Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Karşınızda Neonlu Hussar :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Karşınızda Neonlu Hussar :)

Karşınızda Neonlu Hussar :)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
powerbyaydin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Antalya-Side

MesajTarih: 31.08.2005 - 18:41    Mesaj konusu: Karşınızda Neonlu Hussar :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kontrol panelim Gülümsüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 03.09.2005 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hoş paylaştığın için teşekkürler,
peki maliyeti ne oldu, kim monte etti, yapmak isteyenlere ne tavsiye edersin ?
Başa dön
userneym Çevrimdışı userneym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Xaeron
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Ataköy

MesajTarih: 03.09.2005 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hussar yazısı super olmus repsol sandım en başta Çok gülüyorum
ardasezgin88@gmail.com
Başa dön
Xaeron Çevrimdışı Xaeron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 05.09.2005 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz neon görmemişiniz tokatta adamın biri bisan pacifik bi neonlar takmış maşallah avizeci dükkanı gibi çocukla tanışamadık daha tanışım resimlerini paylaşırım sizlerle bana hak verceniz eminimpowerbyaydin, ginede güsel olmuş dostum hıı bide ön tekerin ordan koymayı düşün neyse ben resimleri çekebilisem net bi şekilde fikriniz değişecektir eminim Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum :şeytan:
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
powerbyaydin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.09.2005 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fikirleriniz için teşşekkürler ayrıca beğendiğiniz içinde
bana maliyeti 40 ytl oldu oto elektrikçisi bağladı Antalyada ama adam resmen motor hastası kendi motoru gibi özendi
@ybrracingteam ben iddalı değilim amacım sadece son modifikasyonu paylaşmaktı
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.09.2005 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aydın abi güzel olmuş....
bişi sorcam bu neonu normal elektrikçi takarmı bi de aküyü yiyor mu?
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 05.09.2005 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok güzel olmuş ama dikkat et kırılabilir orda
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
lajakond
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.09.2005 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam
gerçekten çok güzel olmuş tebrik ediyorum.Bende hussar almak istiyorum ne diyorsun tavsiye edermisin?Gücü ne kadar?100 km de ne kadar yaakıyor?
Başa dön
lajakond Çevrimdışı lajakond Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 06.09.2005 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş hayırlı olsun.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 06.09.2005 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

powerbyaydin, benimki iddaa değil sadece tavsiye resimleri çekebilirsenm yolluycam fifrini değiştirirsin belki onları yaparsın benim çok hoşuma gitti beliki seninde hoşuna gider onun için dedim yoksa benimde hiç bi iddaam yok scooterım olsa ben hemen yapardım walla
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mustyb
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-gaziemir

MesajTarih: 06.09.2005 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş

Mustafa KAPTAN (20 Haziran 1985)
Başa dön
mustyb Çevrimdışı mustyb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.09.2005 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super ya şimdi bak beni gine ugrastırıcaksın araştırıcam bi saat istanbulda neon Çok gülüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
survivor_rider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kütahya-Eskisehir

MesajTarih: 06.09.2005 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aydın abi ben BARIŞ resimleri geç koydun ama modifiye motruna çok yakıştı.
Başa dön
survivor_rider Çevrimdışı survivor_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
subcab
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kozyatağı

MesajTarih: 06.09.2005 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne abi pavyon gibi :oops:
KOZYATAĞI
Başa dön
subcab Çevrimdışı subcab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
powerbyaydin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.09.2005 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@ batucan oto elektrikçi taktı ama işi çok iyi çocuğun kendi motoru gibi yaptı aküye bir zararı yok şimdilik çünkü sadece akşamları açık ve her zaman değil

@ybrracingteam ben fazla kurcalamak istemiyorum yani şimdilik yetiyor anladım demek istediğini sağol

@subcab haklısın geceleri pavyon gibi geziyoruz Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal