Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BAYAN MOTORDELİLERİ...ANKARA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BAYAN MOTORDELİLERİ...ANKARA

BAYAN MOTORDELİLERİ...ANKARA
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hseker
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.09.2005 - 09:16    Mesaj konusu: BAYAN MOTORDELİLERİ...ANKARA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CUMA AKŞAMI SAAT 7 DE BEŞEVLER SEYİR KAFEDE ANKARA WOMENRİDERS İ TOPLUYORUZ..HERKESE DUYRULUR...

GÖRÜŞMEK ÜZERE...

En son hseker tarafından 08.09.2005 - 09:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
hseker Çevrimdışı hseker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 08.09.2005 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ftg bekliyoruz
hseker
Üye
Üye

MesajTarih: 08.09.2005 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O NE? ftg?
Başa dön
hseker Çevrimdışı hseker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aurora
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 08.09.2005 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten FTG ne?

Bu arada en küçük motorcu, kızımı merak eden varsa Cuma akşamı gelsin.
(Beni hatırlayanınız var mı?)
Başa dön
aurora Çevrimdışı aurora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.09.2005 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blondieriders Çok gülüyorum ftg= fotoğraf Çok gülüyorum
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aurora
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 08.09.2005 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

8) Hiç te sarışın falan değiliz. Hem kafanıza göre kısltma yapın hemde bize laf atım :md: Çok gülüyorum :oops:
Başa dön
aurora Çevrimdışı aurora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hseker
Üye
Üye

MesajTarih: 08.09.2005 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam gönderiririz foto
Başa dön
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 08.09.2005 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun size.. Dil çıkarıyorum İstanbuldan sonra Ankara'da da böyle organizasyonların olması süper Dil çıkarıyorum
greenstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 08.09.2005 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knight demiş ki:
Helal olsun size.. Dil çıkarıyorum İstanbuldan sonra Ankara'da da böyle organizasyonların olması süper Dil çıkarıyorum

kayhan kara çarşafa bürünelim binelim motorlara gidelim GülümsüyorumGülümsüyorum...nasıl olur acaba :md:
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.09.2005 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beşevler ha... :md: ben orada askerlik yaptım yaw. valla sizden iyi bilirim oraları. heygidi sabancı kız yurdu, neredesin tandoğan meydanı. 16 ay ankarada kaldım. ankaralıdan daha iyi bilirim ankarayı. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
CANGO Çevrimdışı CANGO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 09.09.2005 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

greenstorm demiş ki:
Knight demiş ki:

kayhan kara çarşafa bürünelim binelim motorlara gidelim GülümsüyorumGülümsüyorum...nasıl olur acaba :md:

Ehuheuehe cok eğlenceli olur bence :oops:
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 09.09.2005 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok iyi bişey valla bayan motosiklet kullanıcılarıda artıyo git gide
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
biox2000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 09.09.2005 - 08:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım. bu işe birilerinin el atması lazımdı. hseker kutluyorum seni Dil çıkarıyorum
biox2000 Çevrimdışı biox2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 09.09.2005 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kayhan kara çarşafa bürünelim binelim motorlara gidelim

Kaşları ve sakalları ne yapacaz Çok gülüyorum
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 09.09.2005 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hseker, girişim takdire şayan Dil çıkarıyorum
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal