Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 1181 Nereden: Ystanbul/Bostanci
Tarih: 01.09.2005 - 16:36 Mesaj konusu:
Normal ER-6 daha güsel... Naked olarak çizilen motorlara sonra dan grenaj takilinca dogan görünümlü sahin gibi duruyor!.. iiireeençç!.. _________________ *Arda Büyükyüksel* *0 Rh(+)*
bende güncel resimleri ekleyeyim, özelliklerini birazdan ekleyeceğim,aslında özellik bakımından er-6n çok yakın özelliklere sahip ama bence er-6n den daha başarılı olmuş
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8- _________________ >Hayatta en zor şey, gayesiz insanlarla birlikte yaşamak mecburiyetinde kalmaktır<
Tarih: 03.09.2005 - 00:35 Mesaj konusu:
süper olmuş, bu yarı grenaj'a bayılıyorum grenaj tam olunca dolma biber gibi oluyo motorlar fiyatı ne kadar olur acaba? ah bide kawa'nın servis ve yedek parça sorunu olmasa, tam alınacak motor... _________________ -->Ni.k
Bi kere göstergeler kesinlikle ER-6N den çok daha guzel. Dijital gösterge oayına bi turlu alışamadım.. Çok yapmacık geliyo bana :öfke: _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
hastası oldum heralde belli oluyodur zaten
6n kesin gelecek de 6f'i de getirirler umarım
bu motor gerçekten iyi satar türkiyede gibime geliyor _________________ 2006 er-6f gri
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız