çeşmedeyim,ve ybr125 var bende son bir haftadır,60 ı geçince,motorda balans diye bişi kalmıyo,iki kişi hiçmi hiç binemiyorum,otobana çıkıyorum,izmire gitmek için,80-90 çıkıyorum bi anda bir rüzgar hızı 50-60 a düşürüyorum,beyler eylülün gelmesi rüzgarların coşması bir 125 lik alette balansı bu kadar bozarmı yoksa benin ellerinmi balansı bozuldu _________________ Dream as if you'll live forever,Live as if you'll die tomorrow..
----------
YBR 125
Tarih: 10.09.2005 - 23:20 Mesaj konusu:
burdada öyle ama hızı o kadar kesecegini sanmıyorum mesela ben 100 vuruyodum rahat bu aralar 90 deyince motor sağa sola doğru çekiyor gayret etsem yine 100 görür ama rüzgardan motor savrulur diye uğraşmıyorum _________________ 2 ytl, 1 çocu?un 1 günlük gyda ihtiyacyny kar?ylamaya yeterli, haydi!
Tarih: 11.09.2005 - 13:09 Mesaj konusu:
o sizin ordaki durum buranın 2 ay önceki hali,zaten çeşme öle acaip bi yer ki rüzgar bakımından,çok ters rüzgarlar çıkıo bi anda ağustos başlar başlamaz _________________ Dream as if you'll live forever,Live as if you'll die tomorrow..
----------
YBR 125
vicnomad, Lastik aşınmalarını (özellikle ön) ,lastik havalarını,ön takım biyalarında bozulma ve boşluk,jantlarında eğrilik ve amortisörlerinin patlak olup, olmadığını kontrol et. Hepsi tamamsa, rüzgardan etkilenip,evham yapıyorsun demektir. Selam ve sevgiler _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız