Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbulda bir yer!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbulda bir yer!

İstanbulda bir yer!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2004 - 20:27    Mesaj konusu: İstanbulda bir yer! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diyelimki benim bir ZX-10R Kawam var (Amin!) ve buna:
Öhlins direksyon amatisörü , Arrow eksoz vb. parçalar takmak istiyorum; bu işi yapan bildiğiniz kaliteli bir yer varmı yada en iyisi bu parçları dışardan satın alıp Kawa servisine gidip abi bir zahmet bunları takamısınız demek mi?
Başa dön
Zerocool Çevrimdışı Zerocool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 22.05.2004 - 05:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@ Zerocool

Aradigin yer istanbulda olmasi lazim degilmi? Burada Almanyada olsa idi sana takardim hepsini zerocum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
Nede olsa epey motorsiklet güzellestirdim hem teknik hem optikten!! ;-)
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.05.2004 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla sino abi senin tükkan burda olsa zaten kasabın önündeki kedi misali beni uzaklaştıramazdın ve yazları beni yanına alıp inciğini boncuğunu öğrete kadar başının etini yerdim :P ( Birden İstanbuldan soğudun değil mi ? Gülümsüyorum )
Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 22.05.2004 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@Zerocool

Ne demek yaaa zerocum ben motor sevenlerle (hele birde Racing sevenlerle) bayilirim bidi bidi yapmayi 8) Dil çıkarıyorum Bazi seyleri ögrenirim yada bildigimi anlatirimki benim yaptigim hatalardan baskasi zarar görmesin!!

Ayrica Arrow cok sahane ama Akrapovic den hic sasmiycaksin bu firma eksoz konusunda en cok testleri yapiyor daha büyük bütcesi var ve en iyi güclendirmenin yaninda birde aklini alacak sekilde sahane bir sesi var eksozun!! Benim motorda oldugu icin söylemiyorum amam testlerde hep birinci Akrapovicdir !! Ayrica sectigin Öhlins didon amartöserüde en iyisidir dünyada !! Demek zevkli adamsin sen yaaa :-D :-D Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aksugursel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.05.2004 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe abı benıde aranıza alın ama ben ızmırdeyım bende kullanmayı ogrenmek ıstıyorum Ağlıyorum sanırım bende ıkıncı kedı olurdum
Başa dön
aksugursel Çevrimdışı aksugursel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 22.05.2004 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zerocool sende xt200 yok muydu? Şok oldum
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Batykent

MesajTarih: 22.05.2004 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ne demek yaaa zerocum ben motor sevenlerle (hele birde Racing sevenlerle) bayilirim bidi bidi yapmayi Bazi seyleri ögrenirim yada bildigimi anlatirimki benim yaptigim hatalardan baskasi zarar görmesin!!

sino abicim hemen yanına geliyorum hehehe Gülümsüyorum
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.05.2004 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mr-Metal demiş ki:
zerocool sende xt200 yok muydu? Şok oldum

Mesela dedik zaten yukarda Gülümsüyorum :P Xlr 125 var bende bu arada!

@ Sino
Abi sağol ! İstanbula bir bayini açarsan ilk işçin benim sözünü aldık Gülümsüyorum
Zevkliyimdir sölemesi ayıp :P Bu arada Akrapovic bilgileri için sağol! Walla bence sen bsayini aç burda bak ben motoberk , aksugursel çalışmak için hazırız Gülümsüyorum
Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 23.05.2004 - 02:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hehehehe nerdeee o kadar para Tr'de bayi acmak icin !!
Olsa size yeminler olsun benim üstüme olmaz!!Acayip manyak akillara
geliyorum nedense yaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 24.05.2004 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xxxxxxxxxxxxx

En son CBR954RR tarafından 07.01.2005 - 23:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
CBR954RR Çevrimdışı CBR954RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino abi gelde kurtar bizi bayi açarsan hemen yanındayım
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 19.12.2004 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino ben seni tanımıyorum ama burda okuduklarım ve gözlemlediğim kadarıyla sen insan değilsin :P MELEKSİN Dil çıkarıyorum

En son toygunn tarafından 19.12.2004 - 20:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BikerBoyzz
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Örnek ve tecrübeli bir motorcu olma yolunda birbirimize yardımcı ve destek olmalıyız. Herkese selamlar.

Çok gülüyorum Unutmayın Race Bİr Yaşam Tarzıdır Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
BikerBoyzz Çevrimdışı BikerBoyzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canuni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/K.çekmece.Kırklareli

MesajTarih: 19.12.2004 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay zerocool cum nerelerdesin nezamandır. Özlettin kendini siteye bile takılmıyosun yapma böyle.
Emin ol bazı şeyleri hayal etmek sahip olmaktan daha güzeldir. Göz kırpıyorum
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toygunn demiş ki:
sino ben seni tanımıyorum ama burda okuduklarım ve gözlemlediğim kadarıyla sen insan değilsin :P MELEKSİN Dil çıkarıyorum

Estahfirullah toygunn kardesim!! ;-) ;-)
Elimden gelen ne varsa yaparim senin gibi racingcilere!!! Gülümsüyorum

@desaha

Bu yaz geldigimde bir dükkan isini piyasayi kontrol ettim ve tr de motoru olanin yani % 95 inin sadece bir Racing tüp aliyor o kadar..Herkes motoru degistirirsen kazasi var zanneder diye motora bir sey takmiyorlar!!Ama korumali giysi üzerine iyi isleyebilir gibi görünüyor ama oda kaliteli en iyisine degil de cok ucuz olsunda ne olursa olsun gibi düsünüyor cogu motorcu!!!
Kisacasi gidip dükkan acacaksin ayda 3-5 tane egzoz tüp ve 3-5 giysi satacaksin diye o kadar masraf deymez.....
Ama tr de deyebilecek olan cok büyük bir magaza olabilir bu magazanin icinde hem yeni ,kullanilmis motor,korumali giysi den baslayip cizmeler,eldiven, servis bakimi icinde hepsi olursa ve cok kaliteli sekilde calisilirsa kisa zamanda tüm motorcu aksesuarlari satan bakim yapan yerler iflas bayragini ceker....
Ama cok büyük paralara gerek vardir...

Sponsoring ariyorum varmi?? ;-) Bravo [/b]
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal