Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - işte Tekteker Arif'den müthiş bir gösteri videosu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

işte Tekteker Arif'den müthiş bir gösteri videosu

işte Tekteker Arif'den müthiş bir gösteri videosu
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.09.2005 - 21:27    Mesaj konusu: işte Tekteker Arif'den müthiş bir gösteri videosu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz hafta Tekteker Arif MD portalında yayınlamamız için bir video yolladı..DVD formatındaki bu videoyu convert edip sizlerin izleyeceği wmv formatına çevirdim..
Bir hafta gecikmeli olarak videoyu MD üyelerine sunuyorum.Sitemizdeki bazı çalışmalar nedeniyle dogan bu gecikmeden dolayı Tekteker Arif den özür dilerim Göz kırpıyorum

Videoya geçmeden kısa bir yorum yapmak isterim.
Türkiyede "Motosiklet Akrobosi " diye bir dal düşünülürse bu işin profosyoneli ve tartışmasız en iyisi Arif Razgatlıoglu dur..
Hergeçen zamanda Show larına yeni gösteriler ekliyor TT Arif.
Show Man olarak anılmalı ,kendisine tam ve hep destek olunmalı..
Telefonda bana anlattıgına göre çok farklı ve tehlikeli gösterilere hazırlanıyor.
Neyse bu nefis videoyu buyrun seyredin:
Tekteker Arif VİDEO
Videoyu bilgisayarınıza kaydetmek için Mouse+Sag Tuş+Hedefi Farklı Kaydet seçin

En son HakanDincer tarafından 06.11.2007 - 07:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.09.2005 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi ellerine sağlık şimdi bunu seyreden bir kaç arkadaş yarın topi açacak arif abi nasıl yapıyor bende yapacam diye Gülümsüyorum arif abiye ve sana bu görüntülerden dolayı teşekkür ederim abi...
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Xaeron
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Ataköy

MesajTarih: 07.09.2005 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video için saol Dil çıkarıyorum
ardasezgin88@gmail.com
Başa dön
Xaeron Çevrimdışı Xaeron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 07.09.2005 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1,
Alıntı:

Türkiyede "Motosiklet Akrobosi " diye bir dal düşünülürse bu işin profosyoneli ve tartışmasız en iyisi Arif Razgatlıoglu dur..
+1000
Söylediklerine aynen katılıyorum. Böylesine kaliteli ve dost canlısı bir insan hakkında geçen hafta yapılan geresiz ve çirkin tartışmalara son nokta olmuştur umarım.
Geçen hafta TT Arif'le görüştüğümüzde oldukça kızgın ve kırgındı geçen tartışmaya. "Hakan' a ve sana birer dvd kayıt gönderiyorum, yayınlarsanız sevinirim." demişti. Nasıl yapacağımı düşünürken senin link vermene çok sevindim. Bravo Sağol Hakan.. Dil çıkarıyorum
Muhteşem bir video..Emeğine sağlık dostum...
Sevgilerimle...
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 07.09.2005 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Colakoglu
Üye
Üye

MesajTarih: 07.09.2005 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hareketler iyi güzel hoş. adam şovmen. şovunu ustalıkla yapıyo. aksini söyleyen varsa daha iyisini göstersin. yalnızzzzzzzz;
şovu yaptığı yer pek de trafiğe kapalı alana benzemiyo (antalyadaki uçakların acil inişi için yapılan Karayolu), böyle bir şov trafikte yapılırsa diğer sürücülerden anında yiyoruz serseri damgasını. bi de diyecek olan olur "o tekteker arif.işinin ehli. napacanı bilir" bu sen ben deriz. ahmet mehmet nerden bilecek onun tek teker arif olduğunu.
hakan bence video'yu kaldır yeni üyelere veya bilmeyenlere örnek olmasın bu video. TT Arif kendisini ispatlamış biri. türkiyede tekteker de örnek alınacak adam. o yüzden bu şovu trafikte yapmaya örnek alacakların olmaması için video editlenir mi napılır artık bilemem ama düzeltilene kadar kaldırılmalı siteden...
Başa dön
Colakoglu Çevrimdışı Colakoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.09.2005 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel video, bu klipte de mütavazi. 3-4 hareketeni göstermiş yoksa normalde yaptığı hareketler esasında çok daha tehlikeli.çok güzel dengesi var. tebrik ediyorum.ellerine sağlık hakan Dil çıkarıyorum
Başa dön
kivanckaplan şimdi Çevrimiçi kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tektekerMUSA
Üye
Üye

MesajTarih: 07.09.2005 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelimeyle arif abi 1 numara onun üzerine tanımıyorum ama simdiden bende kendimi geliştiriyorum işşallah bende ileride onun gibi olurum herkezin işinde başarılar dilerim?????
Başa dön
tektekerMUSA Çevrimdışı tektekerMUSA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.09.2005 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehehe Çok gülüyorum ya beni neden tebrik ediyorsunuz Çok gülüyorum
Ben sadece videoyu encode yaptım siteye ekledim..
TT Arif ben videoyu 10 sefer seyrettim,süpersin..
Üye
Üye

MesajTarih: 07.09.2005 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar eger arif abinin diye video görüntüleri varsa onlarıda koyarmısınız bu video tekbir hareket üzerine dizayn edilmiş koyarsanız sevinirim başarılar?????
Başa dön
tektekerMUSA Çevrimdışı tektekerMUSA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 07.09.2005 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 07.09.2005 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede süper yollayana teşekkür ederiz 8)
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bedbin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.09.2005 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Colakoglu demiş ki:
hareketler iyi güzel hoş. adam şovmen. şovunu ustalıkla yapıyo. aksini söyleyen varsa daha iyisini göstersin. yalnızzzzzzzz;
şovu yaptığı yer pek de trafiğe kapalı alana benzemiyo (antalyadaki uçakların acil inişi için yapılan Karayolu), böyle bir şov trafikte yapılırsa diğer sürücülerden anında yiyoruz serseri damgasını. bi de diyecek olan olur "o tekteker arif.işinin ehli. napacanı bilir" bu sen ben deriz. ahmet mehmet nerden bilecek onun tek teker arif olduğunu.
hakan bence video'yu kaldır yeni üyelere veya bilmeyenlere örnek olmasın bu video. TT Arif kendisini ispatlamış biri. türkiyede tekteker de örnek alınacak adam. o yüzden bu şovu trafikte yapmaya örnek alacakların olmaması için video editlenir mi napılır artık bilemem ama düzeltilene kadar kaldırılmalı siteden...

+1 no traffic ( rossi olsa tanımam )

Başa dön
Bedbin Çevrimdışı Bedbin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NickelodeoN
Üye
Üye

Nereden: Yzmir/Hatay

MesajTarih: 08.09.2005 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık Hakan_r1 müthiş video.
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 08.09.2005 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok süper teşekkürler ellerinize sağlık
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki
1. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal