaskısız ve alkol duvarının sınırındayken motor tepesinde görüyorum . Sen orda kangrulara bu kadar konuşsan kuyruklarına koruma yaptırırlardı , ama maalesef ülkem insanı kendine çok güveniyor Üzgünüm
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 27.08.2005 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhh ahhh yaw anlamıyorum bu kask takmayanları yaww. Kask kafalı insanlar. Yaw kask takmanın herhangi bir zorluğu yoqqi :öfke: Bunaltıyorsa aç ön camı hava al. Ağırlıq yapıyo desem bana hiçde rahatsızlık wermiyor.

Yaw motora binmek, (afedersiniz yerinde bir örnek değil ama) sex yapmak gibidir. Korumasız asla ikisininde sloganıdır... 8) 8)

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 27.08.2005 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.
Bursa da dolaşırken bazen görüyorum kasksız motor kullanan kişiler az değil.ama ben bunların MD üyesi olduklarını zannetmiyorum. Buradan gerek tecrübeli abilerimiz gerekse sevgili arkadaşlarımız koruma konusunu sık sık dile getiriyorlar,ANLAYANA
Başa dön
hakdem Çevrimdışı hakdem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mantzel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Kesan

MesajTarih: 27.08.2005 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin
eline sağlık dostum güzel bir konuya değinmişsin

TANRIM
TÜRKÇE KONU?ULAN , TÜRKE YURTLUK ETMY? OLAN YERLERY KIYAMETE KADAR TÜRKÜN HÜKMÜ ALTINDA BIRAK !
Başa dön
mantzel Çevrimdışı mantzel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
karakiz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ..::Järfälla-STOCKHOLM::..

MesajTarih: 27.08.2005 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet kask çok önemli sadece kask değil montta çok önemli
Hayat o kadar kısa ve basitki bir anlık
dikkatsizlikle tüm hayatımızı bir yatağa bağlayabilir
veya kara toprağa girebiliriz...
Lütfen daha dikkatli olalım...
Vefat eden kardeşime allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine de
sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elden Üzgünüm
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 27.08.2005 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karakiz demiş ki:
Evet kask çok önemli sadece kask değil montta çok önemli
Hayat o kadar kısa ve basitki bir anlık
dikkatsizlikle tüm hayatımızı bir yatağa bağlayabilir
veya kara toprağa girebiliriz...
Lütfen daha dikkatli olalım...
Vefat eden kardeşime allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine de
sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elden Üzgünüm

cowboy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: home sweet home

MesajTarih: 27.08.2005 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eyleysin ailesinede allah sabır versin,ve hepimizi allah korusun.
Başa dön
cowboy Çevrimdışı cowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Newrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa...

MesajTarih: 27.08.2005 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin

Hayatta en dogru gönlünden geçen
Denemek istersen baska bi yerden
Başa dön
Newrider Çevrimdışı Newrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 27.08.2005 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayatını kaybeden arkadaşın ailesine Allah sabır versin. Karacoban, Umarım bu yazdıklarının kask takmamakta ısrar eden arkadaşlarımızın fikirlerinin değişmesine bir nebze olsun yardımı olur

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
baddaniye
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.08.2005 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah gunahlarını affetsin..
Başa dön
baddaniye Çevrimdışı baddaniye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kahraman34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/pendik

MesajTarih: 27.08.2005 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korumasız motora binmeye hayır hep beraber daha ne güzel günler görecegiz ( enflasyon -5,işsizlik%0,1,asgari ücret 2,000 euro,milli gelir kişi başına 15,000 euro ,milli takım dünya şampiyonu, türkiyede internet kullanımı %99, askerlik 8 ay,mahkemelerde en büyük davalar bile 15 gün sürüyor,v.s) :oops: :oops: :oops: :oops:
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.08.2005 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

korumasız motora binmeye hayır hep beraber daha ne güzel günler görecegiz ( enflasyon -5,işsizlik%0,1,asgari ücret 2,000 euro,milli gelir kişi başına 15,000 euro ,milli takım dünya şampiyonu, türkiyede internet kullanımı %99, askerlik 8 ay,mahkemelerde en büyük davalar bile 15 gün sürüyor,v.s)

ütopik.................
kahraman34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/pendik

MesajTarih: 27.08.2005 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ütopik'likle hiç bir alakası yok ben memleketimin ilerideki durumunu size anlatıyorum.herhalde bu söylediklerimi ciddiye almadınız laf olsun torba dolsun. ciddiye alan varsa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal