Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motormu bozuldu rüzgarlarmı arttı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motormu bozuldu rüzgarlarmı arttı

motormu bozuldu rüzgarlarmı arttı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 10.09.2005 - 22:59    Mesaj konusu: motormu bozuldu rüzgarlarmı arttı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çeşmedeyim,ve ybr125 var bende son bir haftadır,60 ı geçince,motorda balans diye bişi kalmıyo,iki kişi hiçmi hiç binemiyorum,otobana çıkıyorum,izmire gitmek için,80-90 çıkıyorum bi anda bir rüzgar hızı 50-60 a düşürüyorum,beyler eylülün gelmesi rüzgarların coşması bir 125 lik alette balansı bu kadar bozarmı yoksa benin ellerinmi balansı bozuldu
Başa dön
Ixon Çevrimdışı Ixon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 10.09.2005 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burdada öyle ama hızı o kadar kesecegini sanmıyorum mesela ben 100 vuruyodum rahat bu aralar 90 deyince motor sağa sola doğru çekiyor gayret etsem yine 100 görür ama rüzgardan motor savrulur diye uğraşmıyorum Dil çıkarıyorum
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 11.09.2005 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o sizin ordaki durum buranın 2 ay önceki hali,zaten çeşme öle acaip bi yer ki rüzgar bakımından,çok ters rüzgarlar çıkıo bi anda ağustos başlar başlamaz
Başa dön
Ixon Çevrimdışı Ixon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chaosbinder
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA Batykent

MesajTarih: 11.09.2005 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende cbr 125 var ankaradayım pek hız kesmiyo... bayaa iyi gidiyo hatta ama oraları bilemem yat sende motorun üstüne Göz kırpıyorum
Başa dön
chaosbinder Çevrimdışı chaosbinder Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 12.09.2005 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vicnomad, Lastik aşınmalarını (özellikle ön) ,lastik havalarını,ön takım biyalarında bozulma ve boşluk,jantlarında eğrilik ve amortisörlerinin patlak olup, olmadığını kontrol et. Hepsi tamamsa, rüzgardan etkilenip,evham yapıyorsun demektir. Selam ve sevgiler Dil çıkarıyorum

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal