Geçtiğimiz hafta Tekteker Arif MD portalında yayınlamamız için bir video yolladı..DVD formatındaki bu videoyu convert edip sizlerin izleyeceği wmv formatına çevirdim..
Bir hafta gecikmeli olarak videoyu MD üyelerine sunuyorum.Sitemizdeki bazı çalışmalar nedeniyle dogan bu gecikmeden dolayı Tekteker Arif den özür dilerim
Videoya geçmeden kısa bir yorum yapmak isterim.
Türkiyede "Motosiklet Akrobosi " diye bir dal düşünülürse bu işin profosyoneli ve tartışmasız en iyisi Arif Razgatlıoglu dur..
Hergeçen zamanda Show larına yeni gösteriler ekliyor TT Arif.
Show Man olarak anılmalı ,kendisine tam ve hep destek olunmalı..
Telefonda bana anlattıgına göre çok farklı ve tehlikeli gösterilere hazırlanıyor.
Neyse bu nefis videoyu buyrun seyredin:
Tekteker Arif VİDEO Videoyu bilgisayarınıza kaydetmek için Mouse+Sag Tuş+Hedefi Farklı Kaydet seçin _________________
En son HakanDincer tarafından 06.11.2007 - 07:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hakan abi ellerine sağlık şimdi bunu seyreden bir kaç arkadaş yarın topi açacak arif abi nasıl yapıyor bende yapacam diye arif abiye ve sana bu görüntülerden dolayı teşekkür ederim abi... _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
Kayıt: May 23, 2004 Mesajlar: 333 Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...
Tarih: 07.09.2005 - 22:08 Mesaj konusu:
Hakan_R1,
Alıntı:
Türkiyede "Motosiklet Akrobosi " diye bir dal düşünülürse bu işin profosyoneli ve tartışmasız en iyisi Arif Razgatlıoglu dur..
+1000
Söylediklerine aynen katılıyorum. Böylesine kaliteli ve dost canlısı bir insan hakkında geçen hafta yapılan geresiz ve çirkin tartışmalara son nokta olmuştur umarım.
Geçen hafta TT Arif'le görüştüğümüzde oldukça kızgın ve kırgındı geçen tartışmaya. "Hakan' a ve sana birer dvd kayıt gönderiyorum, yayınlarsanız sevinirim." demişti. Nasıl yapacağımı düşünürken senin link vermene çok sevindim. Sağol Hakan..
Muhteşem bir video..Emeğine sağlık dostum...
Sevgilerimle... _________________ Murat PEHLIVANOGLU
GSX1300R Hayabusa 07
- THE POWER OF EVOLUTION -
hareketler iyi güzel hoş. adam şovmen. şovunu ustalıkla yapıyo. aksini söyleyen varsa daha iyisini göstersin. yalnızzzzzzzz;
şovu yaptığı yer pek de trafiğe kapalı alana benzemiyo (antalyadaki uçakların acil inişi için yapılan Karayolu), böyle bir şov trafikte yapılırsa diğer sürücülerden anında yiyoruz serseri damgasını. bi de diyecek olan olur "o tekteker arif.işinin ehli. napacanı bilir" bu sen ben deriz. ahmet mehmet nerden bilecek onun tek teker arif olduğunu.
hakan bence video'yu kaldır yeni üyelere veya bilmeyenlere örnek olmasın bu video. TT Arif kendisini ispatlamış biri. türkiyede tekteker de örnek alınacak adam. o yüzden bu şovu trafikte yapmaya örnek alacakların olmaması için video editlenir mi napılır artık bilemem ama düzeltilene kadar kaldırılmalı siteden...
güzel video, bu klipte de mütavazi. 3-4 hareketeni göstermiş yoksa normalde yaptığı hareketler esasında çok daha tehlikeli.çok güzel dengesi var. tebrik ediyorum.ellerine sağlık hakan
tek kelimeyle arif abi 1 numara onun üzerine tanımıyorum ama simdiden bende kendimi geliştiriyorum işşallah bende ileride onun gibi olurum herkezin işinde başarılar dilerim?????
Tarih: 07.09.2005 - 22:42 Mesaj konusu:
ehehe ya beni neden tebrik ediyorsunuz
Ben sadece videoyu encode yaptım siteye ekledim..
TT Arif ben videoyu 10 sefer seyrettim,süpersin.. _________________
arkadaşlar eger arif abinin diye video görüntüleri varsa onlarıda koyarmısınız bu video tekbir hareket üzerine dizayn edilmiş koyarsanız sevinirim başarılar?????
Tarih: 07.09.2005 - 23:47 Mesaj konusu:
Colakoglu demiş ki:
hareketler iyi güzel hoş. adam şovmen. şovunu ustalıkla yapıyo. aksini söyleyen varsa daha iyisini göstersin. yalnızzzzzzzz;
şovu yaptığı yer pek de trafiğe kapalı alana benzemiyo (antalyadaki uçakların acil inişi için yapılan Karayolu), böyle bir şov trafikte yapılırsa diğer sürücülerden anında yiyoruz serseri damgasını. bi de diyecek olan olur "o tekteker arif.işinin ehli. napacanı bilir" bu sen ben deriz. ahmet mehmet nerden bilecek onun tek teker arif olduğunu.
hakan bence video'yu kaldır yeni üyelere veya bilmeyenlere örnek olmasın bu video. TT Arif kendisini ispatlamış biri. türkiyede tekteker de örnek alınacak adam. o yüzden bu şovu trafikte yapmaya örnek alacakların olmaması için video editlenir mi napılır artık bilemem ama düzeltilene kadar kaldırılmalı siteden...
+1 no traffic ( rossi olsa tanımam ) _________________ - Akyl Yle Hyz Ayny Orantyda Olamaz. Biri Yüksekse, Biri Mutlaka Dü?üktür. -
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız