Evet arkadaşlar bu resim konyada ali isminde arkadaşımıza ait şimdilik bir resmini gösterebiliyorum en kısa zamanda diğerlerinide sizlerle paylaşacak başka arkadaşlarımızın çizimleride varsa lütfen eklesinler
_________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Jul 15, 2005 Mesajlar: 536 Nereden: istanbul kozyatağı
Tarih: 05.09.2005 - 15:39 Mesaj konusu:
1000lik sradlarda egzoz artık daha kıza yanlış çizmiş ama güzel çizmiş sedata katılıyorum ne uuraşmışki bi sürü resmi mevcut _________________ Türk milleti Tuhaftır her lafı kaldırmaz .bne dersin kızarda ...ersin aldırmaz Neyzen Teyfik
Kurallara uyun ölmeyin İçip içip gezmeyin
Selçuk SÜRAL
KOZYATAĞI
benim arkadaşımda çok güseL otobüs çiziyor ama buraya eklemedim çünlü yeri değil ama bu arkadaş güseL yapmış.. _________________ sakarya universitesi: KYMYA
AB RH+ 18 KASIM
Ben de bişey zannettim, altı üstü bi motor resmi çizmiş. Mutluluğun resmini yapabiliyo mu peki ??? Asıl mesele o. _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
TheCool; sen de o resmi www.otobüsdelisi.com adlı sitede yayınlayabilirsin. Öyle bi site gerçekten var mı yoksa kendim mi uydurdum :-D bilmiyorum ama bi dene bakalım _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız