Modaya bende uydum galiba bu akşam tophanenin az ilesinde sol şeritte sıkışık trafikte arabanın sola çıkması ile tramvay yoluna çıkmak zorunda kaldım ve arkadan hızla gelen kamyonet bana bende soldaki arabaya girdim anlatanlar bi kaç takla attığımı söylüyor (ben hatırlamıyorum) full koruma vardı üstümde ve belkide hayatımı borçluyum buna işin tuhafı eskiyen eldiven ve dizliklerimi yenilemek için gitmiştim sirkeciye oradan dönüyodum ilk gün test etmiş oldum yani baya işe yarıyolar Motorda pek bir hasar yok kafa grenajında ufak tefek çizikler ve sol aynam kırıldı ama çarptığıö toyotada baya bir hasar var bu cbr 125 hakikaten mühendislik harikası kafadan darbeler hariç zarar vermek pek mümkün değil. Sonuç olarak teşekkür etmem gereken bir kaç üretci , Revit mont ve eldiven teşekkürler (omuzlarım kollarım ve sırtım haala sağlam) ufo dizlik ( 10 dakika önce almıştım ve dizlerimi kazandırdı bana) nolan kask ( karpuz gibi yarılacaktı kafam belkide ölümden kurtaran 200euroluk şapka ). YAZMAKTAN BIKTIK AMA NE OLUR ARTIK KORUMASIZ DOLAŞMAYIN ARKADAŞLAR HAYAT KURTARIYO
Şimdi danışmak istediğim bir şey var polis raporda suçu %50 bana %50 kamyonete yazdı (ikimizde tramway yolunda olduğumuz için.) Bu durumda çarptığım arabanın hasarını benim trafik sigortamın karşılayacağını ve hasarın benden talep edileceği söylendi bu durmuda ne önerirsiniz sigortanın beni mahkemeye vermeden hasarı benim ödemem dahamı doğru olur _________________ Türk milleti Tuhaftır her lafı kaldırmaz .bne dersin kızarda ...ersin aldırmaz Neyzen Teyfik
Kurallara uyun ölmeyin İçip içip gezmeyin
Selçuk SÜRAL
KOZYATAĞI
öncelikle geçmiş olsun. Trafik sigortasının amacı karşı tarafın hasarını ödemektir senden hiç bir şekilde para talep edilmez anca trafik sigortasının kaza limiti yatmezse o gibi şartlarda seni mahkemeye verirler bişey olmaz tekrar geçmiş olsun _________________ Yamaha R6 + devil racing replica
34 JB 845
www.aysenbirgor.com
Tarih: 08.09.2005 - 22:40 Mesaj konusu:
öncelikle geçmiş olsun ama sigorta seni neden mahkemeye veriyor ki... _________________ Rüzgarın nasıl estiği farketmez asıl fark yaratan yelkenlerinizi rüzgara karşı nasıl açtığınızdır.
Tarih: 08.09.2005 - 22:41 Mesaj konusu:
Cok gecmis olsun! Sorunun cevabını veremicem ama,dun yaptıgım kazada diger tarafın 8/8 hatalı oldugu halde ben yaralanan bacagımla dunden beri kosturuyorum...Allah sanada simdiden kolaylık versin
Tekrar gecmis olsun...
Kayıt: Jul 15, 2005 Mesajlar: 536 Nereden: istanbul kozyatağı
Tarih: 08.09.2005 - 22:47 Mesaj konusu:
blue sendemi ya bir şeye ihtiyacın olursa haber ver ne oluyo bize ya hepimiz sapır sapır dökülüyoruz bu 4 tekerler yüzünden _________________ Türk milleti Tuhaftır her lafı kaldırmaz .bne dersin kızarda ...ersin aldırmaz Neyzen Teyfik
Kurallara uyun ölmeyin İçip içip gezmeyin
Selçuk SÜRAL
KOZYATAĞI
Her ikinize de gecmis olsun arkadaslar. Bugun Uyuyudo herhaldeki sıkısık trafikte acı bir fren yapıp saga kıran kamyoncu az daha cıksa bende ne olcaktım bilmiyorum ya... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tarih: 08.09.2005 - 22:58 Mesaj konusu:
subcab demiş ki:
blue sendemi ya bir şeye ihtiyacın olursa haber ver ne oluyo bize ya hepimiz sapır sapır dökülüyoruz bu 4 tekerler yüzünden
Bize bisey oldugu yok da iste bazı insanların hiçe saydıkları CANLAR var.
Dedigim gibi hatalı olmagım halde kasko muhabbEti yuzunden dun ugradıgım heryerden tekrar evrak almam onaylatmam gerekiyo,isin enteresan tarafı benim bizzat gitmem gerekiyomus...
SACMALIK :!:
Kardeşim geçmiş olsun asvalt tadı çok kötüdür bilirim 8)
Allah kimseye vermesim
HER zaman diyoruz
TAM KORUMA; FULL KORUMA _________________ Herzaman Honda!
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız