siz neon görmemişiniz tokatta adamın biri bisan pacifik bi neonlar takmış maşallah avizeci dükkanı gibi çocukla tanışamadık daha tanışım resimlerini paylaşırım sizlerle bana hak verceniz eminimpowerbyaydin, ginede güsel olmuş dostum hıı bide ön tekerin ordan koymayı düşün neyse ben resimleri çekebilisem net bi şekilde fikriniz değişecektir eminim :şeytan: _________________ Yunus Emre YÜCE
2006 CBR600F (60 AB 600)
Tarih: 05.09.2005 - 17:53 Mesaj konusu:
fikirleriniz için teşşekkürler ayrıca beğendiğiniz içinde
bana maliyeti 40 ytl oldu oto elektrikçisi bağladı Antalyada ama adam resmen motor hastası kendi motoru gibi özendi
@ybrracingteam ben iddalı değilim amacım sadece son modifikasyonu paylaşmaktı _________________ ''motor dü?ürenindir ''
aydın abi güzel olmuş....
bişi sorcam bu neonu normal elektrikçi takarmı bi de aküyü yiyor mu? _________________ ALAYINA YSYAN ÖLÜMÜNE ultrAslan
35 BTU 55
powerbyaydin, benimki iddaa değil sadece tavsiye resimleri çekebilirsenm yolluycam fifrini değiştirirsin belki onları yaparsın benim çok hoşuma gitti beliki seninde hoşuna gider onun için dedim yoksa benimde hiç bi iddaam yok scooterım olsa ben hemen yapardım walla _________________ Yunus Emre YÜCE
2006 CBR600F (60 AB 600)
Kayıt: Jul 15, 2005 Mesajlar: 536 Nereden: istanbul kozyatağı
Tarih: 06.09.2005 - 13:57 Mesaj konusu:
bu ne abi pavyon gibi :oops: _________________ Türk milleti Tuhaftır her lafı kaldırmaz .bne dersin kızarda ...ersin aldırmaz Neyzen Teyfik
Kurallara uyun ölmeyin İçip içip gezmeyin
Selçuk SÜRAL
KOZYATAĞI
Tarih: 06.09.2005 - 20:00 Mesaj konusu:
@ batucan oto elektrikçi taktı ama işi çok iyi çocuğun kendi motoru gibi yaptı aküye bir zararı yok şimdilik çünkü sadece akşamları açık ve her zaman değil
@ybrracingteam ben fazla kurcalamak istemiyorum yani şimdilik yetiyor anladım demek istediğini sağol
@subcab haklısın geceleri pavyon gibi geziyoruz _________________ ''motor dü?ürenindir ''
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız